Kust sinu info pärineb?
Mis mõttes vajuvad ära, ega silikoon pole mingi telliskivi mis sinna sisse pannakse.
Olen ka üks, kes teinud selle opi juba 8.a tagasi, olin siis kõigest 22 ja lapsi ei olnud. Olen see õnnetu, kellel tissid ei hakanudki kasvaja seda sõna otsesemas mõttes. Oligi ainult kaks nibu keha küljes.
Ma ei pea ilmselt ütlema, kui palju piinlikust ja halba enesetunnet see põhjustas (eriti kui oled veel suurem ja 181cm pikk naine - jääb eriti silma).
Tegin selle opi Taastava kirurgia kliinikus Magdalena Haiglas, dr Olavi Vasar. Opp maksis vanas rahas 37 000kr. Taastumine oli väga kerge.
Mis puutub nüüd "kõvasse ja kunstlikku rõvedasse kunsttissi" siis mina võin ütelda, et oma mehe ma petsin ära :) Nii loomulikud ja ilusad rinnas on, et kes ei tea, ei oskagi aimata, et pole enda oma :)
Olen lihtsalt SUPER SUPER rahul, see oli parim otsus mis ma sain teha, minu naiselikkus sai igatahes kõva turgutuse.
Armid on rinna all ja näha neid praktiliselt enam pole, välja vahetama ka ei pea kui midagi neil häda pole.