Autoabi
Miks ma sõidan BMW-ga
Miks ma sõidan BMW-ga 13. veebruar 2008, kl 23.47 |
:DDD 14. veebruar 2008, kl 03.38 |
mina 14. veebruar 2008, kl 06.57 |
Ja eelnev jutt oli bemmivenna helesinine unenägu.
Reaalsus on see, et madala egoga bemmivennad tõmblevad linnavahel ringi, suunatule lüliti ostmiseks raha pole jätkunud ja vaadatakse ka jah teise pilguga.....kohe näha et järjekordne rullnokk ja potensiaalne mõrvar.
BMW imidz on ikka väga madal, elu sees ei osta Eestis omale bmw.d, lihtsalt ei sobi soliidsele inimesele. Mujal riikides kus rullnokki vähem aga ostaks küll, sest iseenesest on Bmw väga hea auto.
ise sõidan Passatiga, ei saa nagu aru, et bemmist sitem oleks.
Reaalsus on see, et madala egoga bemmivennad tõmblevad linnavahel ringi, suunatule lüliti ostmiseks raha pole jätkunud ja vaadatakse ka jah teise pilguga.....kohe näha et järjekordne rullnokk ja potensiaalne mõrvar.
BMW imidz on ikka väga madal, elu sees ei osta Eestis omale bmw.d, lihtsalt ei sobi soliidsele inimesele. Mujal riikides kus rullnokki vähem aga ostaks küll, sest iseenesest on Bmw väga hea auto.
ise sõidan Passatiga, ei saa nagu aru, et bemmist sitem oleks.
omg 14. veebruar 2008, kl 09.20 |
mina 14. veebruar 2008, kl 09.50 |
Maaks 14. veebruar 2008, kl 10.34 |
käigukang 14. veebruar 2008, kl 10.36 |
90% juhtudest on bemmi rooli taga tüüp, kelle kiilaks pügatud nupp läheb sujuvalt üle õlgadeks, kaela markeerib sardellijämedune kuldkett, autost kostub põhjakeeratud pööblitümakas. Tüübil on enamasti seljas adi dress ja nahkjope, kui suu lahti teeb, kostab sealt vennasrahva keelt. Mõnel üksikul juhul istub kirjeldet tüüp kõrvalistmel, rooli taga on aga tuunitud tšikk, kelle sõiduoskused on nullilähedased, suunatule kangi pole ta üles leidnud vaatamata aastatepikkusele otsimisele, samuti valdab teda täielik pimedus teiste autode suhtes, neid ta tee peal lihtsalt ei näe. Ja sümptomaatiline on on mõlemal pidevalt nätsu mäluvad lõualuud. Leidub muidugi ka erandeid, aga need teatavasti kinnitavad reeglit. Iseenesest hea auto mark on siin vabariigis väga põhjalikult täis s.....d. Teemaalgataja on selle kinnituseks.
eksamineerija 14. veebruar 2008, kl 12.47 |
aa 14. veebruar 2008, kl 14.26 |
Tshornõi Bumer 14. veebruar 2008, kl 14.48 |
50 % 14. veebruar 2008, kl 18.30 |
kakk 14. veebruar 2008, kl 19.16 |
Kes ise soliidne on, selle käes jääb BEMM ka soliidseks autoks, kõik sõltub suhtumisest ja algab mõtlemisest. Olen ka bemmiga sõitnud ja ilusa bemmiga, on jah uhke tunne, aga kes bemmi roolis hulluks läheb ja lollusi teeb, see teebki bemmi kui automargi maha.Päris nii ei ole, et bemmiga kärutavad rullnokad, mõnikord istub seal roolis soliidses eas kena naisterahvas ja kõik on ok. Keegi eipea kedagi sellepärast kadestama, õppige ka ja sõitke ka, kes keelab.
qwalda 14. veebruar 2008, kl 21.00 |
muna 14. veebruar 2008, kl 22.11 |
iks 14. veebruar 2008, kl 22.36 |
Mingi madalapalgaline idioot kiidab oma riistapikendust. Auto on tarbeese! Jah osa tarbeesemeid on paremad kui teised ja ilusamad kui kolmandad jne, lõppkokkuvõttes pole aga tegemist mitte millegi muuga kui ostetud transporditeenusega. Sellest lähtuvalt pole mõtet seda plekihunnikut ka endale päriseks soetada ning mul on jumala ükskõik milline on tema järelturuväärtus - ma rendin autot (kasutusrent). Aga eks see on rohkem nende vendade teema kes elavad vanemate juures ja ostavad autosid ilma elementaarsete "lisadeta" nagu suunatulede lüliti jms sest raha ei jätku.
btw, BMW kui auto on ise väga hea auto.
btw, BMW kui auto on ise väga hea auto.
Troppnokk + 14. veebruar 2008, kl 23.33 |
Plaatija 14. veebruar 2008, kl 23.44 |
teh 15. veebruar 2008, kl 09.44 |
mina sõidan bmw-ga sest mul olid omad kindlad nõudmised auto suhtes. need nõudmised täitis 5. seeria bmw.
mingit erilist jõllamist ei ole täheldanud- või siis ei pane ma seda lihtsalt tähele.
mis mersusse puutub, siis minul on sellest autost jäänud mulje kui tiblade autost. no selline 90- ndate s-klass seismas majaka tn-l mõne panelka ees, palvehelmed tahavaatepeegli küljes rippumas.
mingit erilist jõllamist ei ole täheldanud- või siis ei pane ma seda lihtsalt tähele.
mis mersusse puutub, siis minul on sellest autost jäänud mulje kui tiblade autost. no selline 90- ndate s-klass seismas majaka tn-l mõne panelka ees, palvehelmed tahavaatepeegli küljes rippumas.
primerax 15. veebruar 2008, kl 11.07 |
audiA8 15. veebruar 2008, kl 12.16 |
noh ma pole ise kunagi bmwst suurt midagi arvanud, aga nähes millised vihased kadedusest ja kompleksidest nõretavad väited see esile kutsub kõigis nendes kvaliteetsete mazdade, fordide, ladade ja ma ei tea mille kõige kasutajates, siis hakkab mulle aina enam tunduma, et tegu on ikka tõsiselt hea autoga :D
to primerax 15. veebruar 2008, kl 12.18 |
mats 15. veebruar 2008, kl 12.27 |
ten points, audiA8
ausalt öeldes on tallinna linnapildist bemmidega rullnokad päris ära kadunud - kahju kohe. tänapäeval liising kergesti kättesaadav ja pole vaja enam vanemat autot autot välja osta - ju on rullarid omale uued mazdad, toyotad, fordid jne soetanud.
eks enesekindlusetud inimesed on alati püüdnud mainstreamiga kaasas käia ja kartnud, kui neile keegi pahasti ütleb või viltu vaatab. õige, püüdke vähegi oma naabrite, tuttavate, sõprade ja töökaaslaste meele järgi olla. oh seda häbi, kui nad teada saavad, et sõidate bemmiga ;););) edu komplekside süvendamisel!
ausalt öeldes on tallinna linnapildist bemmidega rullnokad päris ära kadunud - kahju kohe. tänapäeval liising kergesti kättesaadav ja pole vaja enam vanemat autot autot välja osta - ju on rullarid omale uued mazdad, toyotad, fordid jne soetanud.
eks enesekindlusetud inimesed on alati püüdnud mainstreamiga kaasas käia ja kartnud, kui neile keegi pahasti ütleb või viltu vaatab. õige, püüdke vähegi oma naabrite, tuttavate, sõprade ja töökaaslaste meele järgi olla. oh seda häbi, kui nad teada saavad, et sõidate bemmiga ;););) edu komplekside süvendamisel!
tsikk 15. veebruar 2008, kl 17.17 |
beib 15. veebruar 2008, kl 17.44 |
tibi 15. veebruar 2008, kl 18.59 |
Lisa postitus