Saatmata kirjad
Nagu me kõik. Ma vaid tean, et kuskil Sa oled...
ma armastan Sind 14. oktoober 2015, kl 17.12 |
?????? 14. oktoober 2015, kl 17.15 |
ma armastan Sind 14. oktoober 2015, kl 17.20 |
ma armastan Sind 14. oktoober 2015, kl 17.23 |
ma armastn Sind 14. oktoober 2015, kl 17.25 |
ma armastan Sind 14. oktoober 2015, kl 17.34 |
armunud naine 14. oktoober 2015, kl 17.42 |
Soov on olemas 14. oktoober 2015, kl 19.43 |
Võimalus 15. oktoober 2015, kl 19.51 |
IgatsevMees 16. oktoober 2015, kl 20.45 |
Saatmata kirjadele ei peaks tegelikult vastuseid tulema.
Kirjutan siin endale. Püüdes endas selgusele jõuda. Kuulates Diana Krall´i.
Mõtlikult ja püüdes mõista, miks on asjad nii, kuidas nad on...
Ma olen üksi. Miks? Ma ei suuda leppida selle igapäevase igavusega, mis iga kooselu ühel hetkel tabab.
Seks on sama.
Mõtted on samad. Kõik on avastatud.
Mingu selleks kuud või aastad, lõpuks on kõik see sama...
Kus on teistmoodi inimesed?
Kus olen mina?
Kirjutan siin endale. Püüdes endas selgusele jõuda. Kuulates Diana Krall´i.
Mõtlikult ja püüdes mõista, miks on asjad nii, kuidas nad on...
Ma olen üksi. Miks? Ma ei suuda leppida selle igapäevase igavusega, mis iga kooselu ühel hetkel tabab.
Seks on sama.
Mõtted on samad. Kõik on avastatud.
Mingu selleks kuud või aastad, lõpuks on kõik see sama...
Kus on teistmoodi inimesed?
Kus olen mina?
Sõltlase unistus 16. oktoober 2015, kl 22.07 |
Sa oled üksi, sest oled nõrk ja oma sõltuvuste ori. Su sõltuvused juhivad su elu ja sinul ei ole selles osas sõnaõigust. Suhtes ei saa ju vabalt end umbe juua ja ööd läbi võõrastes eludes nühkida. Võid ju ennast igavuse ja halli argipäev hirmuga vabandada, aga tegelikult oled sa üksi ja õnnetu sõltlane, kes tahab enda kõrvale inimest, kaaslast, armastust, aga teab, et on selleks liiga nõrk.
IgatsevMees 16. oktoober 2015, kl 22.32 |
dii 16. oktoober 2015, kl 23.16 |
Igatsev mees 16. oktoober 2015, kl 23.47 |
dii 16. oktoober 2015, kl 23.52 |
naine 17. oktoober 2015, kl 11.04 |
mina 23. oktoober 2015, kl 11.26 |
Igatsevnaine 23. oktoober 2015, kl 19.21 |
Kulla mees, aga miks oled õnnetu, kui üksi olek on Sinu valik?
Ma ka teadsin alati, et kuskil on keegi. Teine küsimus on selles, kui ta on Minu Keegi, kas olen talle sama?
Minu ellu see tuli ootamatult. Oli raske periood, ma ei otsinud armastust, aga esimesest pilgust tekkis tunne, et vastas on eriline inimene. Õppisin teda tundma ja armusin ootamatult ja väga sügavalt. Tundsin kõrvades südamelööke seistes ta kõrval. Tahtsin hõljuda või maa alla vajuda, punastasin ja ei saanud talle silma vaadata.
Kuidas üle saada: vältisin, püüdsin ennast avada, põgenesin, sulasin, olin lihtsalt sõber jne
Kahjuks või õnneks see oli ühepoolne. Keeruline...
Olen tänulik oma südamele, et see elus on. Loodan väga, et kogen seda uuesti, küll ei jaksaks aga olla uuesti ühepoolselt armunud. Ei ole selleks jõudu. Kuidagi turvaline tundub olla lihtsalt meeldiva inimesega koos. Mitte enam nii hingepõhjani raskelt tunda ja katkendlikult hingata, kui pead kõrval seisma ja silma vaatama.
Armastus tuleb ise, jõuliselt ja ootamatult, nagu ikka üks armastus teeb :)
Ma ka teadsin alati, et kuskil on keegi. Teine küsimus on selles, kui ta on Minu Keegi, kas olen talle sama?
Minu ellu see tuli ootamatult. Oli raske periood, ma ei otsinud armastust, aga esimesest pilgust tekkis tunne, et vastas on eriline inimene. Õppisin teda tundma ja armusin ootamatult ja väga sügavalt. Tundsin kõrvades südamelööke seistes ta kõrval. Tahtsin hõljuda või maa alla vajuda, punastasin ja ei saanud talle silma vaadata.
Kuidas üle saada: vältisin, püüdsin ennast avada, põgenesin, sulasin, olin lihtsalt sõber jne
Kahjuks või õnneks see oli ühepoolne. Keeruline...
Olen tänulik oma südamele, et see elus on. Loodan väga, et kogen seda uuesti, küll ei jaksaks aga olla uuesti ühepoolselt armunud. Ei ole selleks jõudu. Kuidagi turvaline tundub olla lihtsalt meeldiva inimesega koos. Mitte enam nii hingepõhjani raskelt tunda ja katkendlikult hingata, kui pead kõrval seisma ja silma vaatama.
Armastus tuleb ise, jõuliselt ja ootamatult, nagu ikka üks armastus teeb :)
viimasele 23. oktoober 2015, kl 20.33 |
Igatsevnaine 23. oktoober 2015, kl 21.01 |
Viimane võimalus möödus 23. oktoober 2015, kl 22.43 |
Mine rahus, tuleb uus aga vana ka tagasi ei anna 23. oktoober 2015, kl 23.47 |
Kahetsejale 24. oktoober 2015, kl 00.09 |
Ma sulle ütlen! 24. oktoober 2015, kl 13.17 |
Ei ole kunagi armukade olnud, sest pole vajadust. Naljalt vastast ei leidu aga vastaspooled otsivad ise seda erilist lähedust. Mõni ikka küsib viisakalt, millal tulla võib???
Elu on ilus ja ülevalt kõik relvad kaasa antud. Täitsa valesti saad aru aga piisab ühest kleidist... Me ju mõistame teineteist väga hästi? Hingesugulane?!
Kui oled kellegi teisega juba olnud siis ära enam tuult taga aja, sest reetmist ma ei andesta!
Elu on ilus ja ülevalt kõik relvad kaasa antud. Täitsa valesti saad aru aga piisab ühest kleidist... Me ju mõistame teineteist väga hästi? Hingesugulane?!
Kui oled kellegi teisega juba olnud siis ära enam tuult taga aja, sest reetmist ma ei andesta!
Unista edasi 24. oktoober 2015, kl 14.43 |
Minu meelest ei ole kunagi suhet olnudki ja ka mitte põhjust truu olla. Esmalt loo suhe ja siis hakka truudust ootama. Aga jah, lõpuks viskas see ühe ja sama heietuse kuulamine üle ning leidsin, et maailmas on veel huvitavamaid inimesi. Olen valikuga rahul. Sain seljataga kiuslikult keeravast inimesest lahti ja tunnen end vabalt ning rõõmsalt. Aga sina võid ju edasi heietada, tühje ja igavaid tunde peaks sul jätkuma.
Lisa postitus