Telesaade
tantsud ....
kaasaelaja 04. november 2006, kl 12.33 |
cocci (lõbusalt) 04. november 2006, kl 13.56 |
Mis sa arvad, mille järgi ma seda siis annan? Naiste puhul on oluline muidugi ripsmeplaks, juukse värv ja sääre pikkus ja meeste puhul kirglikkus, nii et Aivar ja Vilja, mu süda, hääled ja andumus kuuluvad teile. Ma püüan su soovile, kaasaelaja, vastu tulla ja oma arvamusi veidikenegi revideerida ja vaadata seekord näoilmet, kleidipikkust ja karvast rinda.
XXYY 04. november 2006, kl 14.31 |
Nüüd oleks aeg ka nendel, kes on seni lihtsalt parematele tantsijatele pöialt hoidnud, hakata ka nende poolt hääletama. Pean eriti silmas Mikku, sest on oht, et kui ta saab žüriilt isegi teise koha punktid, võib ta välja langeda. Vilja ja Riisalu poolt hääletatakse ju niikuinii. Ja siis näeme tõesti finaali Riisalu-Savisaar, aga see pole ju tantsusaade. Nii et tantsijate poolt hääletama!!!
Ruby 04. november 2006, kl 14.39 |
cocci (pabinas) 04. november 2006, kl 15.28 |
mina 04. november 2006, kl 15.29 |
mina 04. november 2006, kl 16.35 |
kõik on ju tublid, aga keegi peab jälle lahkuma...
minu lemmikute hulka kuulub kolm paari: miku paar, erki paar ja gerli paar. erki nool on hästi tore ja sümpaatne igas saates, tema intervjuud on ka alati nii lihtsad ja toredad, et kui tema räägib, siis ma ei saa kunagi kuulata tema vahel selliseid "totusid" repliike ilma muigamata. no aga samas on ju ka aivar riisalu ja vilja savisaar nii tublid ja ennast ületanud. ega see kerge ei ole muudkui tantsu õppida ja siis kõigi ees esineda. tublid on ikka tegelikult kõik, ka väljalangenud. kahjuks keegi ju peab igas saates lahkuma...
minu lemmikute hulka kuulub kolm paari: miku paar, erki paar ja gerli paar. erki nool on hästi tore ja sümpaatne igas saates, tema intervjuud on ka alati nii lihtsad ja toredad, et kui tema räägib, siis ma ei saa kunagi kuulata tema vahel selliseid "totusid" repliike ilma muigamata. no aga samas on ju ka aivar riisalu ja vilja savisaar nii tublid ja ennast ületanud. ega see kerge ei ole muudkui tantsu õppida ja siis kõigi ees esineda. tublid on ikka tegelikult kõik, ka väljalangenud. kahjuks keegi ju peab igas saates lahkuma...
emmukas 05. november 2006, kl 15.29 |
Tähelepanu! 05. november 2006, kl 20.07 |
mia 09. november 2006, kl 19.56 |
Lisa postitus