siin ongi väga suur vahe, kuidas maha jätta. Mina jätsin suitsetamise Allen Carri loengul 2 aastat tagasi ja minu tõlgendus sinu kirjast oleks:
Loobumine ei anna tõesti mitte midagi, kuid suitsetamisest vabanemine annab väga palju ning see raha, mida ma enam sõltuvuse toitmiseks maksma ei pea, on kõige väiksem kasu.
Enesetunne on super. Nikotiin kaob kehast paari esimese päevaga ja olemine on fantast. Kerge, vaba, enesekindel. Väga raske sõnadesse panna.
Preemiaks suudan ma nüüd teha sporti ja nautida toite, sest lõhna- ja maitsetaju on tagasi tulnud. Enam ma ei vedele ja ei söö rämpsu, vaid mul on energiat ja viitsimist teha asju, mida ma suitsetajana enda jaoks võimatuks pidasin.
Loobumine võetakse ette erinevatel põhjustel ja vaata endasse- kas sa tahad olla elu lõpuni väsinud ja loid, haisev ning kähisev...
2 aastat vabadust.
Kokkuvõtteks, loomulikult on sul halb, sest sa loobusid millestki enda jaoks olulisest. Sa tegid otsuse, et sa ei tohi enam suitsu teha. Sa pead ka 7 kuud hiljem hoidma tahtejõuga enda otsusest ning tahtejõud on nagu iga teinegi jõud- mida edasi seda raskem ja seda väsinum sa oled...
Edu sinu katsumusel, kuid fakt ongi lihtsalt see, et kui sa teed midagi valesti, siis see ongi raske. Mul on väga kahju, et sina oled sel viisil selle ette võtnud