Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Tahan teda tagasi.
 
Kus on Tõnis? 14. detsember 2014, kl 23.42
Praegu on nii, et üks lollus järgneb teisele ja mitte keegi ei kutsu kedagi korrale.
Kui Tõnis veel siin oli, siis lollused said pasunasse ja lolluste levitajad samuti.
Tooge Tõnis tagasi.
 
lasolla 14. detsember 2014, kl 23.54
kes läinud, see läinud. lase vabaks.
 
galita 15. detsember 2014, kl 12.39
Lollused said pasunasse??? Kas Tõnis peab end eksimatuks jumalaks, kes otsustab selle üle mis maalt algab lollus ning kõik postitused peavad läbima tema tsensuuri????
End jumaluseks pidamine ongi põhjus, miks Tõnist siia tagasi ei oodata. Inimene ei ole selle pärast veel loll kui ta küsimus ei ole formuleeritud IT spetsialisti tasemel, inimene tuli siia abi küsimaga, aga mitte Tõnise sõimu lugema. Ei paistnud Tõnis siin foorumisse mitte millegi erilisega silma, et teda võiks asendamatuks pidada, täiesti tavaline keskmik, kuid kisa oli taevani kui keegi julges Tõnisest erinevat lahendust pakkuda, kuigi keskmik peaks juba teadma, et ühele probleemile võib olla mitu lahendust ja millise lahenduse abivajaja valib, jäägu ikkagi abivajaja otsustada. Tõnis vabandas siin foorumis mitu korda ja lubas oma käitumist parandada, kuid 1-2 nädala pärast läks jälle kõigi sõimamiseks ja maha tegemiseks. On väheusutav, et Tõnise käitumine on nüüdseks muutunud ja paari nädala pärast on siin jälle suur tüli kui Tõnis peaks naasma, sest Tõnis lihtsalt ei suuda teisi inimeis austada, tema ego on selleks liiga suur.
Tõnis, nüüd võid mu sõimamist alustada, sest alati on ju kõik teised süüdi, aga mitte kunagi sina ise.
 
regulaarne abivajaja 15. detsember 2014, kl 15.36
Siin olen galitaga täiesti nõus!

Aga tundub, et see mitte kuigi suurte teadmistega Tõnis mõllab siin uute nimede all aga vaikselt edasi.
 
:) 16. detsember 2014, kl 12.58
järjekordne näide ühe naise õelusest. mitte ei suuda Tõnist unustada ja ussitab tema aadressil igal võimalusel. oleks galital ajud, vaikiks ta Tõnise teemades.
 
galita 16. detsember 2014, kl 14.46
Üllameelne Tõnis, kas viimane postitus on sinu kirjutatud?
 
idioot 16. detsember 2014, kl 17.20
:) Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> järjekordne näide ühe naise õelusest. mitte ei suu
> da Tõnist unustada ja ussitab tema aadressil igal
> võimalusel. oleks galital ajud, vaikiks ta Tõnise
> teemades.

Oleks Tõnisel ajud lõpetaks ta selle pasunasse andmise ära.
 
n2 16. detsember 2014, kl 18.35
Lõpetaks nüüd ära selle oletamise, kas on Tõnise kirjutatud mingid enda-teemalised kommentaarid.
See on veidi paranoiline.
Mina isiklikult ei arva, et Tõnis vägisi sooviks siia foorumisse tagasi ennast pressida ja kusagil vaikselt arvuti taga viha pärast küüsi näriks.
Isiklikult minule on ta meelde jäänud asjaliku nõuandjana.
 
n3 16. detsember 2014, kl 18.52
aga mulle meenub ta vaid teiste peale karjumise- ja ennast targaks-tähtsaks tegemisega, vot!
 
abivajaja 16. detsember 2014, kl 18.53
n2 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Lõpetaks nüüd ära selle oletamise, kas on Tõnise k
> irjutatud mingid enda-teemalised kommentaarid.
>
> See on veidi paranoiline.
> Mina isiklikult ei ar
> va, et Tõnis vägisi sooviks siia foorumisse tagasi
> ennast pressida ja kusagil vaikselt arvuti taga v
> iha pärast küüsi näriks.
> Isiklikult minule on t
> a meelde jäänud asjaliku nõuandjana.

Mulle jäänud Tõnis meelde ülbe eneseimetlejana kelle peamiseks eesmärgiks oli eputamine ning teistele ära panemine aga mitte abistamine. Teistelt abistajatelt olen siit foorumist märksa asjalikuma nõu saanud kui Tõniselt ja mina isiklikult temast puudust ei tunne.
 
:) 16. detsember 2014, kl 19.00
Tõnis oli veidi närviline tõesti ja galitale ütles inetult, kuigi sisu oli õige, aga oli siiski siinsetest üks parimate teadmistega.

ei tea kas galita teeb juba USB2-l ja USB3-l vahet :D
 
n2 16. detsember 2014, kl 20.24
abivajaja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> n2 Kirjutas:
> ----------------------------------

> Teistelt abistajatelt olen siit foorumist märksa a
> sjalikuma nõu saanud kui Tõniselt ja mina isikliku
> lt temast puudust ei tunne.

*

Ma ei saa aru, milleks sa minule vastad.

Mina pole teemat alustanud, kedagi tagasi kutsunud, püstitanud mingit küsitlust - kes on parim nõuandja ega vaeva oma pead sellega, kes on mingi kommentaari autor.
 
galita 17. detsember 2014, kl 00.01
to :)tänan küsimast, nüüd teen USB 2.0 ja USB 3.0 vahet.
Tõnis on siin foorumis paljudele halvasti öelnud ja seda kõige rohkem abivajajatele, mitte mulle. Minu peale võib Tõnis vahtu välja ajada nii palju kui jaksab, see ei häiri mind ja kirjutan endiselt postitusi regatud kasutajatunnusega, mind häirib hoopis see, et rünnatakse abiküsijat. Siin on Arvutiabi foorum, mis tähendab, et eesmärgiks on abivajajaid aidata ja seda saab kõige paremini teha ühtse meeskonnana, üksteist täiendades, pakkudes võimalikult palju lahendusi ning vajadusel üksteist parandades, kuid kaasfoorumlase eksimisele saab tähelepanu juhtida ka viisakalt mida enamuses siinseid foorumlasi ka teeb. Kuid Tõnise jaoks oli see foorum pigem võistlus ning tema sooviks oli olla siin kõige silmapaistvam tegelane, abistamine oli selles võistluses teisejärguline. Madala enesehinnanguga inimesed ründavad tihti teisi, kuna neil puudub enesekindlus ja usk endasse, nii ründas ka Tõnis siin kõiki ja eriti hea oli rünnata abivajajat-temasugune"tark" peab "lollide" peale oma aega kulutama. Siin ollakse vabatahtlikult ja hakata abivajajale etteheiteid tegema on kohatu, sest kui aidata ei soovi, siis võib foorumist ilma kisa-kärata lihtsalt lahkuda. Nagu juba eespool kirjutasin, on Tõnis siin foorumis korduvalt sõimanud ja paljudega ülbitsenud. Mina mäletan kolme korda, kui Tõnis siin vabandas ja lubas end muuta. Aga kui inimene ei ole vaatamata korduvatele vabandamistele oma käitumist muutnud, siis lõpuks ei tahetagi enam temaga tegemist teha. Ja kes selles siis süüdi on?
See esimene postitus pasunasse panemise jutuga, on väga tobe-lasteaia tasemel. Loll on see kes ei oska end ilma sõimuta/pasunasse andmata väljendada.
-TnT- 17. detsember 2014, kl 00.40
Mida teemat !? Mis jaurate. Tõnist ei ole, Tõnis on. Kuradi lasteaed.

■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■_

Tik´n Tak...
 
Mõnus 17. detsember 2014, kl 05.33
Tõnis on parim, galita on närvihaige, kes ei tea ühestki os-ist tegelikult midagi :)
Inb4 paranoiline kommentaar, kus mina olengi Tõnis, lol :)
 
Hektor Vändrast 17. detsember 2014, kl 09.31
Siin foorumis ainult solvataksegi ja üritataksegi enamjaolt "ära teha". Eriti hulluks kisub asi siis kui Linuxi ja Windowsi armastajad ühes teemas on siis aind solvamine ongi. Naljakas on ka see, et Linuxi sõbrad trügivad oma veendumusi pea igas teemas peale suruma "paigalda Ubuntu, poole parem jne", eriti nalja teeb see siis kui teemaks on mõni Windowsi alane probleem. Eks on siit foorumist ka abi saadud aga enamjaolt aind mõnitamine ja solvamine käib. PS Galita on ka üks suur enese imetleja.
 
ahv 17. detsember 2014, kl 11.29
Paistab, et see siin pole niivõrd koht kuhu it alal hätta jäänud tulevad abi saama vaid koht kus it hullud koos käivad meelt lahutamas. Lugedes kommentaare on näha, et kõik tunnevad kõiki ning on kursis iga postituse kõikide kommentaaridega. Lihtne abivajaja ei oleks kursis muu kui enda küsimuse ja vastustega.
 
külastaja 17. detsember 2014, kl 14.10
Ma pakuks, et see teema võikski jääda neile kes soovivad end kuidagi välja elada või midagi tõestada.
Sellevõrra oleksid ehk teised teemad arvutialased rohkem.
 
Kuldar Kullalt 17. detsember 2014, kl 14.26
Tegelt on nii, et selles foorumis on pea kümmekond vennikest kes käivad ja pasandavad. Nende liider tundub olevat üks suur tark aliasega "galita". Pole pm teemat kus antud "suur juht" galita ei poetaks mõnda "tarkusetera" . Enamjaolt jääbki tema öeldu jutukates teraks.

Loodan , et mind nüüd ei küüditata tema kõrguse poolt...
 
galita 17. detsember 2014, kl 15.16
Ära muretse, mina ei küüdita mitte kedagi ja isegi kui sooviksin kedagi siit minema ajada, siis see ei ole võimalik, ainult inimene ise saab kõiki sõimates end siit minema küüditada. Viimane konflikt Tõnisega oli tõesti Linux vs. Windowsist, kuid enne seda oli Tõnis siin juba mitu korda pidanud vabandama, kuna käitus teiste foorumlastega üleolevalt ja eelmistel kordadel ei olnud mina see, kes Tõnise käest pasunasse sai ja konflikt ei saanud üldse alguse Linuxist. Aga miks tekkivad just Tõnisel kõigiga konfliktid? Minu pärast võib Tõnis siia tagasi tulle, kuid olen 99% veendunud, et varsti on siin jälle suur tüli lahti kuna keegi julges probleemile Tõnisest erinevat lahendust pakkuda. Nii kaua kui kõik nõustuvad Tõnisega ja mitte keegi ei paku teistsugust lahendust, on ehk enam-vähem rahulik.

Seda oli juba ette teada, et peale mu postitusi läheb "anonüümseks" sõimamiseks, sest julgust kirjutada oma regatud konto alt "kangelasel" ei ole.
Nüüd võid jätkata, siis saab su hing ehk mingiks ajaks veidikenegi rahu.
 
Ants Võsust Kular Kullalt onu 17. detsember 2014, kl 15.36
Küsimus, kuidas teie Naisteka arvutiabi foorumi "boss" aliasega "galita" olete avalik? Kus näen mina teie ametliku passis kirjas olevat nime? Olete samasugune anonüümne kaabakas nagu mina ja teised. Teie lihtsalt esinete pidevalt aliase "galita" alt. Olete muutumas siin foorumis legendiks nagu Zorro.
 
Avalik pole siin keegi 17. detsember 2014, kl 17.06
Ants Võsust Kular Kullalt onu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Küsimus, kuidas teie Naisteka arvutiabi foorumi "b
> oss" aliasega "galita" olete avalik? Kus näen mina
> teie ametliku passis kirjas olevat nime? Olete sa
> masugune anonüümne kaabakas nagu mina ja teised. T
> eie lihtsalt esinete pidevalt aliase "galita" alt.
> Olete muutumas siin foorumis legendiks nagu Zorro
> .

Regatud kommijad saavad ka teise nime alt kirjutada, teise "regatud kasutajanime" alt või nö "anonüümselt" suvalise tähe- või numbrikombinatsiooni alt.

Mitte-anonüümne oleks ainult oma nimega kommenteerija, kusjuures oleks nõue sisse logida ID-kaardiga.
 
:) 17. detsember 2014, kl 17.42
täna loobib galitta sitta Tõnise aadressil, mõni aeg tagasi avaldas siin kahe naisterahva täisnimed, kes teda väidetavalt jälitavad või midagi sarnast, aastaid tagasi riputati siia äripäeva link, kes galita samuti intriigitses. ühesõnaga intrigaan oled sa galita või miks oli sul selles teemas vaja Tõnist sõimama hakata.
 
??? 17. detsember 2014, kl 18.22
:) Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> täna loobib galitta sitta Tõnise aadressil, mõni a
> eg tagasi avaldas siin kahe naisterahva täisnimed,
> kes teda väidetavalt jälitavad või midagi sarnast
> , aastaid tagasi riputati siia äripäeva link, kes
> galita samuti intriigitses. ühesõnaga intrigaan ol
> ed sa galita või miks oli sul selles teemas vaja T
> õnist sõimama hakata.

Kas Olavsu1 kes oli üks parimaid siin foorumis, läks Galita pärast ära?
 
molkus 17. detsember 2014, kl 21.00
??? Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> :) Kirjutas:
> ----------------------------------
> ---------------------
> > täna loobib galitta sit
> ta Tõnise aadressil, mõni a
> > eg tagasi avaldas
> siin kahe naisterahva täisnimed,
> > kes teda v
> äidetavalt jälitavad või midagi sarnast
> > , aas
> taid tagasi riputati siia äripäeva link, kes
> >
> galita samuti intriigitses. ühesõnaga intrigaan o
> l
> > ed sa galita või miks oli sul selles teemas
> vaja T
> > õnist sõimama hakata.
>
> Kas Ola
> vsu1 kes oli üks parimaid siin foorumis, läks Gali
> ta pärast ära?

Ei läinud Galita pärast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!