Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
ootamatud tunded ja kirjutamata kiri

:) 14. mai 2014, kl 21.29
:D Ma küsisin kas on huvi,
miks sa mind "ümber ke--isid" ? :D
Vot sinna see koer maetud ongi siis! :D Nüüd sa ei julge ütelda lihtsalt! :o Ma küll lõpetan kõik ilusti ära! :)

nipikas 14. mai 2014, kl 21.34
Mille lahendaja? Näiteks? Ka lahendamiseks on vaja motivatsiooni. Ma ei viitsi mingisuguse valedemulli lahendada, see ei vii kuhugi. Kui ausakt ei saanud, siis pole üldse vaja. Lähtusin just sellest ideest ja ma ei eksinudki. Mingu Sul hästi! Tänaseks on ilmselge, et me ei suuda teineteisele pakkuda seda, mida kumbki vajab, mis ei tähenda, et keegi kolmas seda ei suudaks. Lihtsalt see kolmas tuleb üles leida.

just nii 14. mai 2014, kl 21.35
Ei ole huvi. Huvi oli juba ära. Mida veel teada tahad?

ei saa aru 14. mai 2014, kl 21.37
Ümber ke-isid????? Mida see tähendab?

katkevad ahelad 14. mai 2014, kl 21.46
Me kumbki saame varsti neist ahelaist vabaks. Nädalake veel. Sina saad rahu ja mina ka. Keegi ei ütle enam halvasti, ega tee halba. Rahu on see, mida kumbki vajab.

:) 14. mai 2014, kl 22.06
no kui midagi pole siis ma ei näe probleemi miks mitte suhelda! :D Mina jään igavesti ahelatesse, kuniks ta end ei liiguta ja mul on ükskõik mingitest kolmandatest või kuuekümne viiendatest! !! :P Ma ei ütlegi midagi halvasti, tuleb vaid lugeda ja näha, et seal pole mingit sõimu! :DDD

mida 14. mai 2014, kl 22.06
Sa lahendada soovid? Kõik on niigi selge.

lase vabaks 14. mai 2014, kl 22.08
Milleks Sulle suhtlus? Sa ei saa oma eluga nii edasi minna ja mina samuti.

:) 14. mai 2014, kl 22.08
ma ka võiks lähtuda sellest ideest, et minagi ei eksinud ja süsimusta tindiga sulle templi peale lüüa, kogu asjale, nii nagu sina! Paraku näen ma asjades rohkem toone! :) ;)

vabadus 14. mai 2014, kl 22.09
Ahelad katkevad, usu ja ole veel veidi kannatlik.

:) 14. mai 2014, kl 22.09
Ooot oot, miks sa ei saa? Mina saan, aga mis sind siis torgiks? :P

:) 14. mai 2014, kl 22.11
niuniuniu.. kõik on selge, meeletu kurbus, lähme kõik lahku nagu seebikas, toodame veel nats kättemaksu, tagaulgumisi jms.. hehe, vabandust! :D

midagi muud 14. mai 2014, kl 22.12
Ma ei taha süüdistada, aga tembeldama hakkasid siiski Sina ise. Eks ma läksin emotsiooniga kaasa. Sa tead, et on vaid aja küsimus kui taas suur tüli tekib, edasi solvangud ja siis jamade keeramine. Ma ei taha seda. Praegu on lootus, et kui nõrkushetked ületada, hakkab kogu lugu vaikselt hääbuma ja ka jamasid tekitad mulle vähem. Nende jamade pärast ei saa ka enam suhtlust olla, sest pole usaldust, er uusi jamasid ei tekiks.

vali targemalt 14. mai 2014, kl 22.14
Jamad segavad, selleks ei saagi. Sina saad, sest mina ei ole Sinule jamasid keeranud. Kuidas seda nii keeruline mõista on. Pole jama, on suhtlus. Lihtne ju. On jamad, pole ka suhtlust. Ise teed omad valikud.

:) 14. mai 2014, kl 22.18
mis tüli? Tüli algkollet ei eksisteeri, vaata palju aega möödas juba! D: Nõrkushetked? Nojah.. igatahes mul istub see okas hinges, et sai sellest august üle nii kuidas sai, aga sa jäid teisele poole ja see pole mitte sinulik.. :( Mul on see tempel kah kadunud muide.. :D

miks on nii? 14. mai 2014, kl 22.24
Kummaline, et need okkad istuvad meie kummagi hinges erineval ajahetkel. Kui üks tunneb vajadust minevikuvarjud selgeks rääkida, ei ole teine selleks valmis ja vastupidi.

:) 14. mai 2014, kl 22.32
jah, ja õiged hetked magame me maha! Tsirkus! :D Üldiselt pole ma nii kriitiline enam! :) On küll okkad, aga pole hullu ja valus ka ei mäletagi, selle aasta alguses kusagil sulas lumega! :P Hetkel oleks väga hea hetk, sest mul on praegu see üli inimlik jeesuse tolereerimise periood, kus ma paitan kõiki tegelasi! :D

keegi teab 14. mai 2014, kl 22.38
Läheb üle! Mõtlen see tolereerimise hetk läheb üle ja mis seal salata, mõne aja pärast tuleb uuesti. Minu jaoks on see hetk siiski möödas. Oli mis oli. Kogemuse võrra rikkamad oleme mõlemad. Mingu Sul alti hästi!
ps. Ja vähem jamasid kui tohib paluda. Ise kannatad vähem, sest ma saadan energeetiliselt kõik Sulle tagasi :)

:) 14. mai 2014, kl 22.42
ei lähe ta kuhugi! :D Sinul peaks just lihtsam olema, sest ise sa väitsid tulihingeliselt, et sul pole midagi! :) Siin foorumis ei võta ma ühtegi soovi ega Head aega asju tõsiselt, need valguvad üle ja kirjutan lihtsalt.. edasi! :) ;)

huvitab 14. mai 2014, kl 22.43
Lihtsalt huvi pärast küsin, mitte, et see midagi muudaks, aga tahaksin lihtsalt teada. Kas Sa üldse kunagi tundsid minu vastu midagi või oli see algusest peale mäng, mille hasart Sind paelus?

head und! 14. mai 2014, kl 22.48
Sa oled huvitav tegelane :)

:) 14. mai 2014, kl 23.01
Jah, mul olid sügavad tunded.. usaldasin sind väga ja hindasin! Peaks peast soe olema, kui nii kaua mingit tunnete mulli lambist mängult ajada! Asi oli õige, see polnud mingi meeldimine vms mis kaob kuuajaga.. Sinupärast on mul ka silmad reaalselt märjad olnud totu!

miks kõil nii läks? 14. mai 2014, kl 23.05
Reaalselt tekkis mul praegu paanikahoog...

:) 14. mai 2014, kl 23.06
läks kuidas läks.. mis enam tühjast tüli..

kunagi 14. mai 2014, kl 23.11
Ma armastasin Sind väga...

:) 14. mai 2014, kl 23.18
oijah.. milleks elada elu keeruliseks, pidasin sind julgeks ja avameelselt kes võtab vabalt, aga nüüd..
Ma ei saa kusagil foorumisopis laotada laiali, et kurb ja see seletaks nii mõndagi jne.. :)

reaalsus 14. mai 2014, kl 23.28
Ei ole meist julge kumbki. Mis parata! Kurb võib hooti ikka ju olla. Inimlik tunne seegi.
Mõtlen vahest, et kui me kaks äkilist temperamenti oleksime ühe õihetestaegadest kinni püüdnud, siis kas me oleksime üksteist reaalselt mõne tüli käigus ära killinud? Mul on kahtlus, et see võimalus oli olemas. Kahjuks.
Midagi on oluliselt muutunud. Olen kartma hakanud. Sind. Mitte Sinu tegusid, aga kardan Sind nüüd nii, nagu Sina varem kartsid mind.

:) 14. mai 2014, kl 23.35
Ega ma sain Witchy käest ka panniga, siiski mul kukuksid enne käed otsast kui miskit sellist teeksin oma kaaslasele! Hmm. ei mõista, kuidas sulle tundus, et ma sind varem kartsin, millist tahku mööda? :)

Alzheimer? 14. mai 2014, kl 23.36
Ütlesid nii.

:) 14. mai 2014, kl 23.39
mainisin jah, et kardan oma tundeid ja armastust.. hm..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!