Telesaade
koos tähtedega
ak 17. oktoober 2006, kl 13.17 |
Ühinen leia arvamusega. Vaatasin ka eelmisel kevadel soomlaste varianti, no kahtlaselt palju pealtnäha justkui juhuslikke sarnasusi tuleb välja. Kindel on see, et paaride varikul on mingid "vanusekvoodid", üks peab ilmselgelt nö vanake olema ja ei imestaks kui Reeda väljalangemine veel üsna mägede taga on (Soomes jõudis näiteks finaali välja, ja ka seal oli ikka tõeline kirgede möll, et mida seal siis ikka tegelikult hinnatakse). Kindlasti on ette kirjutatud ka kriitiline žürii. Ei imestaks isegi selle üle, kui lausa teadlikult levitatakse juttu, et mingi paari vahel on "midagi enamat" tekkimas. Meil Gerli ja soome ajakirjanduses käis võitjapaari võimaliku salasuhte ümber selline trall, et anna ikka olla. Aga kõik see tõstab ju reitingut.
Ja kuigi ma pole mingi Reeda fänn, siis tõepoolest tema välimuse juures tuleb pigem kasuks, kui rõhutada, et vaadake milline vanaema!! on tubli jah!!
Ja kuigi ma pole mingi Reeda fänn, siis tõepoolest tema välimuse juures tuleb pigem kasuks, kui rõhutada, et vaadake milline vanaema!! on tubli jah!!
auguraud 17. oktoober 2006, kl 19.05 |
masendus 18. oktoober 2006, kl 00.37 |
to- masendus 18. oktoober 2006, kl 13.41 |
*** 18. oktoober 2006, kl 15.53 |
erle 20. oktoober 2006, kl 12.24 |
Televaatajate hääled võiksid olla "nähtavad" saate lõpus - et nagu eurovisioonil on tabel, kuhu algul pannakse žürii punktid aj siis lisatakse telefonihääletuselt saadud punktid. Huvitav oleks ju näha, kes kui palju hääli saab ja siis oleks ka väga kiirelt selge, kui palju poliitikat asjas mängus on....
TH 21. oktoober 2006, kl 10.04 |
vaatleja 22. oktoober 2006, kl 11.05 |
Soovitan rohkem jälgida hindeid, mida kohtunikud panevad, mitte siiraid või vähemsiiraid kommentaare. Minu meelest Tael on väga soliidne ja mõõdukalt karm, hindamisel õiglane. Aga Klandorf andis Viljale mitu punkti rohkem kui Tarandile. kui siin pole mängus poliitika, mille põhjal siis hindamine käib? Olen nii vihane, et üks atraktiivsemaid paare välja hääletati. Klandorf pluss kesikute häälemasin saavutasid eesmärgi. Ja milline tuntud perekond on täies koosseisus saate tegemisega seotud?
Räägitakse, et Reet oli ainuke kuulsus, kes innuga ise saatesse pressis, võibolla sellest ka julgemad kommentaarid saatejuhtide poolt.
Räägitakse, et Reet oli ainuke kuulsus, kes innuga ise saatesse pressis, võibolla sellest ka julgemad kommentaarid saatejuhtide poolt.
vaataja 22. oktoober 2006, kl 15.35 |
vupsa 22. oktoober 2006, kl 16.49 |
ilus 22. oktoober 2006, kl 23.52 |
leeloi 23. oktoober 2006, kl 00.04 |
vaataja 23. oktoober 2006, kl 13.14 |
Kati Kangur 30. oktoober 2006, kl 23.20 |
Lisa postitus