Mina sünnitasin täpselt 1 kuu tagasi .
Kuna rasedus oli üle läinud pandi mind esmaspäeva hommikul haiglasse ning teisipäeval toimus esimene geelitamine ning hakkas ka limakork eemalduma teisipäeva öösel oli kõhus selline päevade valu juba mis ei lasknud öösel magada.
Hommikul kõht enam ei valutand ja kell 11 päeval toimus uus geelitamine ning arst ütles et emakas juba ilus pehme .
Läksin siis tagasi palatisse ,kuid siis hakkas uuesti kõht valutama nagu päevad oleksid ja nii ma siis tammusin mööda koridori edasi ja tagasi ikka ,lõpuks üks arst märkas seda pool kaks ja kupatas mu sünnitustuppa.
Seal pidin selga ajama öösärgi ning voodisse heitma ning pandi KTG külge. Peagi oli ka mees mu kõrval kui see KTG ära võeti läksin teise sünnitustuppa mis oli suurem ja täis igast asju kus sa sünnitada võid....kõht ikka valutas natukene, ei mingeid hulle valusid polnud. Nii mina siis ikka tammusin seal palatis,sest kõndides kadusid valud hoopiski ära.
Vahepeal toimus seal mitu sünnitus päeval...küll see oli hirmus kuidas nad karjusid et ei suuda ja ei jaksa enam siis oli küll tunne et paneksin jooksu.
Lõpuks siis 21.30 tulid mul veed ära ning valud kadusid täielikult. Ahjah, iga umbes poole tunnitagant olin KTG küljes.
Peale vete ära tulekut pandi mind jälle selle asja külge ning umbes kell 23 hakkasid juba natukene suuremad valud...ja siis oli selline tunne nagu miski liigub koguage alla poole ja see oli selline kummaline tunne ....tglt nagu eriti valu ei olnudki ...lihtsalt imelik oli.
Lõpuks siis arst lubas pressima hakata ja siis oli selline tunen nagu oleks potil ja kõht kinni...enam kõht ei valutanud .
Mingi 8 minti pressisin vahedega ja oligi tita käes.
Peale sünnitust suruti platsenta ja veri välja ning pandi ka narkoosi alla sest platsenta tükid oli emakasse jäänud. Peagi ärkasin ülesse siis olin veel mingi tunnike sünnitustoas , pressiti mult verd välja ja kell 4 hommikul viidi palatisse kus käidi ka koguaeg kõhtu pressimas ja 6.30 hommikul toodi laps mulle kes jäigi minu juurde nii kauaks kui koju saime .
Mina ütlen küll seda et minul oli väga lihtne sünnitus....ei ma karjunud ega miskit sest lihtsalt valud olid nii nõrgad
Algul kartsin meeletult sünnitust aga kui kõik juba toimuma hakkas kui sünnitustoas olin polnud enam ka mingit hirmu , kõik sujus väga hästi ning ütlen ausalt et hambaarstile kardan rohkem minna kui sünnitama :p
Edu sulle !