Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Kuidas mõjuvad teile plaastrid?
 
Kah loobuja 25. jaanuar 2007, kl 20.48
Milles plaastrid oma mõju teile avaldavad? Ise ma hetkel kasutan ja ei oska küll nüüd öelda, et kas aitavad või äkki ilma oleks hullem. Mul täna läheb siis kolmas suitsuvaba päev. Hetkel aitab näts nii hästi, kuna ta on ikka nii julmalt rõveda maitsega, et igasugune suitsuisu kaob mõneks ajaks.:)
 
sipelgas 26. jaanuar 2007, kl 13.05
Plaastrid tõesti mõjuvad.Läheb 3-s nädal,2 päeva vahepeal ilma plaastrita,oli kohe tunda.Närvilisus ja isu suitsu teha
 
Helen 29. jaanuar 2007, kl 12.20
tõesti mõjuvad, tegin nädala kõige kangematega ja nüüd proovisin juba nõrgemaid, suitsu tõesti teha ei taha. Häirib ainult nikotiini lõhn, mis neist imbub ja kerge kipitus hommikul, kui plaastri peale paned
 
Kaire 06. veebruar 2007, kl 21.11
Tahaksin teada palju need uued, läbipaistvad plaastrid maksavad?
 
r 07. veebruar 2007, kl 23.20
Läbipaistvad Niquitini plaastrid 7 tk. karbis olid 229 EEK.Nicorette plaastrid olid 193 EEK. Need on 16 tunnise toimega.Teised ööpäevased.
 
delishe 26. veebruar 2007, kl 16.15
pean tunnistama, et plaastrid ei mõjunud kohe kuidagi....kui siis pigem sedapidi, et tahtsin just suitsetada, aga nagu enam plaastrit ei pannud, kadus ka tahtmine suitsetada:)....mulle on jäänud praeguseks mulje, et see on hoopis see tegevus mis mind siiani köitnud on mitte see, et suits mulle hirmsasti maitseks
 
Janika 02. märts 2007, kl 19.28
Ei usu neisse. Jah, nad annavad nikotiini laksu, aga see on ju enesepettus. Aga ega see on ka ju individuaalne; õde ka kasutas, väitis, et aitab, aga tahtest jäi puudu. Mina usun ainult tahtesse.
 
mimmu 11. märts 2007, kl 15.44
heips...minul täna esimene päev niquitin plaastriga (loodan et kirjutasin õigesti)...hetkel kui sai hommikul ta peale pandud hakkas pisut kipitama....natuke läks nahk alt punaseks,aga kannatan ära. praegu kell juba nii palju et mul oleks raudselt pool pakki juba muidu tehtud. ei taha enam :) nii et ses suhtes jah hea. nicorette'i olen ka kunagi proovinud a need ei mõjunud mulle. ikka hakkasin uuesti tegema. seekord siis midagi uuemat kangemat :) igatahes usun et need mõjuvad paremini kui nicorette sest need uued ju 24h omad, nicorette aga 16h ja nagu niquitin pakendilgi kirjas aitavad nad hommikust suitsunälga ka leevendada, mis on jube hea. minul vähemalt on tõesti hommikuti hull suitsunälg. peale selle hakkan vältima (k.a täna) suitsetamisega seotud tegevusi. näiteks enne oli kohvi kõrval alati suits. nüüd joon rohelist teed kohvi asemel. mõju sama. kui keegi veel ei teadnud siis ka tee sisaldab kofeiini ja mõjub kusjuures paremini kui kohvi :) ma üritan igati sellega hakkama saada et ma enam suitsu ei teeks. ma ei pahanda kui mõned mu sõpradest teevad, see nende enda otsus,aga ma lihtsalt ei tee enam nendega koos ja see on hea tunne ilma olla. ps! raha jääb ka rohkem alles. jõudu kõigile loobujatele! kui üksi hakkama ei saa küsi nõu arsti või mõne muu targema inimese käest :)
 
andu 18. märts 2007, kl 21.03
täitsa rahul plaastritega siiani pole isu tekkinud.Endale leitud ka hobi millega sisustada igavust.Proovige ja te ei kahetse. TERVIS ON KULD
 
mimmu 01. aprill 2007, kl 16.55
no minul said need plaastrid otsa peale nädalat. ega ma rohkem ostagi. ei jõua nii palju ka raha raisata. tunnistan ausalt et paar nädalat ma ei teinud. aga nüüd olen hakanud tegema. miski paar suitsu päevas. ei midagi erilist. jah jah tean et see on iseenda petmine ja muu selline värk aga siiski, ei tee ma enam pakki päevas.
 
andres 28. jaanuar 2012, kl 15.09
oleks küsimus, et kuhu see plaaster asetada tuleks??
 
õnnetusehunnik 28. jaanuar 2012, kl 15.23
Eks ta oleneb inimesest vist, minule ei avaldanud need plaastrid mitte mingit mõju. Aga tean, et paljusid on aidanud. Andres, mina panin plaastri õlale või käevarrele.
 
marja 17. veebruar 2012, kl 18.45
hakkasin suitsetamise loobumist Nicorette plaastritega , esimesed päaevad alles, tahaks ühe suitsu ära teha, aga püian ennast mõttete peal, et aitab sellest köhimisest , rõvedast haisust,vastikust maitsest suus, ja raha raiskamisest.. abi on neist küll, vahest unustad ära, ja kuidagi suitsu isu eritti pole, aga kui suitsupakki näed siis silmad hakkavad põlema,ja suitsuisu tuleb,vähemalt mul nii moodi :D :D edu suitsu lõppetamisega..
 
asd 17. veebruar 2012, kl 20.45
seni kuni sa manustad endale nikotiini, seni pole sa veel probleemiga tegelema hakanudki. Tõepoolest, seni kuni sa kasutad plaastrit võid sa aeg ajalt suitsetamise unustada, sest nikotiini manustad teisel moel, kuid ei kao ka kusagile soov suitsetada. Koera saba jupihaaval raiudes häid tulemusi oodata pole.
 
vaidlen 19. veebruar 2012, kl 19.14
mina vaidlen vastu. plaaster annab nikotiini ja see on vajalik selleks, et sa ei pane suitsu ette. kui sa oled juba harjunud sellega, et suitsu ette ei pane, siis võid vaikselt plaastrist loobuma hakata. mina kasutasin plaastreid kaks nädalat. mõnikord oli plaaster peal kaks päeva, kuigi poleks ehk tohtinud. aga eks see ole jälle enda petmine. mõtled, et plaaster on peal ja annab sulle laksu. igatahes abivahendite kasutamine hoiab ära pideva mõtlemise suitsust ja närvid jäävad ka alles:P
 
t. 05. august 2012, kl 17.24
Minul isiklikult võttis suitsuisu ära, aga kui suitsu ette panin siis võisin ka vabalt seda teha.
 
passiivne suitsetaja 09. august 2012, kl 00.24
hea, et ikka ära ka öeldi, millistest plaastritest te räägite ?
 
K 22. august 2012, kl 01.01
Mina olen proovinud plaastreid ja natse ja ei sobinud. Mind aitas e.sigaret.. Aga igale inimesele sobivad erinevad asjad. Kui hirm kaalus juurde votta soovitan igaljuhul e sigaretti pole haisu vastikut maitsed ega seda halba tunnet mis kurgus lopuks tekkis ja sülitama pani.
 
Tiburull 15. oktoober 2012, kl 04.57
kusjuures ise jätsin ka alles suitsetamise maha , kugi see vana teema aga ikka mõtlesin,et võiks kijrutada , kasutan ise ka hetkel plaastreid ja olen olnud ka paar päeva ilma , tegelikult on need plaastrid ja asjad mõistuses kinni,et need aitavad suitsetamisest loobuda , kuigi tegelikult aitab sinu mõtte maailm , mõtled enda jaoks valmis,et ei suitseta enam ja nii lähebki. kui sa ise tahad seda siis on ju kõik võimalik :)
aga kaua sa pole juba suitsetanud ? või hakkasid jälle ?
 
Anna Petina 19. detsember 2017, kl 09.15
Spray suitsetamise vastu - http://topleadbit.com/gHYV
Soovitan.
 
Tartust üks loobuja 20. aprill 2020, kl 20.09
Väga aitab, just hetk tagasi täitus 24h ilma suitsuta ja uskumatult lihtne oli see aeg. Ei mingit närvilisust või muid kõrvaltoimeid. Mul veel 2 plaastrit, edasi loodan juba ilma hakkama saada. Tahaks kiirelt nikotiinist lahti saada.

Suitsetasin päevas muidu 15 sigaretti ja 5 aastat on staaši.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!