Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
jessas
 
NUMMIKAS 06. juuni 2016, kl 11.28
See teine variant tundus liiga lihtne :)
Armas abikaasa läks Selveri vetsu nr 2-le
 
von Freen 06. juuni 2016, kl 14.32
alissandra Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Teeme viktoriini. Kes teab kuidas eesti keeles tei
> siti saaks öelda lauset: väga palju sõnnikut viidi
> halba kohta? :D

nu see lause võiks sis kõlada äkitselt sedaviisi:

NUMMIKAS sisenes nimetatud trassi ühest luugist ja väljus pärast teise päeva pealelõunat teisest luugist

??



NUMMIKAS Joonistas:
-------------------------------------------------------

> No nii, välikatsed edukalt läbitud ja väljaheited
> ihult pestud (edutult).....Sisenesin Ja jäin kinni...Tänan kogemuse eest!

PEE EES!!!
etsiis meilt saab endiselt soodus innaga mükopastat ja samuti kestab higikestev koolitus "Söö saledaks" e "Mierda vacío" dieet kontrollitud tingimustes!

http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?9,11599777

lisanäpuga näiteid dieetrosolje valmistamiseks saab ka siit:

http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?83,13868558

pärast meie ravikuuri läbimist ja näpuga näitamiste järgimist võite olla kindel, et ei jää enam mitte kusagile kinni!

seda siis oli nagu esimesteks.

teisteks - tuleb hankida (Teil "Leida") siuke abiline, kes ei lähe pimeduse saabudes sööma OR AND VÕI võtate oma abilise Leida kaasa ja läbite ilusaste kahekesi koos meie "Söö saledaks" e "Mierda vacío" dieedi meie kliinikumis kontrollitud tingimustes.

kolmandiseks - ilma pädeva analüüsita olete jätkuvalt lollis olukorras, sest võite olla väljas mitte sees aga teile tundub, et ei paista välja.
kindlasti tuleks leevendusteks seniks heisata lipupäevadel ka mõnilipp.

nelindaks - meie näpuga näitamise mitte järgimisel laboratoorsete tööde läbiviimisel võib "Что зa (три буква)-ня!" kiiresti muutuda ka "(три буква)-дец!"-iks ja halvimal juhul "(три буква)-ово"-ks ja te ei saa enam "Не (три буква)-я" aru ja suudate ainult "О(три буква)-еть".

viiesandaks - babuljad ja deeduškad on kerge nähe.
karta tuleb triibuliste lintidega бронебаба-sid.

Varnavskaya on meil fotoepileerimisel ja ei taha enam lahkuda. kui saab ükspäev jällegi õige teeotsa kätte, küllap sis ka heliseb.

seniks vaadake kalendrat ja jälgige oolega kaduneljapäevasid.

ENN BEE!
*prohvesionaalsest uvist (ja edasiste toodete arendamise ees märgidel) aga tahaksin Teilt äraküsida, et milliste meetodite ja lisatarvikutega olete Te küll saanud omale pidevaltpüsiva epilatsiooni?
 
NUMMIKAS 06. juuni 2016, kl 19.25
Kõiksepealt tahaks mina Teid noomida ja isegi kaikaga visata, aga Teie kodarad on nii paganama kaugel, et pihta ei saaks nikunii ja naa.

Mis asja Te kiusate vanainimest ja lasete tal läbida kõiksugu (eriti meessugu) katseid? Hiljem tänitate takka, et polnud pädev analüüs ja nimetate kannatanut iseliikuvaks sõnnikuks?! Ennekuulmatu!

BEEENN
Olen kolevihane praegu ja ei tahaks oma siledaid saladusi Teiega üldse mitte jagada, aga naiselik lobisemise himu sai oodatud võidu.

Pideva püsivuse annabki pidev töö ja vaimu närimine. Kuna tegemist on siiski puhtalt ja pidevalt mehhaanilise lähenemisega, võib vajadusel rakendada odavat tööjõudu, mida lahkesti pakuvad tühjade pihkudega pagulased. Oluline on üle vaadata nende hambakaart, sest puuduvad kikud võivad vaimu närimisel oluliseks osutuda, aga siis on juba hilja.

Loomulikult on pidevpüsiv epilatsioon ka vanusega kaasnev iseärasus, mis kahjuks võib esineda laiguti ja mittesoovitud kohtades. Seega ei saa vaid sellele lootma jääda.

Nördimusega,
NUMMI
alissandra 06. juuni 2016, kl 21.17
:D:D See on niiii armas, et mõnel on armas abikaasa ja teisel Nummikas sõnniku sünonüümiks.

Skiso teemal ei oska ma kohe midagi kaasa rääkida, mina ei tea midagi epi- või depilatsioonidest.
alissandra 06. juuni 2016, kl 21.18
A tegelikult on ju nii lihtne mu öeldud lause sünonüümidega vahetada: sitta kanti sitta kanti sitta kanti :D :D
 
NUMMIKAS 06. juuni 2016, kl 22.25
Alissa, kullake, see suur kogus sõnnikut on vetsu mineva abikaasa sees ehk tema on niiöelda sitakandevahend.

Sünonüüme loob siin keegi teine...
 
skiso 07. juuni 2016, kl 12.42
ISSANDJUMMELKÜLL!

nüd on miski jamalahti ja valearusaamiste kogunemine!

meie poletahtnud keskit iseliikuvaks sõnnikuks sünonümeerida praega. meie saime asjadekirjeldustest aru sedaviisi, et lugudegapeetud nördimusega kolevihane liikus mööda eelpoolmainitud teatud tuntud kanalisatsioone ühest luugist teiseni ja paratamatusest vedas ühelajalaegselt kaasa ka erinevat kanalisatsioonis elavat sõnnikut mistõttu see sõnnik paikne ümber ühest kohast teise. lugudegapeetud nördimusega kolevihane oli lihtsamalt äraüteldes lihtsalt liikumapanevaks jõuks.

meie enne lauseseadmisi viisime läbi nördimusega kolevihase poolt varemalt kirjapandu süvaanalüüsi millest järeldusime olulisemates küsimustes järgmiselt:

AAA) laskudes luugist alla jäite TE kinni
BEE) tähendab TE ei mahtunud läbi ja olite diametraalselt erinev luugi all asuva torustiku diameetrist
CEE) alla vajusite ja edasi pääsesite TE alles pärast korralist reeglipärast salenemist teise päeva pärastluna paiku
DEE) iseenesestmõistetavalt hakkasite TE edasi pääsema täpselt siis, kui teie diametraalselt erinev diameeter oli muutunud torustikuga täpselt sama diameetriliseks
EFF) iseenesestmõistetavalt, liikudes sellises diametraalselt täpselt sama diameetriga kanalisatsioonitorustikus, nigu on TEIE diameeter pärast teise päeva pärastlõunat, ei pääsenud kohalik sõnnik TEIEST enam ei üle ega ümber ja kõik liikus TEIE ees ja kaasa ja nii edasi.
GEE) seega jõudes teise luugini, kus babuulja ja deeduška lihapirukaid sõid, olite te esimese luugi juurest ja kogu torustikust kahe luugi vahel kaasa toonud sinna teise luugi juurde kogu olemasoleva sõnniku.

ENN BEE!
meie kodaratele lähedale jõudmiseks tuleb neile kaugustest otseloomulikult ära läheneda või ka kaugemal peale passida.

antud lausungit võime siin mingi aja tagant ka korrata, et see ei oleks järgmine kord TEILE jälle ennekuulmatu.

siledate saladustevanusega kaasnev iseärasuslik pidevpüsiv epilatsioon (ka laiguti) on meile teadatuntud odav lahendus ja lähenemine. kogeme vahel seda mitteepileeritavates asukohtades, kusjuures epileeritavad asukohad selle tulemusel mitte ei kannata, vaid pigem võib ära ütelda, et sinna tuleb sealt juurde, kust teisalt nigu ära kaub.

AGA et TEIE kasutate häbematult ja häbenematult ära tühjade pihkudega pagulasesid oma odava pidevpüsiva epilatsiooni saavutamiseks, see oli meile nigu ärevusitekitav kuulamine praegu. analüüse pole veel läbi viinud sellel teemal, aga pädeva analüüsi tulemusel võib muutuda meile vastapandamatuks soov akata samuti tühjade pihkudega pagulaseks. takistuseks siin võivad aga saada meie proteesid.


hämmeldumusega
Teie
von eff

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
 
skiso 07. juuni 2016, kl 13.02
olin ennist niivõrd ärevusseisundis, et pooled äraütlemised jäid nigu maha või nii.

tahtsin ennist veel lisada, et TEIE sujuvalt, targalt, vilunult ja osavalt libisesite üle ja mööda sellest probleemist, miks TEIE sinna laboratoorse töövahendi külge kinni jäite sedaviisi kuni teise päeva pärastlõunani ja miks TEIE tundsite nördimusi, et deeduška TEID LIHAPIRUKAGA ei visanud.

meil on vastavaid lahebdusi pakkuda olnud juba väga pikka aega (oleme turul vana tegija).

nummerüks: vhaisbandtrimmer


vägagi teretulnud lahendus järgmisteks laboratoorseteks töödeks!

nummerkaks: ANTIPANIC® kaaluklambrid



nummerkolm: PÄDEV TREENING

https://www.upload.ee/image/5865715/treening...

oli hiameel jälle abiks olla

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
 
NUMMIKAS 08. juuni 2016, kl 16.30
Pole siin miskit valepidi mõistmist ega tagurpidi saamist. See, et Teie oskate kenasti musta valgeks ja sõnniku nummiks rääkida, seda me teame. Sellise äraütlemata kauni suupruukimise eest, mis kord on nii ja siis jälle naa, võiks mõnes hubases kohtusaalis kena kulla kokku ajada. Ja sedasi ühe inimesega kohe mitu korda- algul paned istuma ja siis räägid jälle vabaks. Topelttasu eest muidugi.

Kuna Te tundute muret tundvat minu diameetri pärast, siis kinnitan Teile, et kõik ongi nii, nagu Te ette kujutate. Ei vähem ega rohkem, vaid täpselt nii palju, kui Teie kujutluspilt mahutab. Treeningvideod vaadates tõstis taas pead teatav kibestumine, sest naiselik vaist suutis kiirelt tõmmata paralleele minu ja rentsliroti vahel, aga õnneks oli mul tahvel šokolaadi käepärast ja ma suutsin sellest üle olla.

Nagu Teie lahkelt ära lubasite, siis palun Teil edaspidi ennekuulmatuse vältimiseks kõiksugu (eriti sugu) lausungeid korrata just kaduneljapäeviti, sest neid päevi jälgin mina vägagi suure hoolega (nagu neid teisigi päevi). Jään Teie mahahõikamisi ootama nii umbes kolme nädala pärast siis. Palun Teil väga täpne olla, sest plaanin teie järgi oma kellad õigeks sättida.

Ja lõpetuseks tuleb taas nördi musiga tunnistada, et minu sisseronimine, kinni jäämine ja liikumapanev jõud on andnud Teile mõtteainet taas üks kirjatükk ehk ooria üllitada. Kindlasti fantaseerisite seejuures, kuidas ma pea ees august sisse ronisin ja kogu selle olemasoleva sõnniku oma pisikese ninaga liikuma surusin. Pervert!

BEEEN
Kui Te oleksite tähelepanelikum, siis oleksite välja lugenud, et dedulja viskasKI mind LIHApirukaga! Aga see ei oma enam mingisugustki tähtsust, sest pirukas muutus hetkega kasutamiskõlbmatuks.

Oli tore.
 
von Freen 08. juuni 2016, kl 19.34
DEEEM
miksta`s etkega kasutuskõlbmatuks ei muutunud, kui Teie ta kohe ära sõite...

ülejäänud eelneva põhilise asja osas on nii palju erinevaid peamisi aspekte, et ma akkasin neid üksaaval tähtusejärele ritta panema ja esitama siin Teile, aga ei suutnud ära otsustada, milline aspekt see kõige esimene piaks olema, mis kirja panna ja siis tundus juba, et esimest polegi, sest kõik on ühteviisi jubetähtsad ja kõik aspektid on võrdeliselt teised või kolmandad, ning kuna esimest ei ole praega millest alustada, siis ei oska kuskilt ka aspektide kirjamisega pihta akata

põhiline (allajoonitud!) on see, et Teie jätkuvalt saate valesti aru, seejärel kasutate oma aru valesti ja lõpuks ei saa enam midagi aru

MITTE, et Teie diameetri pärast ei tunne meie muret, vaid luukide taga asuvate torustike diameetrite pärast tunneme meie muret ! ma küsiks, et kelle jauks need mõeldud on, kui meie lugudegapeetud inimesed neid kasutada ei saa?!

seepärast (jälle allajoonitud) tahaksime enne järgmist kadu neljapäeva ära ütelda veel nii mõndagi, millega meie juba ka paar rida kõrgemal, sellest kohast siin, ükskord alustasime

esteks tahame meie oma puhast nime puhtaks ülemäärida ja sõnastame siin praega Teie jauks espetsiaalselt UUESTI ümber selle TEIE lausungi, mille pärast Teie arvates meie puhas nimi piirdub nimetusega PERVERT

(järgnev on ülajoonitud!)
*****************************************************
KINNITAME, et: "kindlasti fantaseerisime me
seejuures, kuidas Teie pea ees august sisse ronisite
ja kogu selle olemasoleva sõnniku oma SUURE ninaga
liikuma surusite."
*****************************************************

loodetavasti sai meie poolt nüüd lõpuni eemaldatud ja pädevasti ära parandatud eelnev Teid kuidagi solvav tegelikkusele mitte vastav teineteisitimõistmine ja asjaolude kirjeldamine, ning Teie poolt meie edasine määrimine PERVERDI tiitulaga Teile enam pähe tulla ei saa. (punkt)

teiseks oleme ennegi ühte jaseda sama inimest korduvalt istuma pannud ja siis jälle sialt püsti ajanud. et sellega kaasneb KENA? Kulla, sest eipole meil old õrna aimugi ja aitähh viitamast.

see osa, kus Teie räägite hubases kohtu saalis kaduneljapäeval (ja nendel teistel päevadel) kellade õigeks sättimisest ei saanud me praega pärisnitševoo aru, aga üritame ajapikku mõtlemisega järele jõuda.

loodetavasti on TEIL ka teine tahvel šokolaadi käepärast ja suudate sellest nüüd üle olla.

eelnevat paluks tungivalt mitte omaks võtta, kui kenasti kauni suupruukimisega sõnniku nummiks rääkimist.
 
NUMMIKAS 09. juuni 2016, kl 23.08
1:1

Ega mul polegi midagi lisada.

Seda vaid, et klahvide imitatsioon ehk proteesid käivad kah, kui nad just lauale kukkudes võõralt taldrikult šašlõkki pihta ei hakka panema. Selle vasta aitab hästi Corega liimus.

Surun oma suure nina patja. Sest šokolaadi pold.
lollipopu 11. juuni 2016, kl 00.24
nomaitea, see vhaistbändtrimmer?
sellega võib tänapäeval kõike valesti mõõta, sest meil on stretši kuldajastu.
no ja sellepärast ei pea ma ka dieeti pidama. ei kärise õmblused, ei kärise!

enda kohta võin öelda, et naiselik vaist mul on, bändi ja trimmerit mitte. mis tähendab - EI dieedile.
 
skiso 13. juuni 2016, kl 12.32
meelevaldne meeleolukas meelemuudatus toimus praega mul

annan niisama ühe pointsi ära.
2:1 NUMMIKASE kasuks.

ENN BEE! kudas väljapaistvat nina väljapaistmatuks teha?
äkki sudafed aitab?

veel pädevaid spetsialistide nõu andmisi
http://kroonika.ohtuleht.ee/704317/mida-kull-sel...


to at she from mit uns: lollipopu

see vhaistbändtrimmer on sial poolikult näidustatud.
pooltoode ainult.
maitea miks telhvi sedaviisi kärna keerates käsa väänab ja pooled olulised infod näitamata jätab siin, aga sial vhaistbändtrimmeri otsas on vänt ja selle vhaistbändtrimmeriga mitte ei mõõdeta, vaid reguleeritakse tooteid vastavalt kaalule parajaks. selle tulemusena kaovad stressisolemised näituseks igakevaditi, kui jälle miskit enam nigu selga ei lähe.

täistoode ja tema ilus väljanägemine:
https://www.upload.ee/image/5881609/vhaistbandtr...

samas liigapalju ei maksa ka loota.
toode ei kõrvalda näituseks peegeldusprobleemidest (kui püksadest rääkida sis nt. et söbrannal on samasugused püksid näituseks ning peegelpildis või ei mahu need püksid peegelisse ära iseenda peegeldamisel) tekkinud närvivapustusisid, või postmenstruaalsest sündroomist tekitatud stressimisi.

seepärast tuleks läheneda ja tarvitada mõistusega!

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
lollipopu 13. juuni 2016, kl 21.51
a kas vänta saaks ka näha? ainult
nojah, tekst tuleb lõpuni lugeda, kohe tõmmati vesi peale sõnadega: ..samas liigapalju ei maksa ka loota..

vaatasin pildi üle. kle, see pole mingi vänt, see on juurde- või mahakeeraja.

õnneks pole mulle vaja!
seda enam, et sinu kliinikumist on seda kallis hankida. öö- ja päevaraha, vastuvõtt ja ärasaat. no ei ole mul täistopitud vatitekki või madratsit, ei ole.
 
NUMMIKAS 13. juuni 2016, kl 22.22
Popu :)))

Mina vahetaks oma rikkalikud kaks pointi vända vahtimise vasta ära. Nagu omal ajal kollaste kaartide vasta maad anti.

Maks on mul korras, seega loodan ikka.
lollipopu 14. juuni 2016, kl 09.27
kle NUMMIKAS, ära pointidest loobu, need on kallihinnalised ja annavad kliinikumisse pääsemise soodustust.
võib-olla laienevad ka vändavaatlusele.
lollipopu 14. juuni 2016, kl 10.04
skisole
tutvu - vändad

http://sovietcarparts.com/wp-content/uploads...
sellisega sai tõrkuvat Gaz51 vändatud, käima muidugi

ja siis veel kuldvänt, vähemasti see osa, mida hellalt peos hoida
http://b2bimg.bridgat.com/files/Keys_for...
 
NUMMIKAS 14. juuni 2016, kl 11.21
Nomaeitea, mulle tundus, et see salendav vänt on neid pointe väärt või midagi.

Kliinikumi nad mind vastu ei võta. Kuna neil on kombeks teostada ennemalt kõiksugu poolpädevaid analüüse ja muid tehnoülevaatusi, siis avastavad nad silmapilk, et minust saab nende jaoks üks suur kuluartikkel- tuubede kaupa Lioton 1000 ja Višnevski salvi hakkab tarvis minema. No seda muidugi juhul, kui nad tahavad, et ma ööde kaupa ei oigaks.

PS Norskama olen ka hakanud.
 
skiso 14. juuni 2016, kl 17.29
azza kus nüid tulid vändavaatlejad siin välja

kahe pointi eest vänta ei näe
et kui nüüd PÕHIteemaga jätkata ilusaste, siis tuleks lisada, et kahe pointsi eest ei paista nigu välja

kusjuures meil pole siukseid pädevaid väntasid kah, eriti kuldseid, nigu hia kaasforuiromant popu siin meile ära presenteeris praega

meie vändad on lihtsakoelisemad ja igatahes käsitsemiseks mugavama pidemega

http://55.st.violity.com/auction/view/auctions...

samas need meie mittepädevad mittekuldsed, kuid käepärased ja mugavad vändad on kõik muijidu salendavad jah, nigu hia teine kaasforuiromant nummi lahkesti natuke iljem pärast praegat ära märkis. eriti, kui ellalt peos oida. kuid üldjuhul ei teki salenemine niisama vänt pihus seistes ja vänta vahtides, vaid tuleb teha seejuures ka aktiivseid kehalisi liigutamisi, mis kaloreid eemaldavad.

http://youtu.be/4ac8CWZJ754?t=18


espetsialli lugudegapeetud teisele kaasforuiromant nummile:

meiel ei tehta poolpädevaid analüüse! kõik analüüsid, mis jäävad poolpädevaks, viiakse algusesse tagasi ja ei lõpetata enne, kui on lõpuni jõudnud.

tehnoülevaatusid meie ei teosta üldtse.
meiel teostatakse kaunite kunstide raames manuaalvisuaalseid läbivaatuseid jalatallast pialaeni (justtäpselt selles tähtsuse järjekorras, kusjuures konkurendid teostavad seda vastupidises suunas ja see konkurentide juurutatud meetod on tegelikult täiesti ekslik ning tervisele kahjulik), mispeale väljastatakse ka pädev tunnistus ja number. nende alusel saab näituseks soodusjärjekorras fotoepilatsioonile, tšakrateülesotsimisele, kutseaiguste isolaatori meelituskabinetti jms.

ööde kaupa oigamine on muijidugi natukese liiast meie äraarvamise järele (mis ei ole lõplik), aga raskemate juhtumite korral üle ühe öö võiks oiata küll, kui tahetakse lõppudelõpuks vaimuvalgust altotsast läbi nabatšakra ülespoole tõsta ja ühilduda seeläbi Maailma Kõiksuse Suure Rahuga, ning täiestiterveks ära saada.

PEE EES!
OIATUS!!
norskamist ei saa liotoni ja višnevskiga ravida!

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
lollipopu 14. juuni 2016, kl 23.43
miks mulle tundub, et see võimlemine nägi kohati välja kruvi keeramisena. ma jäin kohe mõttesse, et ehk keerutab vändaga autole numbrit külge.
no kesse niimoodi väntab, tasakesi keerutades.
või siis oli hirm, et vänt haiget saab?

ja üleüldse skiso, mis mõttes kahe pointi eest vänta ei näe? ja välja ei paista?
lollipopu 14. juuni 2016, kl 23.45
ahjaa, see norskamise ravimise teema. saab ikka küll.
lase tuubist liotoni või višnevskit suu täis, proovi, kas saad norsata!
 
von Freen 21. juuni 2016, kl 09.15
lugudegapeetud!

mul pole aiga praega Teile meditsiini ära õpetada siin sestet EE EMM käib koguaeg!
lollipopu 24. juuni 2016, kl 09.15
noh von Freen, täna on ee-l ja emm-il puhkepäev.
ma istun nüüd kenasti laua taga, jalad koos ja käed põlvedel, silmad ja kõrvad pärani.
ootan õpetamist. pointideta.

tervitades,
sinu Jaanika
 
von Freen 28. juuni 2016, kl 18.51
tere jaanika.

loodetavasti Teie olete veel endist viisi ilusasti kenasti jalad koos käed põlvedel silmad kõrvad suu pärani laua taga

praega on natukene enne järgmist lisaaega aega Teile äraselgitada mõningased olulised meditsiinilised nüansid ja nii pointideta kui pointidega anatoomilisfüsiobioloogilisi patoloogiad

vändaga keerataksegi TASAKEIJSI, et mitte tühja rapsida, kui tulemus on sihipäraselt tulemuslikkusele suunatud

kahe pointi eest ei näe vänta sellepärast, et kaks pointi on alati vända taga ja vänta saab vaadelda ainult vända poolsest küljest.

ohvkoosilikult ei paista samadel põhjustel kunagi vänt kahe pointi EEST külgest ka välja

vhüüsikaseaduste optikaloogia järele aga eriti siis, kui pointid juhtuvad olema suuremad kui vänt

kui pointe üldse eipole, sis ei paista vänt välja teistel põhjustel, millisteks on peaasjalikult pointide poolse vända toetuse puudumine ja ära nägemiseks vaja läheb 3 sentimeetri paksuseid läätsesid ning mikro või makro skoopi

iseenesestmõista saab sellisel juhul vänta ainult korraks ära näha, mitte aga pikemalt vaadelda, nigu meie Teie (jaanika), Teie (popu), Teie (nummi) ja Teie (kõik koos) eelpool äraüteldud avaldistest soovide kohta võisime välja lugeda

täpsemad juhised erialaspetsialistidelt
https://www.tlu.ee/et/Loodus-ja-terviseteaduste-instituut/Instituut/Kontaktid/a3bc8e9849f39dc3acb0047a7c2901b4c6c9b1a7/tiina-vant

http://vant.onepagefree.com/



järgmised vastused pärast neljandat lisa aega
lollipopu 01. juuli 2016, kl 19.18
irmusarmas skiso,
ma olen siiamaani laua taga, vahepeal jäin tukkuma, ooteaeg oli liialt pikk.
võin siis välja lugeda ja õigesti aru saada, et need kaks POINTi on suuremad kui vänt.
heh, ma olen nõus ka korraks sellist kahe pointivarju jäävat vänta nägema, periskoop juba valmis pandud.
 
von Freen 01. juuli 2016, kl 19.35
ärmeakkame keerutama eksole!

TeieVõite ju muijdugi keerutada niipalju kui tahate, aga pepu jääb ikka tahapoole.

meiel käis jutt et MIKS ei näe vänta KAHE POINTSI eest.

Teie vihjate äbematult olukorrale kui "eriti siis".

"eriti siis" ei puuduta kahe pointsi EEST nägemist.

selgistame eriti aeglaselt ja aruharvaste pausidega:

Vänta ei näe:
1. kahe pointsi EEST
2. KUI kaks pointsi on suuremad kui vänt
3. KUI vänta eipole

tuletame siinkohal aga kohe lahkesti meelde, et meie praegane PÕHIteema oli VÄLJAPAISTMINE. sellest tulenevalt on Teie probleem püstiatatud valest otsast tugeva vajaka jäämisega.
lollipopu 02. juuli 2016, kl 02.00
ärme hakka jah, pea võib hakata ringi käima.
ilma vändata muideks!

Vänta ei näe:
1. aga kahe pointi (mitte pointsi - see on värske üllitis) taga(nt)?
2. loogiš
3. kui vänta ei ole, siis on VÄLJAPAISTMINE välistatud

tahaksid sa alustada algusest, saab ots õigeks? ja keski ega miski ei jää.

NB!
ei tasu otsida mu plusse ja miinuseid, ma ei ole patarei
 
von Freen 03. juuli 2016, kl 15.44
lollipopu konstrueeris meile:
------------------------------------------------------
>NB!
>ei tasu otsida mu plusse ja miinuseid, ma ei ole
>patarei


a kuidasmoodi (näituseks mul) sis pidevalt juhtmed lühisesse lähevad, kui ei ole patareisid?

ja mispärast osad käivad kõikseaeg kusagil löunapool obinitsat oma patareisid laadimas ?

segane värk praega tuli mulle
lollipopu 03. juuli 2016, kl 16.32
lollipopu: ты где?
von Freen: я здесь
lollipopu: я приеду
 
von Freen 04. juuli 2016, kl 11.28
von Freen: У меня есть мысль, и я её думаю!
lollipopu: Какая хорошая мысль, можно я ее тоже подумаю?
von Freen: подумай
lollipopu: это такая штука, что если ее потеряешь, то лучше уже не искать.
von Freen: подумай еще!
lollipopu: Я про одно и то же два раза думать не умею!
von Freen: Когда не знаешь как – нужно у кого–нибудь спросить
lollipopu: Всё время думать одну и ту же мысль нельзя! Это очень вредно! От этого можно соскучиться и заболеть.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!