Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
vaheldust shapingusse
 
festina 07. veebruar 2002, kl 11.00
Tahaks vahelduseks shapingule teha ka midagi põnevamat. Liigutada tahaks, aga shapingus tekib rutiin suht kergelt - harjutused on siiski pikalt samad ja nüri järjekindlusega loobidki jalgu ja treenid kõhulihaseid. Asi on tõhus, selle vastu ei vaidle. Aga vaheldust tahaks - või siis seda millegagi kombineerida (see põhjalik mõõtmisprotsess on shapingus kasuks :) sellest ei tahaks loobuda, näitab paberi peal ära, kuhu rohkem tähelepanu tuleks pöörata).
Aga see äratüdinemise probleem - on see mure veel kellelgi? Tegelt otsikski toredat kaaslast, kellega midagi uut (vahelduseks või üldse) katsetada (nt ujumas käia; bailatiinos - seda küll täpselt ei tea mida endast kujutab, nimi on paljutõotav; igasugu huvitavaid tantsutrenne on mis huvitaksid jm ). Ootan ka häid ideid. Kirjutagem!
 
Laura 07. veebruar 2002, kl 11.54
Mine vesiaeroobikasse. Väga lõbus ja mõnus. Palju oleneb muidugi treenerist, aga siiani ei ole mina oma tuttavate hulgas ega siin foorumis kellegi kohta nurinat kuulnud.
 
festina 07. veebruar 2002, kl 13.04
vesiaeroobika oli mõnus - aga see on läbitud etapp. Päris mõnus oli mingi hetk tunnetada, et tasakaal vees täiesti olemas juba on (raskemas harjutused, kus nt vette jalgade alla tuli panna laud ja siis selle peal seista - tõeliselt mega oli, kui lisaks koreograafilisele elemendile mingi kindlus hakkas tekkima)

aitäh, Laura, soovitamast, see on lahe küll!
 
sini 07. veebruar 2002, kl 15.20
Kas sa sulgpalli ei tahaks proovida. Pole ise kunagi trenni mõttes mänginud aga nüüd on huvi. Paraku pole mängukaaslast.
 
bebe 07. veebruar 2002, kl 15.26
latiinoaeroobika! särtsakas, vaheldusrikas, tõhus ja lõbus:))
 
mari 07. veebruar 2002, kl 18.16
oleneb kus linnas sa oled, aga Tartus on Elpatres selline trenn nimega Bodyshape. pool on nagu aeroobika, kus tehakse selgeks mingi kiire kombinatsioon ja teine osa on shapingu sarnane, ainult koormus on suurem (kõigil hantlid) ja kogu asi nagu vaheldusrikkam. mõõtmist ja mingit lolli videot ei ole.
 
bebe 11. veebruar 2002, kl 16.22
bodyaeroobika on pea kõigis tallinna spordiklubides ka olemas. peale selle on tõesti 101 eri stiili, combo ja bodystepp ja kickboxingaeroobika ja..mine ja katseta ja proovi.
 
Kaie 14. veebruar 2002, kl 16.17
mul sama teema selle shapinguga, ka on ära tüüdanud ja nüüd mõtlesin et lähen proovin muud miskit. Vaatasin et seal Planet Spordis on kuukaart ja saab käia kõikides erinevates stiilides. Plaan ongi nüüd minna ära proovida. Mulle jäi silma sealt see bodystep ja latino.
 
Tydrik 15. veebruar 2002, kl 22.28
Tallinnas Salong99. Stuudios on mingi latiinoaeroobika, aga ainult siis kui vähemalt 5 inimest kokku tuleksid...vastasel juhul ei eksisteeri trenni...Võiks ju mingi grupi moodustada? Kes on huvitatud??
 
Mai-Liis 16. veebruar 2002, kl 12.33
Tule kõhutantsu. Seal kombineerub kõik sulle huvi pakkuv - venitame ka alati üsna põhjalikult, samas trenn alati vaheldusrikas ja uus.
(Vaata ülal uus teade! Homme 17.02. on trenn tasuta, saad tulla ja tutvuda.)
M-L
 
tolerant 18. veebruar 2002, kl 09.38
Sulgpall on lahe! Annab koormust nii ülakehale kui ka jalgadele. Taguotsale ehk pisut vähem, kuid sõltub ka sellest, kuidas liikuda. Igal juhul tasub proovimist, ehkki paljud arvavad, et see ju selline rannahooaja muiduhobi. Jumala vale:)- mängige seda 2 tundi ning vaadake, mis tunne jârgneval kolmel päeval enamuses lihastes on (nojah, eks esimestel kordadel on see ikka rohkem tunnetatav valulikkusena, kuid nii on see ju iga trenniga).
Ja üks lisapunkt tuleb sulgpallile võrreldes shapinguga (teen ka seda 1-2 korda nädalas) veel- suhtlemine ning mõnus seltskond on osa trennist. Katsu sa shapingu ajal kellegagi suhelda, kui keel ripakil pingutusest:) Sulgpali mängides seda probleemi ei ole- kui just võistlusega tegemist pole, muidugi:)
 
to: tydrik 18. veebruar 2002, kl 11.23
kahe käega poolt. olen ka seda veidi uurinud ja tahaks tõesti seal treenima hakata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!