Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Doktor Simeonsi Dieet
 
J. 21. mai 2013, kl 11.15
Doktor Simeonsi Dieet

Kui on kedagi, kes sooviks veel viimases hädas mõnda dieeti proovida, siis siin see on: Doktor Simeonsi Dieet, kodukal on oluline info olemas, lugege - http://www.simeonsidieet.ee
Mina, kes ma ei usu dieetidesse eriti, sest kipun arvama, et kilod tulevad kiirelt tagasi, tegin selle läbi ning see tõesti toimib, 40 päevaga kaotasin 16 kg ja olen praegu säilitamisfaasis. Mis on aga põhiline, mind õpetas see dieet tervislikumalt toituma. Juba praegu tunnen, et ei soovi süüa enam nagu vanasti ehk rasvast, magusat, saiakesi. Ja see ongi oluline, sest vana kaal ei tule tagasi.
Kui on küsimusi, küsige julgelt! :)
 
nurr11 21. mai 2013, kl 11.26
Palju see maksis?
 
J. 21. mai 2013, kl 11.29
maksab 97 EUR ja sisaldab endas kõike dieediks vajalikku
 
Raha eest 22. mai 2013, kl 16.51
kaalu langetama samal ajal, kui terve nett on infot täis, kuidas toituda ja teiste kommentaare jälgides, mida kasutada ja mida välja jätta? Aar ju jouking?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!