Nii kuidas teil läheb?
Minu eilne päev oli TÄIELIK enese ületus... Alguseks sõin siis hommikul pool apelsini ja 1 muna,rohkem alla ei läinud!
Lõuna jäi vahele, kuna olin sugulasel külas, laual oli kostituseks jäätis, kommid, kringel kõht korises aga ütlesin ei! Lõpuks kui koju jõudsin sõin keskmise kausi kurgi-tomati-paprika salatit, 1 viilu röstsaia ja 2 muna, lõpuks oli kõht salatiks nii punni söödud et apelsin enam ei mahtunud!
Järgmiseks oli sünnipäevale minek, no see oli piin juba grill liha, salat, 2 lemmik kooki, sokolaadi, krõpsud näksimiseks jnejne...AGA uskuge või mitte mitte ühtegi ampsu ma ka ei teinud jõin ainult 1,5 liitrit vett ära :D
Hommikune kaal 88,9 [ca -1,5 kg ]
Aga päev ei läinud nii hästi edasi kui kaalu langus :(
Hommikul oli meeletu pea ringlus ja valu,silme eest kiskus mustaks, oli vaja linna asju minna ajama ja oli ilmselge et ma ei pea poole apelsiniga vastu hommikusöögiks oli 1 viil rukkileiba suitsukalaga ja 2 pirni lõunaks seljanka (450ml) ja viie ajal sõin pool rukkileiba suitsukalaga!
Aga tegin selle kõige eest 5km. jalutuse ka!
Vaatan mis homme kaal näitab! Aga kui on sama või natukenegi alla läinud siis enam selle men88 järgi vast ei söö, proovin teha päeva men88 ette et oleks välistatud igasugused näksimised ja toitun salatitest ja kerget toidust!
PS : siia võiksime kirjutama ikka jääd kuidas kellelgi läheb ja mis söönud on :)