Ja liiga kiire kaalukaotus ei ole ka hea, tervislikuks loetakse umbes 1 kg nädalas.
Ükski tablett ei tee imesid, veel vähem aitab kaalust alla võtta.
Ainult loll usub sellist jama...
Kaalu aitab langetada regulaarne normaalne toitumine ja aktiivne liikumine (kasvõi kõndimine).
Isiklikust kogemusest kirjutan:
Kuna mul istuv töö kodukontoris, siis iga aastaga lisandus mõni kilo. Lisaks on mul megaaeglane ainevahetus.
Lõpuks sai mõõt täis, hakkasin iga hommik ja iga õhtu kõndimas käima (tund aega) ja see ju tasuta kõigile.
Toitusin regulaarselt. 4 kuuga kadus 16 kg ja 4,5 kuuga oli 18 kg läinud.
Ei mingit imerohtusid, imeretsepte vms...
Olen suutnud oma kaalu säilitada pea 3 aastat, vanus varsti 40. Pikkus 162 cm, kaal 53 kg. Ei aja näpuga ainult tervisliku toidu järge: vahel tarbin alkot ja söön rämpsu ka... Võimalusel käin 1-2 korda trennis- jumping.
Vahepeal kiire ajagraafiku tõttu üritasin joosta (noh, et aega kuluks vähem), see oli viga... koormas keha liigselt ning siis hakkab organism n.ö rasva hoopis säilitama mitte kaotama, lisaks suutsin oma hüppeliigest kuidagi vigastada (ise küll ei tea, kuidas) ning mu liikumine oli 2 nädalat tugevalt häiritud.
Kokkuvõtvalt: toitu regulaarselt, liigu ja küll see kaal ka alaneb... mingeid imerohtusid ei ole olemas ja need n.ö kiirvariandid on eriti "mittetõhusad", pigem ajutised lahendused. Sest kui kaal kiirelt langeb, kipub ta sama kiirelt tagasi tulema...