Väikelaps
1,5 aastast üldse saab kuskile lasteaeda ?
Annelii. 14. juuli 2014, kl 10.08 |
Mittekeegi Olikord 14. juuli 2014, kl 11.06 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 183 |
hiljaks jäänud 14. juuli 2014, kl 11.20 |
tiia 14. juuli 2014, kl 11.24 |
Kui Sa osakad siia ise juba kirjutada, siis pane google otsingusse eralasteaiad Tallinnas. Saad teada kus kohal nad asuvad ja hinnakirjast saad ka teada kohamaksu. Mina võtsin ette näiteks Toome ja Pesamuna eralasteaia. Näiteks seal on kohamaks koos toiduga 460 eurot. Kohalikud omavalitsused annavad ka toetust. See lahutatakse 460 eurost ja ülejäänud maksab lapsevanem. Kui oled Tallinna sse sisse kirjutatud, siis Tallinn maksab kohamaksu toetust 111.50 ja lapsevanem seega 348.50, Seal sees on ka toiduraha. Kohamaksust saad tagasi ka tulumaksu tagastuse, toidurahalt mitte. Lasteaiast saad arvestuse. Kui aga näiteks oled Kernu valla elanik, siis Kernu vald toetab oma valla lapsi 271.58 euroga. Vähem lapsi ja saab toetada. Internet ongi selleks, et ise infot otsida. Mina olen 70 aastane pensionär ja oli moment vaba aega, et aidata.
tiia 14. juuli 2014, kl 11.37 |
Tänapäeval pole mõtet nii väga kõiki läbi helistada. Igal eralasteaial on oma kodulehekülg. Saad täita koha- taotluse. Vaatasin, et on ka märksa odavamaid lasteaedu, saad muidugi e-mailiga küsida ja muidugi kõigil on ka telefonid, kes Sulle meeleldi vastavad. Kõik lasteaiad tahavad teenida ja rõõmsalt ja turvaliselt Sinu last hoida.
Leidub ka Sinu lapsele koht Tallinna eralasteaias , hiljem tavalises lasteaias.
Leidub ka Sinu lapsele koht Tallinna eralasteaias , hiljem tavalises lasteaias.
to tiia 14. juuli 2014, kl 11.37 |
tänud soovituste eest, aga palun ära targuta !
Vastata võib ka rahulikult inimene, kes on hiljuti või millalgi mitte ammu nii pisikese sõime pannud.
Kui kogemust pole, pole mõtet siin õiendamas käia, et a´la kasuta netti, googlet ja ei tea mida veel. See siin ongi muideks nett. Selleks foorum ongi, et asju küsida ja vahel lihtsamini teiste soovituste järgi asutusi jm leida. Teiste kogemused on vahel palju abistavamad kui lihtsalt hakata 100 asutust järjest läbi helistama.
Vastata võib ka rahulikult inimene, kes on hiljuti või millalgi mitte ammu nii pisikese sõime pannud.
Kui kogemust pole, pole mõtet siin õiendamas käia, et a´la kasuta netti, googlet ja ei tea mida veel. See siin ongi muideks nett. Selleks foorum ongi, et asju küsida ja vahel lihtsamini teiste soovituste järgi asutusi jm leida. Teiste kogemused on vahel palju abistavamad kui lihtsalt hakata 100 asutust järjest läbi helistama.
Mittekeegi Olikord 14. juuli 2014, kl 12.43 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 183 |
Annelii.. 14. juuli 2014, kl 13.34 |
Annelii.. 14. juuli 2014, kl 13.35 |
lastehoidis 15. juuli 2014, kl 09.24 |
mõtlik 16. juuli 2014, kl 10.59 |
Pane google'i otsingusse piirkond ja lastehoid, näiteks "Kristiine lastehoid" või "Nõmme eralasteaed" vmt. Siis leiad oma piirkonna erahoiud üles. Riiklikud on kindlasti täis, sõimekohtadest on puudus lausa, nii et nende läbihelistamisel ole mingit mõtet. Otsi välja endale meeldivad erahoiud, vaata, millel on kõige normaalsem kuustasu ja saada sinna e-kiri. Mina ei näe helistamisel mingit mõtet, ma tahan, et mulle saadetakse konkreetne info, mida ma saan siis pärast teistest kohtadest saadud infoga võrrelda ja valida, mis mulle sobib. Jõudu!
mimm 21. juuli 2014, kl 17.14 |
lastehoid on üldjuhul odavam, kui ealasteaed- vahe siis selles kes su lapsega tegeleb. ühes peavad olema kõrgharidusega inimesed teises mitte. samas ühe aastasele ei õpeta niikuinii eriti midagi seal hoius, rohkem harjutatakse emast eemal olekut, seda nii erakas kui lastehoius. ainult hinna vahe u 200eur.
soodsad lastehoiud on ka hingelind ja mammumari, need siis kristiine kandis.
soodsad lastehoiud on ka hingelind ja mammumari, need siis kristiine kandis.
Sib 17. august 2014, kl 01.05 |
:) 21. august 2014, kl 11.21 |
teemast mööda 31. august 2014, kl 19.52 |
Lisa postitus