Hetkel on kasutusel hiina omad. Aga olen kasutanud samuti ka teisi Lida kapsleid. Siiani on kõik toiminud päris hästi.
Tegelikult ei ole mul vägapalju ülekaalu - võiks lausa öelda, et olen ideaalkaalus. Iseennast aga peeglist vaadates olen kohutav.
Ma söön lida kapsleid tegelikult selleks, et vältida ülesöömist. Minu puhul ei ole seda "söön natuke" Mina kui sööma hakkan siis söön ikka vääääga palju. Sellepärast võtangi neid, et need võtavad ära minult isu söögi järgi ja panevad vett rohkem tarbima. Sest alguses tekib suu kuivus. Pärast kaob mul see ära.
Alguses kui esimest korda lida kapsleid võtsin, siis ei teinud trenni sellel ajal ja kaal oli siis 67. Kuuri lõppedes olin alla võrnud 8 kg ( 59 kg) Järgmist Lida kuuri alustasin 4 kuud hiljem (mitte võtmise ajal tuli juurde 2 kg) Alustasin uuesti siis 61 kg. Hiljem enam polnud kaalukangetamine nii lihtne. Hakkasin käima ka trennis. Siis ei võtnud ma Lida kapsleid igapäev, vaid ainult siis kui oli tunne, et tahaks jälle jubedalt süüa. Kuuri lõppedes olin 54 kg. Nüüd pärast jõule ja aastavahetust, tulid kilod ja cm korralikult selle sömisega tagasi.
Nüüd otsustasin ennast uuesti käsile võtta ja võtta teekond ette oma ideaalkaalu poole.
Alustasin mõned päevas tagasi ja kaal oli 58.9
Täna hommikul oli kaal 58.1
Kui nüüd keegi mõtleb, et kaal on ju suhteliselt väike, et miks ma seda alandan, siis ütlen ma seda, et Mu kehal ei ole lihast mis kaaluks. Minul kaalubki pekk, mida mul tegelikult on päris palju.