Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
trahv kiiruskaameraga. abi palun!!!
 
maili 31. oktoober 2010, kl 21.43
probleem järgmine: tallinn-tartu peal tehti "pilti". roolis ei olnud auto omanik. kas keegi teab, kuidas selle treahvi teatise enda, mitte omaniku, postkasti saada? kuhu helistada? kuhu kohale minna? ...või mismoodi.
palun kärmelt abi!!
 
ha ha 31. oktoober 2010, kl 21.57
elad üle papa noomimise:)
ikka juhtub
inf saadetakse auto omaniku meilile kui aktiveeritud [liisingfirma kohta ei tea kuidas käituvad] või koju
http://www.liiklus.ee/ee-255
 
Luo 31. oktoober 2010, kl 22.36
Tähtkiri saadetakse ilmselt.Kui parkimistrahvi sai,tuli ka teatis koju inimesele,kes on autoomanik.Ise pärast jagavad.Ja postkontorist saab isik kirja kätte või kodus allkirja vastu.
 
maili 01. november 2010, kl 06.59
deem! siis pole vist jah midagi teha. aga ma igaks juhuks helistan veel politsei infonumbrile.... kuigi ma ise arvasin ka , et ega ma seda kuidagi endale niferdada ei saa.
ma ei tea kuidas mul seal alati (kaks korda kahest) trahvi õnnestub saada. ....või noh, eellmine kord oli hooletus: arvasin et on 100 ala ja sõitsin 99ga. aga tegelikult oli hoopis 90ala!
see kord oli nii: enne põltsamaad sõitsin ühest sidrun c3'st mööda (seal sõitsin nii umbes 100ga). peale põltsu ju hakkavad need va kaamerakesed kuskil seal tulema.... no toppisin püsika umbes 93 peale. siis tema sõitis mingil hetkel minust mööda. no ok! las siis sõitis, savi. no AGA---siis hakkas ta pedereerima mingi 80....85 seal ees !!! no siis mingil hetkel sai mul sest kõrini, tahtsin oma 93ga sõita. ja sõitsin tast mööda. aga siiiiis tahtis jälle tema minust mööda sõita!!!!! ma ei saanud aru küll miks! no igatahes ma ei kavatsenud lasta. kiirendasime ja aeglustasime siis mingi jupi. ja siis "klõps!" tehtigi pilt ära. ma loodan et temast ka! arvan et tehti selle pärast et peale seda ta tõmbas voobshe 70ne peale vist!!! nii ta läks. (mingil hetkel sõitis ta must ikka mööda, seal uue mäo lõigu peal. AGA neljarealisel littisin tast kui kusevast penist mööda!!!

(ütle veel et mehed oskavad normaalseslt sõita)
 
ha ha 01. november 2010, kl 07.35
kaamerad peaksid olema maanteameti rida mitte politsei
osta GPS paned asukohad sisse ja siis kahe kaamera vahel litsud penidest mööda
raske on elada kui vaja kõvatada cidruni meestega:)
väike tobi ja kusepeatus teepervel rahustab alati:)
 
maili to ha ha 01. november 2010, kl 14.15
hästi paned!! sain ka naerda
hea idee. hakkan uuest aastast selle jaoks raha koguma. hetkel palgad juba broneeritud
 
häh 01. november 2010, kl 14.49
Kui mööda sõidad, siis anna tuld vähemalt, mitte ära jää sinna "93"ga tiksuma. Kui kiiruste vahe niikuinii minimaalne on (nii, et ta sinust kohe jälle mööda minna sai), siis mis häda sul üldse mööda ronida oli? Kaks tainast omavahel, ja siis imestatakse, miks neid Tln-Trt maanteel nii palju plekkipidi kokku satub.
Maaks 01. november 2010, kl 18.37
Sellepeale ei oska muud öelda, kui et täiesti õigustatud trahv ju :-) (lollus peab saama karistatud)
Ärge tõmmelge teepeal!
 
maili 01. november 2010, kl 19.00
ega ma trahvi pärast vigisegi ju! on jah õigustatud, olen sellega päri. ma lihtsalt niisama seletasin aja viiteks, kuidas ma sinna trahvini jõudsin.

to häh:
mu meelest on väike vahe sees, kas sõita 200km maha 80ga või 90ga. ...nagu veidike kiiremini jõuab ikka kohale küll, kui viimase kiiruse valida
 
ha ha 01. november 2010, kl 20.55
tegelikult 80 ja 90 vahe on olematu alla 300km lõigul:)
80 mees jõuab 90 mehele foori all sappa:)
 
häh 01. november 2010, kl 23.41
Esiteks, minu arvutuste kohaselt, kui suudaksid tõesti 200 km sõita maha nii, et kiirus stabiilselt (st. keskmine kiirus) 90km/h, oleks vahe kaheksakümnega sõitva tegelasega 18 minutit...
(minu mata hinne oli tegelikult koolis 2, nii et kui täiega mööda panin, eks parandage)
...fakt aga on see, et Tln-Trt otsal ei suuda sa elusees hoida kiirust stabiilselt 90 peal, juba need paar 70 ala tirivad keskmist kõvasti alla (minul tavaliselt keskmine 93-ringis ja minul on "tühja maantee" kiirus 105-110, kaamerate juures kergitan korraks paremat jalga, lisaks möödasõitude ootamised jne, need kõik langetavad keskmist). Nii et mingisugusest ajalisest võidust on naeruväärne rääkida. Nagu ha ha ütles, on Lennujaama või Ülemiste foori all enamasti kõik ikka jälle kenasti koos.

Ja teiseks, minu point ei olnud ju sinu kiirus, vaid hoopis see, et kui teie kiiruste vahe oli nii väike, et ta sinust kohe jälle mööda sai, siis miks sa temast üldse esimesena mööda pidid pressima? Kui kiiruste vahe oleks olnud piisav, et möödasõitu õigustada, oleks ta pidanud üsna kiiresti vaid täpiks tahavaatepeeglis muutuma ja mingisugusest temapoolsest möödalitsumisest (ja edasisest nõmetsemisest, millega te mõlemad tegelesite), poleks juttugi olnud.
 
maili 02. november 2010, kl 20.29
nojah. kui aus olla siis on sul õigus. (kuigi siiski: ta tõenäoliselt põltsamaa 70ne alas ei sõitnud 70ga, vaid kiiremini, kuna peale seda ta veeres mulle järgi. eelnevalt kaduski ta kuhugi kaugusesse.....) aga noh, see selleks. ootan siis ema kõnet, et JÄLLE sa sõita ei oska normaalselt.....
 
must jää 04. november 2010, kl 21.53
Kas ehk nii, et sirgel jäi taha kaugusse ja kurvilisemal lõigul jõudis järele?
On üks liik autojuhte, kel sirgel vaja hirmsasti gaasi vajutada. Kehva sõiduoskuse tõttu jääb ta kurvelisemal teelõigul jalgu, seal siis jälle vahepeal kokku saadakse, enne foore.
 
mnjah 04. november 2010, kl 22.39
Seekord läks trahv küll õigesse kohta.
 
maili 05. november 2010, kl 19.31
sõitsin püsikiiruse hoidjaga ju. ja kordan veel: oli küll õigustatud, ei vingugi juu!!!!
ja kiirust ei karda---ei võta kurvides kiirust alla. tunnen oma autot ,ma arvan, piisavalt... nii et saan hakkama küll. aga olen ka selliseid tähele pannud, kes ei julge kurvi 90ga läbi sõita.
(saladuskatte all võin öelda, et tegelikult olengi suht raske jalaga. aga ainult ideaalsetes teeoludes, kehva ilmaga või kui väsinud olen , siis ei hakka riskima. )
 
m 06. november 2010, kl 18.23
Vaata Maili, sa õpi kõigepealt iseennast tundma ja siis hakka sõitmisest ja auto tundmisest rääkima. Loodan, et seekord ei saanud sa vähemalt mingit miinimumtrahvi, vaid ikka täie rauaga. Siinse jutu järgi ei tohiks sa üldse autot juhtida.
 
rrrrrrrr 07. november 2010, kl 15.16
On ikka nuhtlus kui tald on suur, jalg raske ning ladvast mõned vihad tehtud. aga ärge vähemalt järvamaal sedasi tõmmelge, pole mingi rõõm neid segisõidetud lihakehi pleki küljest harutada.
 
kiisu 10. november 2010, kl 22.00
soe soovitus, kui keegi tark pea hakkab oma arust korda looma, tik tak politsei number ja teatad et segab liiklust sõidab aeglaselt pidurdab ootamatult ja tekkitab ohtlike olukordi. Vot kui siuke isehakkanud karistaja ise politseilt trahvi kätte saab, siis järgmine kord ehk saab aru, et selliseid asju ei teah, ka põhjuseta liikluse takistamine on keelatud.
Kui sõita ei oska, siis rooli ei istu, seega hea ilmastiku oludega pole see minu jaoks vabandus, et minu jaoks see turvalisem... veel kord kui sõita ei oska, siis rooli ei istu!!
 
Indrek2 10. november 2010, kl 22.26
Autorooli istudes võiks ikka niipalju teada, et talvisel ajal on asulaväliselt teel kiirusepiirang 90 km/h.
 
kiisu 10. november 2010, kl 22.37
mis tähendabki et 90 ple 85 km/h ning selline käitumine mida siin kirjeldatud on liiklusesegamine ja ohtlike olukordade tekitamine, seega politsei täiesti asjakohane... ka Vabariigi kodanikes öeldi, et kuigi vastavalt seadusele (mis idiootne, peaks möödasöitu tegema 90km/h ja 800 m ning veenduma et ka vastassuunast ei tuleks kedagi 800m pealt... siis tglt kui politsei on normaalne siis ta peaks mõistma, kui kiirus natuke möödasõidul kiireneb, kui pärast normilt edasi sõidad. Pluss sidruni käitumist ei õigusta miski, see kes seal roolis oli, sellel küll mingid probleemid mõistuses või püksis?
 
jorss 12. november 2010, kl 01.43
Ja et siis kiisud ka kiilakaga ning tuisuga lasevad kenasti 90 km/h. Ah et ei julge ja ei hoia enam autot kinni - no siis pole midagi teha, ära sega liiklust ja istu kodus või sõida põllu peal, mitte ära tekita tee peal ohtlikke olukordi.
 
mailile 13. november 2010, kl 17.15
Ära lase ennast sellest kibestunud matsikarjast siin häirida, kes oma enesehinnagut teisi sõimates kergitada püüavad.Massid on ikka lollid olnud :) Kusjuures see tont, kes sind seal maanteel ahistas ongi täpselt samasugune ahv kui need kes siin praegu möirgavad.Väikesed kibestunud inimesed, võta üks ja viska teist.

Parimat.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!