50+ nurgake
Liblikad
rästu 15. detsember 2015, kl 12.22 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
Möödakõndija 15. detsember 2015, kl 17.41 |
Teate, kallid viiskendplussised ehk peni ja naisedCo, te olete vist liiga pikalt siin delfis abielus olnud, ma vaatan.
Millal iganes ma siia pilgu viskan, käib üks lõputu haukuva järamine. Ega ma muidugi neid sajapealisi lohesid siin läbi lugeda viitsi, aga nii palju kui siia-sinna mõnikord pilgu viksna, on ta üks vaimukas kirjaoskusega meesterahvas, kelle jutt kunagi imalaks ei lähe. Aadlineidusid ehk panevad mõnikord punastama, aga no kuulge ... kui palju neid aadlineide siin 50+ siis on? Peni, kuidas sinuga tuttavaks võiks saada? :)
Millal iganes ma siia pilgu viskan, käib üks lõputu haukuva järamine. Ega ma muidugi neid sajapealisi lohesid siin läbi lugeda viitsi, aga nii palju kui siia-sinna mõnikord pilgu viksna, on ta üks vaimukas kirjaoskusega meesterahvas, kelle jutt kunagi imalaks ei lähe. Aadlineidusid ehk panevad mõnikord punastama, aga no kuulge ... kui palju neid aadlineide siin 50+ siis on? Peni, kuidas sinuga tuttavaks võiks saada? :)
HaukuvPeni 15. detsember 2015, kl 18.00 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
to: :)
Minu viimane visiiditamine oli igatahes tunduvalt hilisem kui siinsetele printsessidele mõni hakkaja mees külas juhtus käima. (imelikul kombel loeb delfi sõna vi si id ik as roppuseks ja ei lase sedasi kirjutada.)
to:Möödakõndija
Minuga saad siin kogu aeg tutvuda. Armastust avaldada, sõimata, kildu visata, mopivarrega togida, kotlettidega sööta jne. Mida just teed, sõltub sellest kas sa oled printsess või normaalne naine!
p.s. Kõiki teemasi ma ei loe. Ainult neid mille pealkiri tundub intrigeeriv.
© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
Minu viimane visiiditamine oli igatahes tunduvalt hilisem kui siinsetele printsessidele mõni hakkaja mees külas juhtus käima. (imelikul kombel loeb delfi sõna vi si id ik as roppuseks ja ei lase sedasi kirjutada.)
to:Möödakõndija
Minuga saad siin kogu aeg tutvuda. Armastust avaldada, sõimata, kildu visata, mopivarrega togida, kotlettidega sööta jne. Mida just teed, sõltub sellest kas sa oled printsess või normaalne naine!
p.s. Kõiki teemasi ma ei loe. Ainult neid mille pealkiri tundub intrigeeriv.
Möödakõndija 15. detsember 2015, kl 18.18 |
HaukuvPeni 15. detsember 2015, kl 20.26 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Möödakõndija Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nunuh. Virtuaalkotlette ma küpsetada ei oska ega v
> ist viitsikski. Kui neist kõhu täis saad ja virtua
> almopivart salatiks kõrvale järada soovid, mis sea
> l siis ikka :) Ju siis need õigusi kaitsvad hambad
> kuluvad sedamoodi ka vähem :)
Vaata kui õilsad aadlipreilid siin paljudes teemades, paljude nimedega, kirjutavad. Milleks ma peaksin ihkama reaalis nendega kokku saada. Aga siin on lõbus. :-D
> Nunuh. Virtuaalkotlette ma küpsetada ei oska ega v
> ist viitsikski. Kui neist kõhu täis saad ja virtua
> almopivart salatiks kõrvale järada soovid, mis sea
> l siis ikka :) Ju siis need õigusi kaitsvad hambad
> kuluvad sedamoodi ka vähem :)
Vaata kui õilsad aadlipreilid siin paljudes teemades, paljude nimedega, kirjutavad. Milleks ma peaksin ihkama reaalis nendega kokku saada. Aga siin on lõbus. :-D
Möödakõndija 15. detsember 2015, kl 21.16 |
Ma vist südamepõhjas siiski veel lootsin midagi, miks muidu tulin siia veel pilku viskama? Aga...
Nojah. Kes saab peni, peni keelata, kui ta tahab, tahab hullata (üks umbes selline laul hakkas peas helisema) :) Ja sinu lõbustamise õppimiseks ei hakka ma ka Smolnõisse minema. Nii väga oluline see tutvumisevärk mulle nüüd ka pole. Lusti rahus, enam ei tülita!
Nojah. Kes saab peni, peni keelata, kui ta tahab, tahab hullata (üks umbes selline laul hakkas peas helisema) :) Ja sinu lõbustamise õppimiseks ei hakka ma ka Smolnõisse minema. Nii väga oluline see tutvumisevärk mulle nüüd ka pole. Lusti rahus, enam ei tülita!
Mööduja 15. detsember 2015, kl 21.32 |
Möödakõndija 15. detsember 2015, kl 21.46 |
?? 15. detsember 2015, kl 21.54 |
HaukuvPeni 19. detsember 2015, kl 21.44 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
vana luud 19. detsember 2015, kl 22.15 |
ära mitte unistagi printsessilaadsetest. selleks pead ise kristallkingakese soetamiseks piisava ostuvõimega olema. kuni sa seda pole, ei sel ega järgneval sajandil, siis saad nagu alati pundi vanu luuavarsi. võta parem vastu, mis antakse ja pea koonud koomal. homme võibolla ei anta sedagi.
HaukuvPeni 20. detsember 2015, kl 00.23 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
vana luud Kirjutas:
> ära mitte unistagi printsessilaadsetest. saad nagu alati pundi vanu luuavarsi.
> võta parem vastu, mis antakse ja pea ko
> onud koomal. homme võibolla ei anta sedagi.
Mida ma nende luuavartega teen? Kui mõne kobedama luua kätte saan, küll ma ise sellele varre taha panen. :-p
> ära mitte unistagi printsessilaadsetest. saad nagu alati pundi vanu luuavarsi.
> võta parem vastu, mis antakse ja pea ko
> onud koomal. homme võibolla ei anta sedagi.
Mida ma nende luuavartega teen? Kui mõne kobedama luua kätte saan, küll ma ise sellele varre taha panen. :-p
topise tegemine 20. detsember 2015, kl 00.36 |
HaukuvPeni 20. detsember 2015, kl 16.06 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Mida te siin minust räägite. Pole nagu erilist mainimist väärt! Vaat see kui mõni hakkaja mees mõnelt Delfi printsessilt süütuse ära võtaks ja selle tähistamiseks printsessi roosad uhutud "Marati" aluspüksid, mis algselt olid nr. 58 aga nüüd vähemalt kümme numbrit suuremaks ja viledaks kulunud, kuuse latva tõmbaks. Vaat see oleks tõeline sensatsioon ja vägitegu!
Piits 20. detsember 2015, kl 17.29 |
oijeh 20. detsember 2015, kl 17.47 |
mansion ghost 20. detsember 2015, kl 18.04 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
oijeh 20. detsember 2015, kl 18.13 |
Küll 20. detsember 2015, kl 18.23 |
oijeh 20. detsember 2015, kl 18.30 |
HaukuvPeni 30. detsember 2015, kl 10.41 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
oijeh Kirjutas:
>
> kuid hetk
> el naudime hetke ja võtame glögi edasi.
Ajasid isu peale! Kaupmehe laos on päris talutavat glögi 5 liitristes kanistrites. Oma tervise huvides võiks seda suurt kogust mõne naisega jagada aga kardan printsessi otsa sattuda, nii et jääb ära! Joon jaanipäevani...
>
> kuid hetk
> el naudime hetke ja võtame glögi edasi.
Ajasid isu peale! Kaupmehe laos on päris talutavat glögi 5 liitristes kanistrites. Oma tervise huvides võiks seda suurt kogust mõne naisega jagada aga kardan printsessi otsa sattuda, nii et jääb ära! Joon jaanipäevani...
Klähviv Nässu 30. detsember 2015, kl 11.45 |
mansion ghost 30. detsember 2015, kl 15.30 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
HaukuvPeni 30. detsember 2015, kl 15.44 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
tk 30. detsember 2015, kl 15.50 |
Klähviv Nässu 30. detsember 2015, kl 16.00 |
tk 30. detsember 2015, kl 16.06 |
HaukuvPeni 30. detsember 2015, kl 16.08 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
no kuule Kirjutas:
> mis ajast kibuvits vaiku ajab?
Jälle keegi kellel pole lapsepõlve olnud. Tõnu Aav, "Onu Remuse jutud" heliplaadina.
https://www.youtube.com/watch?v=CHFGNzEqWnw
> mis ajast kibuvits vaiku ajab?
Jälle keegi kellel pole lapsepõlve olnud. Tõnu Aav, "Onu Remuse jutud" heliplaadina.
https://www.youtube.com/watch?v=CHFGNzEqWnw
Lisa postitus