Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
windows 7 uuesti installeerimine
 
renax 18. detsember 2013, kl 16.02
arvuti on nakatunud kas pahavarade,viiruste ,spiooni programmidega mida näitavad ka vastavad progrrammid,õnnestunud on midagi likvideerida aga midagi on ikka alles jäänud ja eemaldamise käigus on arvatavasti eemaldatud ja kahjustatud ka olulisi programmi seadmeid.
olemas on hdd recoveri cd plaadid.

samas on probleemiks see ,et tänapäeval enam windows 7 ja teisi windows programme cd plaatidel kaasa ei anta ja seega ma ei tea kuidas näiteks täiesti uus windows 7 uuesti paigaldada arvutisse , kas tuleb külastada mingit mikrosofti lehekülge , kuidas toimidi boot sektorites ,pole kordagi selle windows 7 sellist probleemi olnud , või siis toimub uuesti instaleerimine siis kui need algesed hdd recoveri cd plaadid arvutisse asetan.
kus kohast saaks interneti põhiselt kontrollida arvutit viiruste ja pahavarade suhtes. arvuti on muutunud järsku väga aeglaseks, programme ei lase eemaldada,, viirusetõrje programmiga, nuhkvara programmidega jne olen arvutit skaneerinud ja leitud on igasuguseid asju ,mille on eemaldanud aga arvuti on ikka korrast ära ja vajaks täielikku puhastamist ja programmde uuesti installeerimist.
 
galita 18. detsember 2013, kl 17.51
Siit saad alla laadida Kaspersky Rescue Disk'i
http://www.techspot.com/downloads/5061-kaspersky...
See on tasuta Kaspersky viirustõrje, mis tuleb .iso failina plaadile või USB pulgale salvestada. Seejärel boodid arvuti plaadilt üles, laadid alla uuendused ning paned viirustõrje viiruseid otsima.
Pärast on soovitav arvuti ka CCleaner'ga ära puhastada. Programme saab eemaldada Revo Uninstaller'ga kui Windowsi enda utiliit tõrgub. Kui sellest abi ei ole, eks siis vaatab Task Manageri ja Event Viewer'i üle-ehk leiab sealt probleemi põhjuse. Süsteemi uuesti paigaldamise jätab viimaseks abinõuks.
 
l33t h4x0r 18. detsember 2013, kl 18.49
Jah, plaate kaasa ei anta aga ega plaat maksagi midagi vaid maksab litsents ja kleeps peaks ikka ostetud arvutil peal olema. Windooza aga sikutad kas torrentist vms.
 
windowsi tola 18. detsember 2013, kl 18.53
täiesti debiilne suhtumine sikuta torrentist
viiruseid ja muud pska veel vähe liikvel
see taaste partitioon kõvakettal on ka nakatatav
täiesti jabur OS
 
galita 18. detsember 2013, kl 21.17
to windowsi tola-kui windowsiga jändamine winni fännidele nii palju rõõmu valmistab, siis ei saa seda rõõmu neilt ju ometigi ära võtta, kuigi enamus Linuxeid on tasuta ja ubuntulaste paigaldamine on sama lihtne kui meiliaadressi tegemine.
 
renax 19. detsember 2013, kl 00.13
tänan vastuste eest

olen kasutanud varem mitmeid kordi malwarebytes anti malware programmi ,tasulist viirusetõrje programmi ,mis on olnud kogu aeg peal ,spioonide eemaldamise programmi , tulemüüri jne kõik need on olnud arvuti kaitseks. kardan ,et viirusetõrje programmide nagu kaspersky palju olukorda ei paranda.boot sektoritest on eemaldatud ka mtmeid kahtlasi faile,viiruseid.

seega oleks vist peamine kõik ära kustutada ja uuesti nstalleerida aga seda pole ma varem windows 7 teinud.
arvutil on olemas windows 7 litsents ja kleeps aga kuidas seda kasutada ..
seega sooviksin praegult abi selleks kuidas windows 7 uuesti installeerida,
 
külastaja 19. detsember 2013, kl 01.06
Kui said arvutit ostes kaasa mingid recovery plaadid, siis kasuta neid. Juhul kui neist kasu pole, siis kiireim lahendus on tõesti uus install. Galita poolt pakutud Kaspersky suudab ka üsnagi tõhus olla. Ehk siiski enne proovid seda. Kui aga masin piisavalt sodi täis, siis puhta installeerimise õpetus on siin;

http://landfield.pri.ee/Windows_7/Win_7_instClean.html

Võid proovida ka saata meili to:sm2@hot.ee
Kirjelda oma probleemi, ehk saad abi kuna landfieldi lehel olevad lingid 7-me installika torrentiga enam ei tööta.Microsoft olevat kurjustama hakanud.
 
ISO 19. detsember 2013, kl 01.25
1) Windows 7 Home Premium x86 (32-bit):

http://msft-dnl.digitalrivercontent.net/msvista/pub/X15-65732/X15-65732.iso



2) Windows 7 Home Premium x64 (64-bit):

http://msft-dnl.digitalrivercontent.net/msvista/pub/X15-65733/X15-65733.iso



3) 32-bit Windows 7 Professional x86 ISO:

http://msft-dnl.digitalrivercontent.net/msvista/pub/X15-65804/X15-65804.iso



4) 64-bit Windows 7 Professional x64 ISO:

http://msft-dnl.digitalrivercontent.net/msvista/pub/X15-65805/X15-65805.iso
 
galita 19. detsember 2013, kl 10.23
Kaspersky CD tugevus on sellest, et ta töötab plaadilt, otsides viiruseid siis kui Windows ise ei tööta. Osad viirused sätivad end Startupisse ja käivituvad koos süsteemiga ning blokeerivad viirustõrje enne tema tööle hakkamist juba ära. Nii ei suudagi kõvakettale installitud viirustõrje neid avastada ja selliste viiruste puhul kasutatakse plaadilt või USB pulgalt käivituvaid viirustõrjeid. Neid on peale Kaspersky veel teisigi.
 
renax 19. detsember 2013, kl 18.54
tegin ka kaspersky cd viiruste eemaldamiseks aga arvuti käivitus seda mitte kasutades ,sama olukord oli nende recoveri cd plaatide puhul,mda tegin kohe kui arvuti ostsin.
arvuti ei lase eriti enam midagi teha ja kipub pidevalt kokku jooksma ,seega seda vajalilkku windows 7 alginstalleerimse plaati arviti kaudu ma enam ei saa teha , võimalik oleks ainult siis kui internetist oleks võimalik saada tarkvara selle plaadi või plaatide tegemseks tegemseks ?
kuna uusi programme pole võimalik enam paigaldada siis pole kasu ka nendest programmdest,mis aitaksid arvutilt programme eemaldada.
 
galita 19. detsember 2013, kl 19.05
Millisele andmekandjale Kaspersky salvestasid?
Kas BIOS's panid esimeseks bootimisseadeks selle andmekandja (USB, CD) millele Kaspersky salvestasid?
See ei ole Windowsi viga kui arvuti ei boodi plaadilt või USB pulgalt end üles, sest sel ajal ju windows veel ei töötagi. Sellistel juhtudel on enamlevinud põhjuseks, et arvutikasutaja ei oska panna arvutit väliselt seadmelt bootima. Mõnede arvutite puhul võib tegemist olla ka vigase kõvakettaga ja sel juhul on lahenduseks kõvaketta eemaldamine. Peale ketta eemaldamist boodib arvuti ka väliselt andmekandjalt üles, kuid sel juhul ei ole mõtet viiruseid otsima hakata, sest arvuti imelikus käitumises on süüdi vigane ketas, mitte viirused.
Igaks juhuks võid ju proovida mõnda teist Live CD'd, kasvõi Ubuntut, sest vahel võib viga olla ka .iso failis, kuid selliste probleemide korral ei ole viga mitte mingil juhul Windowsis.
 
külastaja 19. detsember 2013, kl 20.15
ISO failide "õigesti" põletamisest;

http://landfield.pri.ee/ISO_image.html

Valesti põletamine, lihtsalt tavarežiimis andmete põletamine plaadile võib olla põhjus miks plaat sul arvutis üles ei buudi.
Teise põhjuse mainis Galita sulle ära. Kontrolli selle õpetuse järgi;

http://landfield.pri.ee/Vista_BIOS.html
 
Razer 19. detsember 2013, kl 21.13
Kui teema-algataja masin ilma op. süsteemi üleslaadimiseta ka kokku jookseb siis peaks otsima vigu riistvarast (või on BIOS paugu saanud).
 
Elm 19. detsember 2013, kl 21.35
Otsi parem üles Tõnise-nimeline. Ta varasemalt siin paljusid aidanud. Minu aitas ka jamast välja ja võin kiita küll. Väga asjalik mees on. Tõeline proff.
Pole teist enam siin tükk aega näinud aga proovi üles leida ta meiliaadress.
 
galita 19. detsember 2013, kl 21.52
Kui ise hakkama ei saa, siis siin foorumis tegeleb arvutiparandusega ka veel Ultrraz. Tal on ametlik firma, mis annab garantii.
Kontaktandmed:
e-mail: ultra@hot.ee telefoninumber: 520-6047
Kuid hetkel võiks veel ise proovida, sest ei ole teada, kas tegemist on tõsisema probleemiga või on teemaalgataja jaoks esimene kord teha .iso plaati ning arvutit väliselt andmekandjalt üles bootida. Kui varasemad kogemused puuduvad, siis võiks sellest ausalt teada anda, nii on lihtsam probleemi põhjust oletada ning juhendada.
 
Kass 19. detsember 2013, kl 22.59
Milline tõsine firma kasutab meiliaadressiks @hot.ee ??
Kui oleks tõsiseltvõetav vend siis pangu oma veebiaadress siia üles.
Galita sa püüa ikka olla kuidagi.
 
Koer 19. detsember 2013, kl 23.45
see tõsine firma reklaamib siin pidevalt piraattarkvara kasutamist:)
 
V 20. detsember 2013, kl 06.36
Kaspersky saab panna ka mälupulgale.
http://www.youtube.com/watch?v=HjRjslQMFq4
 
ei saa 20. detsember 2013, kl 08.29
Päringule „http://www.youtube.com/watch?v=HjRjslQMFq” vastavaid videoid ei leitud
 
saab 20. detsember 2013, kl 08.44
sul 4 lõpust puudu
 
V 20. detsember 2013, kl 08.46
http://support.kaspersky.com/8092
 
külastaja 20. detsember 2013, kl 11.00
Programm erinevate viirustõrjete, Linuksi distrote ja Windowsi installikate ning palju muu paigaldamiseks USB pulgale.

http://www.pendrivelinux.com/yumi-multiboot-usb-creator/
 
Fucs 20. detsember 2013, kl 13.24
1. Koos winniga kastidel tavaliselt kõvaketas jagatud kaheks, C: ja D: (või apps D: vms). Sellel teisel virtuaalkettal peaks olema taastusmeedia ISO tõmmis, mis tuleb plaadiks kõrvetada ja millega saab uuesti opsüsteemi siis installida selles arvutis.

2. Nagu ma aru saan, siis taastusmeedia on tehtud ja olemas.

3. Et kasutada seda taastusmeediat (või siis neid muid plaate mis kõik soovitaud eespool) tuleb arvuti käivitada sellelt plaadilt, mitte kõvakettalt.

4. Selleks, et käivitada plaadilt aga mitte kõvakettalt peab BIOS-esse minema ja käivitusjärjekorra ära muutma.

5. BIOS-esse saab nii:

http://liivanelord.planet.ee/?id=266

http://windows.microsoft.com/et-ee/windows...

6. Winni uuesti installimine:

Vaata järgmiselt lingilt "Kui lehte Windowsi install ei kuvata"

http://windows.microsoft.com/et-ee/windows7...

Vaata järgmiselt lingilt "Suvandi Kohandatud install kasutamine kõvaketast vormindamata" ; "Kohandatud installivariandi kasutamine ja kõvaketta vormindamine" ja "Suvandi Kohandatud install kasutamine, kui operatsioonisüsteemi ei ole installitud"

http://windows.microsoft.com/et-ee/windows...
 
Ultrraz 20. detsember 2013, kl 20.03
väikefirma kasutab hot.ee meiliaadressi, ei pea vajalikuks omanimelise domeeni omamist, pole lihtsalt pointi.
kle Koer, keegi ei reklaami siin piraattarkvara, mul on lihtsalt teine arvamus sellest kui sinul. vaevalt on sul 100% legaalne, nii et ära mölise ja targuta siin.
 
Ultrraz 20. detsember 2013, kl 20.14
tõsiseltvõetavad arvutiparandajad ja sellega seotud inimesed istuvad enamuses Hinnavaatluse foorumis, sealt näeb kohe ära kellega on tegu. Koostööpartnerid jätavad sinna oma kommentaare ja kõik saab kohe selgeks kellega on tegemist. kellel soovi, võib mind sealt leida sama kasutajanimega, siis on vähem kobinat..
 
olavsu1 20. detsember 2013, kl 20.46
_ kellel soovi, võib mind sealt leida sama kasutajanimega, siis on vähem kobinat.._

vaatasin... väga ebahuvitav tüüp. ainult äriteemad...
 
Ultrraz 20. detsember 2013, kl 20.56
sinu kohta võib siis öelda, et väga ebausaldusväärne tüüp, ainult 1 positiivne. kogu natuke positiivseid, siis võid ka suud avada...
 
milleks kõvatada 20. detsember 2013, kl 21.29
ärimees ja kituja mõõdavad pikkust
 
Tänan 20. detsember 2013, kl 21.31
ISO 19. detsember 2013, kl 01.25
 
võtan väga tõsiselt 20. detsember 2013, kl 22.44
Ultrraz Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tõsiseltvõetavad arvutiparandajad ja sellega seotu
> d inimesed istuvad enamuses Hinnavaatluse foorumis
> , sealt näeb kohe ära kellega on tegu. Koostööpart
> nerid jätavad sinna oma kommentaare ja kõik saab k
> ohe selgeks kellega on tegemist. kellel soovi, või
> b mind sealt leida sama kasutajanimega, siis on vä
> hem kobinat..

kle kehkenpüks Ultraaz, kui sina oled tõsiseltvõetav arvutiparandaja, siis mina olen "kosmonaut Laika".
oma kommentaariga solvasid päris mitut proffi, kelle taseme saavutamiseks oled sina tolvan valgusaastate kaugusel.
see, et sind galita teatud põhjustel reklaamid, ei tee sinust mingit arvutiasjatundjat.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!