Reisimine
Tiit Reisid
lepatriinu 25. juuni 2004, kl 13.07 |
tulp 25. juuni 2004, kl 14.00 |
Kati 26. juuni 2004, kl 22.00 |
filia 27. juuni 2004, kl 01.23 |
lepatriinu 27. juuni 2004, kl 10.46 |
tulp 28. juuni 2004, kl 10.16 |
filiale : ei eksinud firmaga ja tahaks loota, et nad võtsid sellest korrast õppust ja rohkem selliseid busse ei kasuta. olen käinud ca 10 bussireisil eri firmadega ja tean, mida räägin. kaugematele reisidele pannakse üldiselt paremad bussid kui lähireisidele. see tiit reiside buss, millega mina peterburis käisin, oli : aknad kohati läbipaistmatud kahe klaasikihi vahele kogunenud mustusest, wc haises, giidi mikrofon töötas tõrgetega, konditsioneer ei töötanud & katuseluuk oli katki, raadiot ei olnud, et sõidu ajal muusikat kuulata. wc haisu probleem lahendati vist 2 päeval, kõige hullem oli aga õhupuudus ja palavus bussis. need, kes istusid katuseluugi all, kannatasid pideva tuuletõmbe käes. (kui luuk oli kinni, puhus sisse pragude vahelt)
anneli 30. juuni 2004, kl 11.55 |
Kati 30. juuni 2004, kl 14.23 |
anneli 15. oktoober 2004, kl 15.22 |
Piiterisse 13. märts 2017, kl 21.33 |
Reisiselli 12. august 2020, kl 13.29 |
2020.a. augusti algul reis Saaremaale Esimest korda reisin Tiit Reisidega.
Korras buss ja puhas. Konditsioneer töötas. Giidi oli hea kuulata, mikrofon töötas.
Hotell hea. Eriti tahan kiita Saaremaa kohalikku giidi, kes tegi reisi tõesti äärmiselt huvitavaks.
Programm oli väga hea. Samuti reisisaatja oli tore ja hoolitsev.
Võib küll reisida Tiit Reisidega, kuigi jah rohkem olen reisinud Germaloga, sest seal on just minule sobivad sihtkohad. Edu!
Korras buss ja puhas. Konditsioneer töötas. Giidi oli hea kuulata, mikrofon töötas.
Hotell hea. Eriti tahan kiita Saaremaa kohalikku giidi, kes tegi reisi tõesti äärmiselt huvitavaks.
Programm oli väga hea. Samuti reisisaatja oli tore ja hoolitsev.
Võib küll reisida Tiit Reisidega, kuigi jah rohkem olen reisinud Germaloga, sest seal on just minule sobivad sihtkohad. Edu!
Missie 29. september 2020, kl 12.21 |
Mina käisin nendega Vormsil ja Norarootsis, mõlemad reisid ok. Buss korralik, marsruut nagu lubatud, reisisaatja tasemel - mitte miskit ei jäänud kripeldama. Iga kell sõidaksin uuesti. Vormsil organiseeriti meile isegi kohalikku kala, saime suitsukala osta, see oli suisa boonus.
Nad on saanud isegi mingi auhinna, mis Eesti turul täitsa näitaja.
Nad on saanud isegi mingi auhinna, mis Eesti turul täitsa näitaja.
Lisa postitus