Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
vanalt laps lasteaeda ?
 
heili 17. detsember 2009, kl 10.22
minu lapse isal kaetakse välismaal kõik kulud peale toidu. Eestis elab tema oma vanemate majas ja nende kulul. Vahe ongi selles ,et temal ei ole maja, autot, laene...ainus asi on söök, telefoni arve ja riided. Ei, mehega koos elades ei saanud ma mitte midagi sest siis tal tööd ei olnud. elasime kolmekesi lapserahast 4500 kuus. Jah, ma tean täpselt kui palju tema kuus saab...sendipealt.
Ma ei nõuagi temalt rohkem raha , mina olen nõus selle rahaga edasi elama aga nii pisikest last ma ei taha veel lasteaeda panna selles on probleem. Miks mul peaks häbi olema ? loogiline,et kui laps nii pisike siis toetab mees meid ja kui saan tööle siis jagame lapsega seonduvad kulud pooleks.
 
werta 17. detsember 2009, kl 14.43
Soovitan Sul hoida last nii kaua kodus kui võimalik. See et ta seltsiv või tragi on, ei ole määrav. Näed, kirjutasin ka siin foorumis, meil tulid kohe lasteaiaga tagasilöögid. Lasteaeda läks sept. oli siis 2,6a. Esmalt haigused, siis püksi kakamine, pidev MINA-rõhutamine ja EI-tamine. Tundub, et liiga vara. Võtsin pika puhkuse ja püüame rohkem kodus olla, lasteaias vaid hommikul mängimas käia ning mured korda saada.
Veel... ära nii pisikest küll vii pikaks päevaks sõime! See on liig.
Vii siis laps lasteaeda kui tal on potil käimine selge, nina oskab ise pühkida ja on julgust rohkem. See kambaelu mis seal on, on tegelikult neile raske. Igaüks püüab enda eest väljas olla. Ja ikkagi on nad seal pinges. Ei ole sellist asja nagu kodus, et mängid nii kaua kui tahad ja nende asjadega millega tahad jne jne.
 
mib 27. detsember 2009, kl 12.39
Minu ema on üle 30 aasta lasteaednik olnud. Vene ajal toodi sinna ju päris tillukesi. Ema räägib oma tähelepanekutest, et 3.00 aastane laps on kõige paremini ja kiiremini kohanev laps, alla 3 pole küps ja üle 3 pole ka enam hea, siis juba lapsel oma rutiin tekkinud ja ei taha enam hästi harjuda.
 
kolmega 27. detsember 2009, kl 19.29
pakun, et sa ei saa ühestki töökohas katseajast kaugemale kui su laps nii pisike on ja sa alles lähed uude kohta.nii väikesed ja ka suuremad on esimesel lasteaia aastal väga tihti haiged.võimalus on muidugi, et keegi hoiab last haiguste ajal. ja sa saad tööl käia.
ise olen 2 last pannud lasteaeda 2a 5k vanuselt ja pisemaga kavatseme harjutama hakata järgmisel sügisel kui laps 2 aastane. tööle vast alles siis kui laps 2 a 7k või isegi hiljem.
 
Mariann 16. november 2015, kl 15.15
Mul just oli emmede koolis teemaks, hetkel laps sai just aastaseks ja kirjas on järgmise aasta kevadeni.
Aga oleneb ka sellest kas koha saab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!