Nende toonidega must-valge vahel on ka nii, et mida nad endas täpsemalt kätkevad? Mina ei ole sellest veel eriti hästi aru saanud.
Natukene aega tagasi lugesin siin foorumis teemat, kus naine kurtis, et mehe eks ei anna asu ja helistab pidevalt ning tunneb huvi ja saavad naa sõbralikult läbi. exnaisel on endal ka uus mees olemas, aga ikka on mingi teema nagu üleval. On tegemist nende kuulsate halltoonidega? Et suhe on läbi, aga ega see veel kõike ära ei lõpeta ...
Teises teemas räägiti, et igal õigel naisel olevatki üks mees südames ja teine kodus. Halltoonid jälle eksole. Mina sellest jälle aru ei saa hästi. Liiga eluvõõras võibolla tõesti.
Mõtlen, et kui mehel tuleb välja kõrvalsuhe ja naisel on koorem otsustada, et mida nüüd teha. Solvumine ja usalduse kaotamine ühel küljel ning kogu suhte kaal teisel. Mees siis ütleb selgituseks, et kallis, elu ei olegi ju mustvalge. Ega tõesti, on ka kõrvaltoonid. Mida sellega siis nüüd peale hakata?
Ehk oskab keegi targem minu silmi natukene avada ja selgitada seda vahetoonide asja täpsemalt? Ma ehk näen asja liiga mustvalgelt :D