Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Kokkujooksev win8 ja System Restore'i jääbki tegema. Appi!
 
Tônis. 13. veebruar 2013, kl 16.32
galita, ära jahu, pliis.
Kui sa ei ole kindel ega tea, millest sa räägid, siis jäta pigem rääkimata, eksju!
 
galita 13. veebruar 2013, kl 16.56
Millised on Tõnise vastuargumendid? Kas Tõnis väidab, et Windows 8'l ei olegi uuendusi? Katsetuseks võib Tõnis paigaldada arvutisse näiteks Firefox 5.0 ja viimase Firefoxi versiooni ning siis Task Manageri alt uurida kuidas mõjub ainult ühe programmi uuenemine süsteemile. Windowsi puhul on veel see häda, et ilma viirustõrjeta ei saa tavakasutaja hakkama ja viirustõrje uueneb pidevalt ning ma ei tea mitte ühtegi viirustõrjet, mille ressursinõuded oleks uuema versiooni puhul vähenenud. Kuid see õnnetu arvuti ei võimalda juba praegu süsteemi taastamist teha.
Ma olen Windows XP'd optimeerinud rohkem kui enamus Windowsi kasutajaid ja see pärast tean, et mingilt maalt tuleb piir ette isegi siis kui teha peale kõige muu ka registris muudatusi. Ja sama kehtib ka Windows 8 puhul.
 
Tônis. 13. veebruar 2013, kl 20.01
galita, ise ka aru saad, millest sa räägid?
Lõbutse oma vokiga kuidas soovid ja lusti jägub!
Mis Winni puutub, siis ära torgi.
Eriti siis, kui su teadmised on nõrgukesed.
 
galita 13. veebruar 2013, kl 20.56
Tõnis, ma esitasin sulle mitu hästi lihtsat küsimust, kuid millegi pärast ei ole sa neile vastanud, kuigi andsid hävitava hinnangu minu teadmistele. Tahaks nüüd sinu kirjutatud tarkusi lugeda-siis oleks hea meie teadmisi tarkvara kohta võrrelda. Kui sa muidugi küsimustest aru ei saanud, siis anna teada ja ma üritan küsimuse ekstra sinu jaoks lihtsamaks teha.
 
külastaja 14. veebruar 2013, kl 02.23
Sellise arvuti puhul tuleks piirduda Microsofti Windows Defenderi ja Windows SmartScreeniga, sest see koormab masinat oluliselt vähem kui raskekaallane Norton mida soovitakse sageli kaasavaraks panna.
 
nu 14. veebruar 2013, kl 02.41
Tônis. Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> galita, ise ka aru saad, millest sa räägid?
> Lõb
> utse oma vokiga kuidas soovid ja lusti jägub!
> M
> is Winni puutub, siis ära torgi.
> Eriti siis, k
> ui su teadmised on nõrgukesed.

ülbitseme?
 
Tônis. 14. veebruar 2013, kl 09.41
Ei ülbitse.
Mõtet pole ju jahuda liinuski ega XP teemadel kui vokk on W7.
 
siil põõsast. 14. veebruar 2013, kl 09.48
sosistades: vokk oli W8
 
galita 14. veebruar 2013, kl 17.51
Ära liialt kõvasti sosista, saad kohe Tõnise käest tänitada, et ei vastanud tema ootustele-tal ju alati õigus.
 
juku 14. veebruar 2013, kl 17.57
galita kuidas rohtudega lood?
 
galita 14. veebruar 2013, kl 20.54
Kui juku ei ole Tõnis, nagu ta seda korduvalt on väitnud, siis miks ta rahu ei saa? Mu eelmine kommentaar oli ju Tõnisest ja jukust ei olnud poolt sõnagi juttu:))
Kõige valusam on ikka sellel, kelle varba peale astuti ja kiunub see koer, kes kiviga pihta sai.
 
Shadow25 14. veebruar 2013, kl 21.42
Galita, tõmbu ka väheke tagasi. :D Pole vaja riidu edasi õhutada.

Mina ei usu, et Tõnis tunneb vajadust end valenime all kaitsta.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
nu 14. veebruar 2013, kl 22.44
juku Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> galita kuidas rohtudega lood?


mine onaneeri "teki all" foorumis :)))
 
Kristo Kuu Pealt 15. veebruar 2013, kl 01.10
Kuulge, äkki teeks ühe baariõhtu hoopis ja kakleks seal teineteisele silma vaadates? Et lõbusam oleks, võiksid ka probleemidega kasutajad oma vokid kaasa võtta - Vot see oleks tõeline Happy hour :P
-TnT- 15. veebruar 2013, kl 08.21
;-)

■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■_

Tik´n Tak...
 
lollmisloll 18. veebruar 2013, kl 22.10
Tere kõigile jälle! Oi, te olete siin veel edasi arutlenud. Ja paistab, et kellelgi on veel sama mure olnud. Igatahes, minul on vahepeal läinud nii, et paar nädalat oli kõik ideaalne (pärast algseadete taastamist), mitte midagi paha ei juhtunud. Kõik töötas ja töötas kiiresti. Nagu räägitud, siis palju ma ei nõudnudki, netis surfamist ja teksti- ning tabelitööd. Ja täna hakkas jama pihta jälle. Arvuti hakkas suvalise koha pealt ette viskama sinist ekraani ja tegi kohe ka restardi. Ja nii palju-palju kordi, ikka ja jälle veebis surfamise ajal. Ütleb, et error ja peab restarti tegema (SYSTEM SERVICE EXCEPTION). Viskas täiega kopa ette. Eilseni oli kõik jumalast korras, aga eile tegi masin ka update'e. Ja täna tegi ka neid veel. Installisin maha kõik viimase aja update'id ning keelasin need üldse ära. Nüüd vaatan ja ootan, kas hakkab jälle jaurama. Mina ei tea, aga mul sisetunne ütleb, et kogu pange panemine on nende uuendustega seotud. Ja lugesin Googeldades ka, et paljudel on uue arvuti ja Win8-ga samad jamad, olenemata margist ja mudelist. Just nimelt samad jamad, et uus win8-ga soetatud arvuti, algul on kõik korras ja siis hakkab n'ss pihta. No kas see ei viita siis uuendustele?
Igatahes, ma olen siin uurinud ja puurinud, mida te arvate ESTOBUNTUST? Mul on vaja pidevalt Wordi ja Excel'it. Seal on aga mingi muu Office värk ju. Huvitav, kas see õigustaks end? Kas tekiks probleeme, ma olen eluaeg Windowsi kasutaja olnud, kas tekiks palju muresid ja jama, kui ma omale hoopis selle ESTOBUNTU võtaks? Andeks lollide küssade pärast. :)
 
lollmisloll 18. veebruar 2013, kl 22.14
Ja mina tahaks küll teiega baariõhtule tulla, võtaks oma õnnetu arvuti kaasa ja saaks lõbus olema küll ma arvan. :D
 
kollmiskoll 18. veebruar 2013, kl 22.30
itimehed teevad baariõhtul vintis peaga su arvutist robottolmuimeja:)
 
galita 18. veebruar 2013, kl 22.41
Estobuntut olen ainult veidi plaadilt jooksutanud ja ei oska nagu eriti midagi temast arvata. Kõige kauem olen Linux Minti kasutanud, mis on samuti buntulane ja nad on suht sarnased-kui töölauda mitte arvestada. Mintil on vaikimisi LibreOffice, kuid soovi korral saab ka OpenOffice paigaldada. Excelit peaks minu teada asendama OpenOffice.org-calc Kuid ise ma ei kasuta ei officeid ei excelit ning ei oska öelda, kas erinevus on väga suur.
Nii Estobuntut kui Minti saab enne paigaldamist arvutis proovida, arvuti töötab siis plaadilt või USB pulgalt. Kui valisid Eestobuntu ainult eesti keele pärast, siis linux mintil on ka eesti keele tugi olemas. Minu uues läpakas ei tööta Estobuntuga ekraani heleduse/tumeduse reguleerimise klahvid, Mintiga töötavad.
 
külastaja 18. veebruar 2013, kl 23.44
Kui leiaksid kellegi asjatundjama linuxit paigaldama, siis Estobuntu saab ilusti ka Windows 8 kõrvale panna.Estobuntu installer tuvastab arvutis olevad operatsioonisüsteemid ja pakub sulle ise välja variandid kas installeerida olemasoleva op süsteemi kõrvale või formateerida ketas ja paigaldada ainult Estobuntu.Estobuntu jaoks uue partitsiooni ja saaleala loomine võib sulle liiga keerukas olla.Siiski soovitaks sul windowsist kohe mitte loobuda.Aja jooksul leiad ehk siiski põhjuse miks sinist ekraani viskab.Mul ka win 8, aga töötab ka peale mitmeid uuendusi.Arvan, et sinu häda põhjustabki mingi uuendus.Ega muud üle jää kui ükshaaval uuendused lisada ja vaadata milline neist konflikti põhjustab.Tasub tähele panna mida täpselt netis teed kui ekraani siniseks viskab.Kas töötab flashplayer või avad mõnd word- või pdf dokumenti jne.
 
n2 19. veebruar 2013, kl 02.43
Kas sul on arvutis Packard Bell Updater? See tarkvara kontrollib kriitilised uuendused ja parandused et hoida oma süsteem alati up-to-date. Kui uus värskendusi leitakse, Packard Bell Updater laadib alla ja installib automaatselt.

Teised värskendused, mida soovid alla laadida, saab Packard Bell tugisaidilt http://www.packardbell.com/index.html.

Kuigi uuemad draiverid võivad olla kättesaadavad muudest allikatest, Packard Bell ei suuda pakkuda toetust nende paigaldamiseks või kasutamiseks, Ma tahan seda öelda, et võib-olla Windows Update on sulle mingi viimase draiveri asendanud, aga sobivam on hoopis mõni varasem variant.

http://packard-bell-scandic.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/15458/~/packard-bell-updater-does-not-find-updates
 
V 19. veebruar 2013, kl 08.20
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_update/systemserviceexception-crashing/6420d551-2dcb-4695-b3e3-8aa479e55fa3
 
Tǒnis 19. veebruar 2013, kl 08.54
Ei pane Linuxit. Mina ei luba. Kõik peavad Windowsi kasutama.
 
loogik 19. veebruar 2013, kl 09.10
Kasutades galita loogikat, et kõik, kes Tõnist kiidavad on Tõnis ise, siis järelikult kõik, kes Tõnist libavad või sõimavad, on galita ise.
 
galita 19. veebruar 2013, kl 10.17
Minu kättemaks ootab Tõnist veel ees. Siin ma libama ei hakka, sest see ei puuduta ainuüksi Tõnist, vaid häirib ka teisi foorumi kasutajaid, eeskätt just abivajajaid. Kuid Tõnis on paljudega ülbitsenud, minuga ehk vähemgi kui mõne teisega, nii, et ei tasu imestada kui talle samaga vastatakse. Aitab ehk Tõnise poolne vabandus. Ma ei tea, kas see aitab, kuid proovida ju võib ja kindel on see, et mida rohkem sõimata, seda rohkem pingeid tekkib ning Tõnise kallal norimine jätkub samas vaimus.
 
juss 19. veebruar 2013, kl 10.26
Tehke uus teema nääklemise jaoks...
 
Mall 19. veebruar 2013, kl 11.52
galita, tegelikult häirib siin kõige rohkem sinu enda käitumine. Sõimad labaselt Tõnist ja kasutad libanimesid Tõnise mustamiseks!
Labane ja õel naine oled sa, galita.
Tore on, et Tõnis nii madalale pole laskunud nagu sina. Naisena on mul sinu pärast väga häbi.
Tõnisele soovin ma kindlat meelt ja jaksu.
 
lollmisloll 19. veebruar 2013, kl 12.40
Kuule Mall, mina nüüd küll vihastasin. Kes sind siia teemasse kisama kutsus? On sul probleemide kohta ka midagi öelda või?
Galita postitusi lugedes olen mina küll abi ja nõu saanud. Minu meelest ei ole ta kunagi ebaviisakas. Aga paistab, et mõnele ei mahu pähe, kuidas naisterahvas nii kompetentne saab sellel alal olla. Sellepärast Galita kallal õelutsemine käibki, puha hiigelsuur kadedus!
 
galita 19. veebruar 2013, kl 13.03
Kommentaatorinime Mall all kirjutab Tõnis, kes ei saa mitte kuidagi veel rahu.
Tõnis, minu jaoks on tänasest sinuga nääklemine siin foorumis lõppenud, kasuta ükskõik kui palju erinevaid kommentaatorinimesid galita sõimamiseks. Ja seda mitte selle pärast, et sulle Tõnis kaasa tunneksin, vaid selle pärast, et me ei ole siin kahekesi ja selline nääklemine häirib kõiki ning ka teisi tuleb austada. Kui palju sina teisi foorumlasi austad, on muidugi sinu otsustada Tõnis.
 
Tǒnis 19. veebruar 2013, kl 13.19
Mine perrssse Galita ja teised kõvad tegijad ka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!