Kui inimene on terve ja eriti kui veel ka noor ja tugev, siis suhteliselt okeilt võib selliseid asju teha.
Olen ise heas vormis olnud alati, aga kunagi jätsin suitsetamise maha ja selle tagajärjel tuli aastaga juurde ligi 10 kg. Hakkasid siis kõik eluaegsed paksukesed õpetama, et oi, ära ikka nälgi ja kõva dieeti ei tee, et juhtub see ja teine ja blablabla. Ma sain ise äratundmise hetkel, et olen tavalise saleda asemel juba kegelt trullakas aga sellise shoki, et jätsin päevapealt söögi. No päriselt ei nälginud, aga mu dieet oli kindlasti rangem kui see 800 kcal esimesed 2-3 kuud, millega kaotasin ka enamvähem kogu juurdetulnud kaalu. Siis võtsin rahulikumalt ja kaotain viimased 3 kg ja veel 2 otsa järgmise poole aastaga.
Milline mu päev siis välja nägi? Peamiselt elasin vedelikust, jõin palju vett, aga ka teed. Hommikuti ka kohvi. Sõin peamiselt puu- ja juurvilju, väikeses koguses ka liha ja näljapeletuseks keedetud mune. Vahel võtsin killu musta šokolaadi. Midagi hullu ei olnud.
Praegu olen ideaalkaalus ja toitun normaalselt. Kaloreid pole lugenud, aga pakun et 1600 kandis.