Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
napoli
 
karu 23. aprill 2006, kl 22.53
palun jagage muljeid Napoli kohta... on seal huvitav? kas linnas või linnale väga lähedal ka ujumisranda on? kas naisterahval on üksi väga õudne liikuda tänavail?
 
t 23. aprill 2006, kl 23.56
noh, kui ilusad mehed kes pidevalt ciao bella! hõikavad on õudsad, siis on jah õudne;)
 
karu 24. aprill 2006, kl 09.44
noh mõtlesin pigem kuritegevust, aga ega liigselt pealetükkivad mehed ka meeldivad ole :)
 
f 24. aprill 2006, kl 12.13
Napoli on üldiselt üsna räpakas linn. Minu arvates seal ujumas ei käida, noored sõidavad rongiga Amalfi rannikule.
Kuritegevus - Camorra on Napolis, neile satub ka juhuslikke ohvreid tulistamise käigus. Aga seda ei juhtu pidevalt. Mõni tänav/linnaosa on, kuhu jalutama minna ei tasu.
Mehed on jah pealetükkivad ja mitte väga viisakad. Aga eks on ka erandeid. Puhkamiseks ma Napolit ei valiks, Amalfi rannik sobiks palju paremini. Või mis iganes teine koht Itaalias. Isegi vaatamisväärsused näeb 1 päevaga ära. Mis hea on Napolis, on pizza. Seda tasub küll süüa. Ka limonzellot, see on selline liköör sidrunist, mida peale sööki võetakse.
 
kata 24. aprill 2006, kl 13.06
Mina küll ei soovita sinna minna - pooleks päevaks küll, aga siis on seda linna piisavalt saadud, rohkem nagu tööstuslinna moodi.
Puhkama mine Sorrentosse.
 
täiesti tõsiselt 24. aprill 2006, kl 14.07
olen kaks korda Napolis käinud ja mõlemal korral näinud, kuidas käekotivargad tegutsevad. Nii et tasub ettevaatlik olla.

Limoncello on just Sorrento kandi (Sorrento, Capri, Amalfi) jook, sobib proovida küll. Kaasatoomiseks müüakse seda väga huvitavates erikujulistes suveniirpudelites.
 
sama siin 25. aprill 2006, kl 14.05
need kotijooksikud-rolleristid on seal ikka jubedad. Üksi sinna küll ei läheks. Päev paras seal viibida ja enne pimedat minema minna. Kuritegevus ikka jube seal.
 
napoletana 26. aprill 2006, kl 20.38
palun vàga,elan napolis. olen pisike òbluke plika. kui ùksinda tànaval kònnin,siis kuulen ainult kommentaare ja vilinat (ok,see on juba tùùtav),mehed siin ja mehed seal,tavaliselt ikka piirdutakse eemalt passimisega kuid mòni tuleb ka tutvuma.selleks tuleb omandada paar lauset itaalia keeles ja teha tòsist nàgu ja probleem on kadunud.
olles siin peaaegu 3 aastat,ei ole mult linnas midagi varastatud,tuleb silmad lahti hoida ja rahakott lukuga taskus.
on ikka jutud! pole see Napoli nii hull midagi. oma pàtihirmu vòiks veidikeseks hoopis unustada siin olles ja ringi vaadata positiivsemalt,siis nàeb ka neid tuhandeid naeratavaid ja lahkeid nàgusi enda ùmber..
ja liigun siin tànavatel nii pàeval ja òòsel ja pole miskit hullu juhtunud :P
ja rannad on siin kah igal pool,see siin ju sadamalinn ja mere ààres,jessas kùll.
ja see,et vaatamisvààrsused nàeb ùhe pàevaga àra,on loll jutt. njah..oleneb,mis sinu jaoks on vaatamisvààrsus..
ja selle joogi nimi on Limoncello,mitte limonzello.
ma ei tea,kuhu linna sina,kata sattusid,sest tòòstuslinnast on Napolis asi kùll kaugel. mine pòhja-itaaliasse kui tòòstuslinnu nàha tahad.
Napolis on nàha ja teha nii palju,et kolme aasta jooksul on mul veel pool linna avastamata. kuhugi kòrvaltànavasse pole mòtet ju ronida isegi tallinnas, koplisse satub kah vahest turiste,get the point?
kindel on aga see,et kui Napolisse tulla nii negatiivselt meelestatuna,siis midagi positiivset ei saagi ju nàha :P
 
kristiina 29. aprill 2006, kl 20.45
Tulin ka just Napolist ja ei ole seal hullu midagi jah. Üldmulje jääb tõsti natuke räpane (kuid enamus lõunapoolsetest suurlinnadest on) aga samas on seal ümbruses väga palju ilusat loodust. Kindlasti tasub minna. Ise veetsin enamuse ajast Capri saarel kuna seal oloi nii hingematvalt ilus. Samas on ka Pozzuoli, Pompei, Ichia saar... Sorrento :) On nii randa, ajalaugu, meeletult ilsat loodust ja vaateid.

Igatsen tagasi :)
 
Maarika maarika1 16. mai 2022, kl 02.52
Hei Napoletana
Kas elad veel seal? Mida soovitad vaadata, külastada, kuhu minna ning millised on parimad söögikohad?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!