Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
veenilaiendid....
 
neiu 20 a 05. mai 2005, kl 12.19
rasedus 37/38 nädalat!

kas teil (rasedad)on tekkinud raseduse käigus veenilaiendid???
Minul on,aga õnneks vähe!Kasutan Lioton 1000 geeli....ja mingi hetk see ka aitab!Kui geelitan laiendit siis paari päeva pärast jälle tagasi see....kas ma jäängi nendega niiviisi võitlema?
Või ma peaks kogu aeg regulaarselt geelitama,et siis aitab?
kas peale rasedust need kaovad?
Kas need võivad olla põhjusatatud sellest et liiga palju jalgadel?

tänan vastajaid!
 
kaie 05. mai 2005, kl 14.00
mul sama lugu,veenilaiendid tekkinud raseduse käigus..olen ka noor...
kasutan kah Liotoni geeli,vahest ikka aitab!teistele küsimustele ei oska vastata kahjuks:(

aga loodan et keegi oskab....saaks ise ka siis targemaks:)
 
Suurlaiend 05. mai 2005, kl 18.07
Ma olen esimese raseduse algusest sellega seotud olnud (just lõppes kolmas). Palju uurinud ja paljude arstide juures käinud aastate jooksul.
Regulaarne geelitamine aitab, aga nad ei kao. Võid kasutada ka hepageeli- tõhusam. Tekivad/suurenevad jalgade peal-tööst ka, jah. Peale rasedust - olenevalt suurusest- vähenevad rohkem või vähem, sest 1)verehulk väheneb, 2)Kõht ei suru kubeme veresoontele. Kõige tähtsam- kasuta tugisukka. Igas suuruses on Kristiine keskuse apteegis nt. Pane jalga hommikul ja võta ära õhtul. See võtab ära ka rõhumistunde või valutunde. Ära sukapükse osta, vaid sukki just. Sünnita ka sukaga v sukkadega. Kõige asjalikum arst, kelle juurde olen probleemiga sattunud, on vasoloog (või vasokirurg) Tiit Kivistik Mustamäe haiglas. Tema ütles muu hulgas ka, et kui neid regulaarselt kanda, siis VÕIVAD ka pärast rasedust aastate jooksul ka ise ära paraneda. Muidu aitab vaid op. See mul ka läbi tehtud ja tegi jalad jälle kenaks, aga siis otsustasime veel kolmanda lapse saada ja tulid muidugi tagasi- tee op siis, kui tead, et rohkem lapsi ei soovi, sinnani käi sukaga ja hepariini sisaldavad ravimid aitavad leevendada verd vedeldades.
 
Suurlaiend 05. mai 2005, kl 18.09
Ja veel...
Kui muretsed sünnituse ja sünnitusjärgse perioodi pärast, lase mustamäel nt uh teha- et kas on trombe ja kuidas süvaveenid elavad.
 
Suurlaiend 05. mai 2005, kl 18.15
ja veel...
Kui sukki ostad, vaata, paki peal on lisaks kehakaalule ka jalatalla nr, vali pigem selle järgi, kuna muidu varbad kronksus ja jälle paha:( Maksavad tsipa alla 200.
 
Vita Vita 26. juuli 2016, kl 11.50
Tere,

Vitaclinikas võtavad vastu 3 vasoloogi.On võimalik ka tellida sukki.Konsultatsioon koos ultraheliuuringuga maksab 65 eurot.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vita Vita 26.07.2016 11.51.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!