Tere kõigile :)
arstil käidud ja olen nüüd positiivsust täis :))) arst ütles küll, et tema pole imetegija, aga võttis vähemalt esialgse paanika ära, ütles, et tema küll ei usu, et minu võimalused 0-lähedased on. Te ei kujuta ette kui paha tunne mul on, sest tuleb välja, et mul mitte ainult 2-sarveline emakas, vaid probleemid ka hormoonidega. Dr Kask määras raviskeemi - pean nüüd iga päev Estrofemi võtma ja siis kuu aja pärast arsti juurde tagasi minema. Dr Kask vaatas ka ultraheliga ning ultraheliga ei tundu emakas nii "hull" olema, on küll 2 sarvega nagu mina - kaljukits kahe sarvega :))) aga muidu arsti arvates pärs võimeline titat enda ümber hoidma.
Täna võtsin siis esimese tableti ja eks kuu aja jooksul vaatab, kuigi dr ütles, et aega võib kuluda kuid, kahjuks ühe päevaga ei saa miskit teha, millest ma väga hästi aru saan. Leppisime kokku, et vaatame ja katsetame, eesmärk on ikkagi üllas :) Kallid inimesed,kes te kõik mulle toeks olete olnud, aitäh teile ja palun hoidke pöidlaid minu eest, et ka minul titaootele jäämine lähiajal õnnestuks. Annan teile koheselt teada, kui väiksemgi muutus toimub ;)
Ps muideks, dr Kask on niivõrd inimlik, sõbralik ning mõistev inimene, ta süstis minusse niivõrd palju energiat ning oma olemusega jättis väga professionaalse ning toreda inimese mulje. Ta veel küsis, et ega mul ei ole midagi selle vastu, et mõnda aega tema juures käin :)
Hästi palju päikest kõigile