Kaaluklubi
täissuitsuvorst
lihasööja 25. veebruar 2008, kl 14.46 |
n35 25. veebruar 2008, kl 15.46 |
airi 25. veebruar 2008, kl 15.48 |
blaah 25. veebruar 2008, kl 15.51 |
kook 25. veebruar 2008, kl 16.21 |
teemaalgataja 25. veebruar 2008, kl 16.55 |
pakendilt vaatasin, et 100g vorsti valmistamiseks on kasutatud 109g veiseliha ja 64g sealiha. küsima just ajendaski, kuna palju juttu siin olnud süsivesikutest kui kurjajuurtest (neid seal vorstis 0,2g). keeduvorst ja viiner sisaldavad ka jahu jms,ühe sõnaga ka maha tehtud tooted. aga ainult kalkuni- ja kanafileed ka ju ei taha kogu aeg.
sellel suitsuvorstil on paraku ka paar E-d ikka sees, aga kus valmistoodetes neid poleks (maitsetugevdaja ja mingi säilitusaine) siis muidugi sool ja silma hakkas ka glükoos, muud katastroofilist nagu pole. ja rasva on täpsemalt siis 21g
tegemist Oskari tootega ja maitselt väga meeldib.
sellel suitsuvorstil on paraku ka paar E-d ikka sees, aga kus valmistoodetes neid poleks (maitsetugevdaja ja mingi säilitusaine) siis muidugi sool ja silma hakkas ka glükoos, muud katastroofilist nagu pole. ja rasva on täpsemalt siis 21g
tegemist Oskari tootega ja maitselt väga meeldib.
blaah 25. veebruar 2008, kl 17.00 |
teemaalgataja 25. veebruar 2008, kl 20.48 |
no ütleks, et keeduvorstidel/viineritel/sardellidel on ikka päris konkreetselt kirjas, et sisaldavad nt kartulitärklist, searasva, seakamarat, lõssipulbrit, stabilisaator, kõiksugu E-d jne lisaks liha koostis nt sealiha 10% (millest võib ka omad järeldused teha)
kala söön muidugi ja lihast fileetooteid, point rohkem selles et kuulda arvamusi täissuitsuvorstist... kas rohkem kiitev hoiak v. laitev. ma tõesti ei hakka "näkkimiseks" sealiha käntsakat sööma või ahjukala küpsetama, küll aga maitseb nt vinnutatud veiseliha (rasv nii 2%), nüüd tekkis küsimus suitsuvorsti kohta.... ühe sõnaga midagi, mida näkkida või kasvõi näkileiva peale panna.
kala söön muidugi ja lihast fileetooteid, point rohkem selles et kuulda arvamusi täissuitsuvorstist... kas rohkem kiitev hoiak v. laitev. ma tõesti ei hakka "näkkimiseks" sealiha käntsakat sööma või ahjukala küpsetama, küll aga maitseb nt vinnutatud veiseliha (rasv nii 2%), nüüd tekkis küsimus suitsuvorsti kohta.... ühe sõnaga midagi, mida näkkida või kasvõi näkileiva peale panna.
oskar 26. veebruar 2008, kl 10.35 |
WORST 26. mai 2022, kl 15.56 |
Lisa postitus