Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
rindade suurendamine
 
to ema ja viimane postitaja 10. mai 2013, kl 11.42
Äkki veel piilute seda teemat :)

Selline küsimus teile, et kas kapseldumist ka kartsite? Nagu ma olen aru saanud, siis see kapseldumine võib ka aasta või kaks pärast operatsiooni juhtuda. Põhimõtteliselt siis terve ülejäänud elu peab olema pinge all, et äkki juhtub nende silikoonrindadega midagi? Lisaks kas see ei pane teid muretsema, et peate veel mitu korda elu jooksul neid oppe tegema? Mulle öeldi, et implantaate peab 7-10a tagant vahetama. Ise olen 24 ja seega pean veel päris mitu korda opile minema :S Lugesin, et Kristiina Raudsepp (Bellanova) on 38 ja temal juba kolmas paar silikoonrindasid.
 
merx 10. mai 2013, kl 16.28
Tere
Mul nüüd järgmine nädal konsultatsioon dr. Katrin Krüünvaldi juures. Ma natuke ise kardan ka neid komplikatsioone, mis võivad tekkida (kapsledumine, infektsioon, hematoom, seroom, rebendid jms), kuid jah kõigi selliste operatsioonidega kahjuks kaasnevad riskid, ning peab vaid lootma parimat. Olen ka noor veel, seega tean, et keha vananedes või probleemide tekkimises peab laskma tulevikus välja vahetada, väga ma ei muretse selle pärast aga eks natuke kõhedust tekitab küll. Olen teinud päris suurt uurimistööd ka eelnevalt nii eesti, soome kui inglise saitidelt, just viimastelt olen kõige paremat informatsiooni leidnud.
 
to merx 10. mai 2013, kl 19.54
Kas sul alles esimene konsultatsioon? Plaanid kuskile veel minna? Ise olen käinud kolmes kohas. Nüüd siin otsustangi, et kas teen opi või mitte. Ma ei tea kas selline kahtlemine on ikka okei? Tegelikult olen seda juba mitu aastat soovinud, aga natuke jääb julgusest puudu. Sina merx oled 100% kindel, et julged teha? Anna siis teada kuidas sul läks :)
 
merx 11. mai 2013, kl 10.47
Mul tuleb esimene konsultatsioon jah, ma väga loodan, et dr. Katrin sobib mulle, kuid teine valik oleks ainult veel. dr. Peep Pree. Kelle juures sa ise oled kons. käinud? Ma ise olen täiesti kindel küll et ma selle teen, kuna mul on natuke veel põhjuseid peale selle et rinnad väiksed, sest üks operatsioon rikkus ühe rinnapoole täitsa ära. Eile tegin huvi pärast riisi testi ka ja päris naljakas oli end peeglist rindadega vaadata :D
 
to merx 11. mai 2013, kl 13.14
Ise olen käinud christinas clinicus, mare malva juures (mm kliinik) ja peep pree. Kui teen siis viimase juures :) Kas sul igaks juhuks kohe kahe opi raha varutud? Et kui peaks kapselduma vms?
 
ema 11. mai 2013, kl 14.09
Mis siin karta, sama hea kui karta terve elu, et nüüd äkki jään vähihaigeks vöi äkki jään auto alla.
Mina ka 24. Eks ma siin 3-4 korda pean jah käima kui vaja uuel opil aga see mind ei hirmuta. 60 niikuinii ma enam neid kikkis tisse ei soovi :D Ärge üle möelge. Op on nagu op ikka. Igapäevased näiteks pimesoole op jne.
 
to ema 11. mai 2013, kl 20.07
Kas sul polnud peale op.-i mingeid probleeme? Haavad paranesid ilusti ja rinnad vajusid mõlemad ühepalju jms? Kõik endiselt tiptop? Kuidas perekond, sugulased, tuttavad suhtunud on? Kuidas üldnarkoosist välja tulemine oli? Mis opi ajal seljas oli? Kas peab mingid püksid vms. kaasa võtma? Ahjaa ja veel :D Kas pidid täitsa meikimata opile minema? :)
 
Eelmise lehe viimane postitaja 13. mai 2013, kl 12.59
Mulle andis kirurg rindadele eluaegse garantii ja ütles, et vahetada pole neid vaja välja :)
 
ema 13. mai 2013, kl 13.28
Tere taas. Enne opi antakse infoleht. Opi päeval tuleb ennast dussi all pesta kaasa arvatud pea. Ei tohi panna parfüüme, meiki, kreeme, isegi mitte higipulka. Op oli kiire, paranemine kiire. Köik on hästi siiani ja väga väga rahul. Minu pere teab aga mehe pere veel mitte :) Kuna mehe pere elab soomes siis tegelikult sellist asja ma väga kellegile ei räägi. Ok, möned söbrannad teavad ka . Suhtumine on hea, kui ise ennast enesekindlamana tunnen! opi saali läksin nende poolt antud pitzaamas ja seal vötsin alasti, pandi roheline lina peale kui seal laual lamasin. narkoosist tulin super kenasti välja. ärgates korra oli külmavärinad umbes 1 min ja siis juba täie möistuse juures. Kaasa vötsin lohvakad püksid ja eest nööbitava öhema pluusi kuna üle pea on esimestel kahel päeval pea vöimatu riideid selga panna.
 
to 13. mai 2013, kl 12.59 13. mai 2013, kl 14.10
Ohoh tahaks ka sellist kirurgi näha :D Mis nimeline kui küsida võib?
 
no 13. mai 2013, kl 22.23
Ju oli sensitiivne kirurg ja suutis ette näha sinu eluea pikkust...sorry.
 
Eelmise lehe viimane postitaja 14. mai 2013, kl 15.36
Kirurg oli dr Olavi Vasar, Taastava kirurgia kliinik (Magdalena haigla) Tallinnas.
Mis siia eluea pikkus puutub?
Tema väide on, et kui silikoonidega midagi ei juhtu/ei kahjusta neid/liigliha vms ei kasva, siis neid välja vahetama niisama ei pea.
 
Eelmise lehe viimane postitaja 14. mai 2013, kl 15.43
Lisan veel, et ka eelmisel lehel sõna võtnud ema (18. aprill 2013, kl 19.57), kes lasi aprillis panna endale rinnad, ütleb et ka tema kirurg väitis, et kui silikoonidega mida ei juhtu, siis neid välja vahetama ei pea.
Seega kirurgide arvamused on erinevad :)
 
viimasele 15. mai 2013, kl 11.31
No selge see, et niisama ei pea, aga see, et nendega midagi ei juhtu, ei kapseldu jne on ju väga väike protsent. Arvestades ju seda 7-10a aega. Ja siis peab selle suure summa jälle välja käima. Teie, kes need pannud olete, kas igaks juhuks see operatsiooni summa 4000 euri koguaeg tagataskus olemas? Millegi muu peale raisata ei julge, reisida ei julge, sest äkki läheb seda raha operatsiooni jaoks tarvis. Ja nii terve elu? Uus vahetus tehtud ja siis põhimõtteliselt jälle vaja koguda, et ÄKKI midagi juhtub :S
 
mirjam 15. mai 2013, kl 14.54
Mul on 8 aastat tagasi rinnaimplanaadid pandud ja arst ütles samuti, et kui kõik on korras, siis võivad need olla igavesed. Lihtsalt vahel kehakuju muutub ja rinnad vajuvad ära - sellisel juhul vaja uus op. teha.
Soovitan Katrin Krüünvaldi- väga asjalik arst ja väga mõistev suhtumine.
Ja veel- selline op. võetakse ette ikka enda, mitte meeste pärast.
 
mina 15. mai 2013, kl 15.44
Krüünvaldist ju nii palju halba kirjutatud. Et ülbe naine ja ei oska suhelda.
 
to mirjam 15. mai 2013, kl 15.46
No kui midagi ei juhtu on hästi, aga see hirm ja võimalus, et võib juhtuda on ju suhteliselt suur. Seega peaks koguaeg uue opi raha igaks juhuks pangas hoidma. Kes nii rikas pole, siis peab iga sendi kõrvale panema ja terve elu koguma.
 
Eelmise lehe viimane postitaja 15. mai 2013, kl 18.24
Minul need olnud 8.a samuti, ei ole kordagi reisimisest loobunud, ega samuti pole hakanud raha koguma, usaldan selles osas oma kirurgi siiski.
Ma ei tea, kui sellised foobiad ja hirmud teil on siis soovitan küll pigem need rinnad panemata jätta, rikute oma elu ära selle muretsemisega ma arvan (ja see viimane lause ei olnud nüüd irooniaga üteldud, et keegi valesti aru ei saaks).
 
to mina 18. mai 2013, kl 15.53
Käisin nüüd ise ka dr. Katrin Krüünvaldi juures konsultatsioonil ning me leidsime küll ühise suhtlustasandi, oli sõbralik, proffesionaalne ja täitsa naeris isegi :)Et olen ka lugenud kus osad väidavad, et dr. Katrin on kõrk ja ülbe aga eks see sõltub patsiendi enda hoiakust ka väga palju.
 
viimasele 20. mai 2013, kl 12.42
Kas valisite siis implantaadid ära? Kui suured lased panna ja kas ümmargused või anatoomilised? Lihase alla või peale?
 
Eelmise lehe viimane postitaja 21. mai 2013, kl 12.08
Minul on ümmargused pandud, ausalt üteldes ei näinud üldse mingit vahet tilgakujulistel ja ümmargustel peale oppi tulemustes.
Pandud on nad lihase alla, sellisel juhul jääb tulemus loomulikum ka (kuid väidetavalt on peale oppi valusam olla).
 
to viimasele 23. mai 2013, kl 00.08
Implantaadid valitud, tulevad Natrelle kõrgema profiiliga 265g ja 295g ümarad lihase alla. Juuli lõpus on lõikus :)
 
doktor 25. mai 2013, kl 08.12
Inimesed, õppiga armastama oma keha sellisena nagu see on ja ärge hakake võõraid sulgi kandma - ajapikku maksab kõik see teie kehale kätte. Kui mitte koha, siis kunagi hiljem. Probleem hakkabki sellest, et inimene ei suuda enda kehaga leppida ja siis arvatakse, et teistele ka ei meeldi. Alati leidub keegi, kellele te meeldite just sellisena nagu olete. Inimene on ikkagist see, kes on iseloomult, hingelt...keha on vaid kest, milles inimene elab. Armastatakse seda, kes elab kehas, mitte keha ennast - siis on tegu valearmastusega ja pettumus on kiire tulema, kui leitakse keegi ilusama kehaga. Loote omale illusioone, et olen nüüd ilsuam ja mind armastatakse rohkem...hahaa, ega sellega siis inimene ise ei muutu. Ärga ajage armastust ja lihtlabast meeldimist segamini. Meeldivus võib ka sekundipealt ära kaduda, aga armastus mitte. Armastage ennast inimesed ja ärage vihake oma peegelpilti, sest ideaalse kehaga inimest ei eksisteeri.
 
to doktor 25. mai 2013, kl 11.56
Sa oled vist umbes 70-80 aastane, et nii mõtled. Tänapäeval on teisiti! Ise 20!
 
doktor eelmisele 26. mai 2013, kl 20.01
Kuida siis tänapäeval teisiti on? Sa nii nooruke veel ja elus senamsu nägemata veel - 20 aastane. Inimeste nägemused ilust ja armastusest on muutunud, elutempo on kiiremaks muutunud. Usu, ma pole stagnaajast pärit, vaid sinust 1/10 sajandit vaid vanem. Olen ka kursis kõigega mis toimub ja täitsa ajuvaba, kuidas inimesed kõigega kaasa lähevad. Iluideaal - 0 suurus - surm oma kehale. Ok, on inimesi, kellele meeldivad sellised. Kui elad sama vanaks kui mina, siis on su mõtlemine hoopis teistsugune. Ei usu? Usu, ka mina mõtlesin 20 aastaselt, et tean kõike ja need vanurid on ajast ja arust, nagu sina minu kohta arvad. Need vanurid on rohkem näinud kui sina ja mina oma eluaastate peale kokku veel. Miks arvad, et olen mingi penskar? On ka noori inimesi sellise mõtlemisega, kelle jaoks on olulised rohkemad asjad kui vaid välimine ilu. Inimesed on liiga kinnise silmaringiga ja oluliseks peavad vaid seda etaloni, olla ilus ja meeldida kõikidele. Kõikidele ei suuda mitte keegi korraga meeldida. Peamine on see, millised lähedased inimesed on ümber ja meeldid neile sellisena nagu sa juba oled. eks inimesi on erinevaid ja maitsed on erinevad. Oleneb kõik inimesest endast, millised kaaslased endale ümber valib.
 
Eelmise lehe viimane postitaja 27. mai 2013, kl 11.48
Issand kuidas ma vihkan juttu stiilis "sisemine ilu on kõige tähtsam", "õpi ennast armastama sellisena nagu sa oled" bla bla bla.
Ma ei ole ka 20 enam, oma kümmekond aastat vanem ja isegi õnnelikult abielus ja kahe lapse ema.
Ma lihtsalt ei saa aru, kuidas ei suuda inimesed mõista, KUI tähtis on naisele tunda ennast naiseliku ja seksikana. Armastav mees ei ole siinkohal üldse mingi küsimus ma arvan, isegi kui mees sinu keha armastab aga naine enda kehaga kuidagi leppida ei suuda, siis läheb see suhe varem või hiljem p***e.
M.O.T.T
 
just 01. september 2013, kl 21.12
Täiesti nõus. Mul on ka kolm last, abikaasa, kõik on elus olemas. Ainus, mida pole kunagi olnud (isegi mitte väiksekest), on rind. Ainult ühed nibud keset lamedad rinnaesist. Minule on oluline, et ma ei peaks ennast häbenema. Iseenda ees. Vaatan oma kolme tütart ja mõtlen, annaks jumal, et nad pole minu geenidega. Mäletan veel nagu eilset päeva kuidas väga palju aastaid tagasi kehalise riiete vahetus ruumis alati teised narrisid jne jne. Sealt juba tulid kompleksid. Said tuttavaks suuremana mehega, ei julgend riidest lahti võtta, jää või vanatüdrukuks. Muidugi olen leppinud endaga ja olen ka mehele saanud, sest ülejäänud välimus on paljuskis kadestamisväärne. Aga ikkagi teen opi, ja mis põhiline, nagu mul abikaasa ütleb. Muidugi tee, rõõmu kogu perele. Ja ta pole iialgi mulle öelnud midagi mu "pesulaua" kohta.
 
mõndadele 01. september 2013, kl 21.21
Ükski harjutus ega hormoonravi ei anna väikeste rindade suurendamisel tegelikku kestvat efekti. Rindu saab suuremaks siiski vaid plastilise kirurgia abiga, kas siis kasutades suurendamiseks implantaati või siis kasutades uusimat tehnoloogiat - kliendi oma enda rasva ümberpaigutamist (lipofilling) rindadesse 3D Brava meetodil. See uus meetod sobib naistele, kelle jaoks on vastuvõetamatu mõte võõrkehast oma kehas. Ja muidugi on see parim meetod, mis võimaldab amputeeritud rinda taastada. Operatsiooni viib läbi dr. Sergei Kyylo , kes omandas selle meetodi Miamis dr. Roger K Kouri juures ja loomulikult omab vastavat sertifikaati
Villa Medica, Villa 3, Pärnu.
 
IRW 02. september 2013, kl 08.11
to M58 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Uskumatu kui EGOD enamus mehi on. Miks kuradi pära
> st te arvate, et me neid ainult teie pärast suuren
> dame? Äkki hoopis iseenda pärast? Enesega rahulolu
> on kõike tähtsam, mitte mida mingi naabri Kusti a
> rvab.

Usume jeeee!
 
Maribelle 10. oktoober 2013, kl 13.32
Villa Medica erakliinikus enam seda protseduuri ei tehta kahjuks. Arst sõitis tagasi kodumaale Ukrainasse. Baltikumis seda protseduuri ei sooritata.
Mina valisin rindade suurendamise implantaadiga. Käisin operatsioonil Villa Medica kliinikus. Hetkel seal noor ilukirurg ja ka õppejõud Tartu ülekoolis dr. Mart Eller. Olen super rahul. Külastasin nende kodulehte ja nägin, et seal oli ka hetkel (nüüd siis kui mul tehtud juba) soodukas aga noh mis parata. Olen nii nii rahul. Põhjus miks operatsiooni sooritasin oli see, et laps imes tissid tühjaks ja järgi olid vaid naharibad. Muidugi tegin ma seda eelkõige endapärast, et saaks jälle käia SPAs jne. Et keegi ei vahiks mu kokkukuivanud tisse. Enam ei pea ma häbenema ei mehe ees ega ka kellegi teise ees. Saunaõhtud naistega korraldan ka jälle. Seega GO FOR IT. Kui nii tunnete ja ei ole eluga rahul siis minge opile. Mudeks need Natrelle implantaadid peaks olema ka eluaegse garantiiga...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!