Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
ootamatud tunded ja kirjutamata kiri

tean, et ta on minu teine pool 15. mai 2014, kl 21.55
Aga mida see teadmine muudab? Sobimatut vägisi sobima ei pane ju...

:) 15. mai 2014, kl 22.15
Alati saab ka rahulikult sobituda astmele mis m6lemale sobilik! :)

tunnen kuidas see mind endasse mässib... 15. mai 2014, kl 22.16
Usud sa veel sellesse?

:) 15. mai 2014, kl 22.19
Loomulikult!

päriselt 15. mai 2014, kl 22.29
Vajad sa mind enda kõrvale?

:) 15. mai 2014, kl 22.35

tears in heaven 15. mai 2014, kl 22.36
I need You so much!

segaduses 15. mai 2014, kl 22.47
Kas meil on võimalik kunagi silmast-silma taas kohtuda ja rääkida. Ausalt. Nii nagu kõik on. Tunnen, et seda on kummalegi väga vaja. Kui mõlemad valmis on...

xxx 15. mai 2014, kl 23.01
Kardan seda sidet. Kardan tema võimu meie üle. Võimu mis võtab vabaduse teha valikuid ja otsuseid, mis seob ja tekitab sõltuvust. Armastan Sind!Armastan tunnet, mida see side tekitab. Armastan soojust, mis sidemega kaasas käib.

võta mind kaissu :) 15. mai 2014, kl 23.08
Head und!

:) 16. mai 2014, kl 00.08
heips! Und kes unedemaal!

:) 16. mai 2014, kl 00.24
huvitav m6elda, et kunagi olin mina see kes teda negatiivses toonis nägi, eelarvamused, k6ik jutud! Nüüd on vastupidi! Oemh.. Lihtsalt ma pole kunagi kedagi nii kalliks pidanud kui teda! :)

maailm on ümmargune 16. mai 2014, kl 07.23
Mis siis muutus? Kas said oma eelarvamustest tema suhtes lahti?

:) 16. mai 2014, kl 08.52
jah, ta v6ttis need endale! :D

küsisd, et 16. mai 2014, kl 09.01
Kus kõik viltu hakkas kiskuma? Arvan, et eelarvamustest saigi kõik alguse. Esmalt olid need temal, mis hävitasid minu tunde ja usu temasse, siis tekkisid need minul. Olen lõpuks mõistnud, et inimesi tuleks suuta võtta sellistena, nagu nad on, ilma soovita neid ümber vormida. Mõni inimene me elus on kooseluks, mõni on armukeseks ja mõni netis loba ajamiseks loodud. Armukesest ei saa kunagi abikaasat. Loba ajajast ei saa kunagi armukest ega kooselu inimest ja kooselu inimesest ei saa omakorda lobisejat ega armukest. Kui need asjad enda jaoks selgeks mõelda, lased lahti valedest ootustest ja võtadki kõiki nende võimete kohaselt. Kas ma olen nüüd oma eluga rahul? Olen küll, sest kõik funktsioonid on täidetud ja nii, et ükski osapool ei tunne, et temalt oodatakse võimatut. Kirsipuu kannab kirsse ja pirnipuu pirne ning ma ei oita, et pirn kirsse kannaks. Lõpuks loeb ikkagi see, et sinu hinges on rahu ja tasakaal.

:) 16. mai 2014, kl 09.50
on veel puid ja palju erinevate viljadega! :D V6ta siis kinni, mis viljad l6pus kasvavad eksole! Rahu saan alles siis kui mujal midagi mainitakse! :P Siin lasen k6ik selle mööda! Kena tööpäeva jätku tegelastele! Chill!

ei näe põhjust 16. mai 2014, kl 10.16
Mujal midagi mainida. Kõik küsimused on endale vastuste näol paarilised leidnud ja tragikoomiline romaan viimase punkti. Kui kellelgi on jäänud lahtisi otsi või vastamata küsimusi, tuleb tal need ise leida. Tundub raske, aga teostatav, võin omadest kogemustest rääkides öelda. Ma ei süüdista kedagi, ka ennast mitte. Ju olid saadud valusad kogemused ettenähtud öpperundideks, mida läbida oli küll ränk, aga mis omal moel muutsid mind oluliselt. Õppisin ka võõrast kogemusest ja tean nüüd, et elu liigub omasoodu edasi ka siis kui me ennast eelarvamuste küüsi peidame ja kui lõpuks äekame võib olla lootusetult hilja midagi muuta. Sestap lasen ka enda eelarvamused vabaks ja keskendun oma elu elamisele, mis pakub iga päev uusi ja rikastavaid kogemusi. Praegu ei tea veel kas kunagi julgen enam kedagi nii siiralt ja sügavalt armastada, kas julgen lubada kedagi enda hinge, aga ka armunud olla on kevadiselt värskendav ja põnev. Usk homsesse toob igal hommikul krutskiga muige suule ja juba sellestki piisab, et päike hinges taas paistma hakkaks.

:) 16. mai 2014, kl 10.28
Tal polnud tundeid ! Ma igatahes ootan! :)

juhtub 16. mai 2014, kl 10.43
Äkki ta tunded said otsa kui sa oma eelarvamuste seltsis aega veetsid...

:) 16. mai 2014, kl 10.54
ei, ta ise väitis! :) aluses juba! :P

:) 16. mai 2014, kl 10.55
*alguses! :D

no ehk 16. mai 2014, kl 11.16
Ei olnud tal ka alguses tundeid. Kust mina seda täpselt tean, ega teise sisse ju ei näe. Siis läks sul lihtsalt kehvasti.

Pettunud 16. mai 2014, kl 12.47
Austatud segaduses, ma ei soovi Sinuga enam mitte kunagi kohtuda, Sulle silma vaadata ega rääkida.

meie 16. mai 2014, kl 12.55
Rõõm on vastastikune.

Pettunud 16. mai 2014, kl 13.14
Väike tähelepanek: pettumus ei ole võrdeline rõõmuga. Rõõmus oled Sina, kuid mina olen rõõmus küll mitte Sinuga seoses, vaid mujal ja teiste inimestega.

:) 16. mai 2014, kl 13.15
miks kehvasti? Poole hullem on ju, kui see ei üteldakse l6pus, veelhullem kui miskit ei lausuta! :)

:) 16. mai 2014, kl 13.17
Miks kraaklete? D:

Pettunud 16. mai 2014, kl 13.30
Vahet ei ole ju, kas öeldakse midagi lõpus või ei öelda. Kehvasti ei ole ka midagi, sest saab olla vaid ülim ekstaas või tühjus. Kaks äärmust, muud sinna vahele ei mahu. Lõpp tähendab lõppu!

küsimus 16. mai 2014, kl 15.21
Milles sa õigemini pettunud oled?

Pettunud 16. mai 2014, kl 15.35
Ühest küljest - võid ju aimata: mehe ja naise vahelistes tunnetes ikka, siis täpsemalt, ühes mehes on küsimus. Aga Sina oled mulle võõras inimene ju - kui me ei saanud omavahel tsiviliseeritult asju selgeks räägitud - vaid mina jäin ootele, siis ma ei oska midagi enamat seletada võõrale inimesele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!