Sünnilood
kas keegi on jäänud rasedaks hormoonspiraaliga
rumal 25. jaanuar 2008, kl 21.55 |
liia 27. jaanuar 2008, kl 17.58 |
m 28. jaanuar 2008, kl 16.24 |
mul hormoonspiraal üle pooleaasta,ja nüüd järsku meelet väsimus,süda koguaeg paha jne.lugesin selle spiraali kohta ja seal on öeldud et tõenäosus on küll väike aga võimalik siiski ja veel võimalikum on emakaväline rasedus.Ja avastamise teeb raskeks see et päevi ju pole,pole millegi järgi orjenteeruda.Lähen ostan testi
:) 29. jaanuar 2008, kl 10.53 |
DAA 31. jaanuar 2008, kl 17.02 |
naine 20. veebruar 2008, kl 13.53 |
on võimalik . spiraal oli juba vähemalt aasta olnud , ei olnud välja kukkunud , ega midagi. aga päevad jäid vahele ja asi tundus kahtlane. käisin siis günekoloogi juures , see ütles , et kõik on korras . aga mul ei andnud ikka rahu ja tegin testi ja kas sa näed - rase . helistasin siis arstile , see ütles sellepeale , et ükski asi pole sada prossa kindel , aga huvitav , et ta seda siis ei taipand kui tema vastuvõtul käisin.
igatahes läksin teise arsti juurde ja ilmnes , et spiraal oli ära nihkunud sellepärast nii ka juhtus. vot. igatahes pole olnud rohkem tahtmist spiraaliga jännata.
igatahes läksin teise arsti juurde ja ilmnes , et spiraal oli ära nihkunud sellepärast nii ka juhtus. vot. igatahes pole olnud rohkem tahtmist spiraaliga jännata.
saab 29. veebruar 2008, kl 15.31 |
to daa 27. märts 2008, kl 11.51 |
ka kahtlus 14. august 2012, kl 20.25 |
tean 20. jaanuar 2013, kl 11.16 |
mina 08. jaanuar 2015, kl 14.29 |
Ka mina jäin vaskspiraaliga rasedaks, spiraal oli 3 aastat sees olnud kui kõhuvalud hakkasid, läksin siis arsti juurde ja arvati et põletik, sisetunne aga ütles midagi muud, loomulikult ei kahtlustanud ma rasedust. Paar nädalat hiljem siis nagu tunne ei olnud hea, ja ostsin testi mis näitas positiivne, läksin tagasi arsti juurde, 7 nädalat rasedus, spiraal eemaldati ettevaatlikult, ja nüüd oleme pisikese poisi vanemad ning üliõnnelikud.
Naine 25. jaanuar 2018, kl 22.35 |
Mina jàin rasedaks hormoonspiraaliga. Spiraal kenasti paigas ja ôige koha peal. Rasedus aga emakavàline, munajuhas- lôppes kokkukukkumise ja sisemise verejooksuga. Munajuha eemaldati. Ûkski arst ei ollnud seda varem ITK-s nàinud, et paigas hornoospiraaliga saab rasestuda aga 1% on vôimalik. Ma siis olin see “ônnelik”. Kuna spiraal paigas jàeti see sisse, kuna see kaitseb raseduse eest endiselt samahàsti kui varem :D Selline tore huumor enne oppi.
Lisa postitus