50+ nurgake
Liblikad

:) 14. detsember 2015, kl 21.13
Ja millal viimati visiiditasid? :)
rästu 15. detsember 2015, kl 12.22
...siia jõudsin...:DDD

Möödakõndija 15. detsember 2015, kl 17.41
Teate, kallid viiskendplussised ehk peni ja naisedCo, te olete vist liiga pikalt siin delfis abielus olnud, ma vaatan.
Millal iganes ma siia pilgu viskan, käib üks lõputu haukuva järamine. Ega ma muidugi neid sajapealisi lohesid siin läbi lugeda viitsi, aga nii palju kui siia-sinna mõnikord pilgu viksna, on ta üks vaimukas kirjaoskusega meesterahvas, kelle jutt kunagi imalaks ei lähe. Aadlineidusid ehk panevad mõnikord punastama, aga no kuulge ... kui palju neid aadlineide siin 50+ siis on? Peni, kuidas sinuga tuttavaks võiks saada? :)

HaukuvPeni 15. detsember 2015, kl 18.00
to: :)
Minu viimane visiiditamine oli igatahes tunduvalt hilisem kui siinsetele printsessidele mõni hakkaja mees külas juhtus käima. (imelikul kombel loeb delfi sõna vi si id ik as roppuseks ja ei lase sedasi kirjutada.)

to:Möödakõndija
Minuga saad siin kogu aeg tutvuda. Armastust avaldada, sõimata, kildu visata, mopivarrega togida, kotlettidega sööta jne. Mida just teed, sõltub sellest kas sa oled printsess või normaalne naine!
p.s. Kõiki teemasi ma ei loe. Ainult neid mille pealkiri tundub intrigeeriv.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!

Möödakõndija 15. detsember 2015, kl 18.18
Nunuh. Virtuaalkotlette ma küpsetada ei oska ega vist viitsikski. Kui neist kõhu täis saad ja virtuaalmopivart salatiks kõrvale järada soovid, mis seal siis ikka :) Ju siis need õigusi kaitsvad hambad kuluvad sedamoodi ka vähem :)

HaukuvPeni 15. detsember 2015, kl 20.26
Möödakõndija Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nunuh. Virtuaalkotlette ma küpsetada ei oska ega v
> ist viitsikski. Kui neist kõhu täis saad ja virtua
> almopivart salatiks kõrvale järada soovid, mis sea
> l siis ikka :) Ju siis need õigusi kaitsvad hambad
> kuluvad sedamoodi ka vähem :)

Vaata kui õilsad aadlipreilid siin paljudes teemades, paljude nimedega, kirjutavad. Milleks ma peaksin ihkama reaalis nendega kokku saada. Aga siin on lõbus. :-D

Möödakõndija 15. detsember 2015, kl 21.16
Ma vist südamepõhjas siiski veel lootsin midagi, miks muidu tulin siia veel pilku viskama? Aga...
Nojah. Kes saab peni, peni keelata, kui ta tahab, tahab hullata (üks umbes selline laul hakkas peas helisema) :) Ja sinu lõbustamise õppimiseks ei hakka ma ka Smolnõisse minema. Nii väga oluline see tutvumisevärk mulle nüüd ka pole. Lusti rahus, enam ei tülita!

Mööduja 15. detsember 2015, kl 21.32
Kuule, Möödakõndija, ma teen Sulle jõulukingi :)
Vajutades HaukuvPeni nimele avaneb http://naistekas.delfi.ee/foorum/profile.php?69,306023
milles kirjas ka aadress
HaukuvPeni
E-post:
mina96@hot.ee

Edu Sulle ja tee üks pai Penile ka minu poolt :)

Möödakõndija 15. detsember 2015, kl 21.46
Tänan, Mööduja, seda väikest "kubaratrikki" oskan ma ka ise, aga milleks ahistada, kui inimene huvitatud ei ole :) Nii et oma paile pead teise kulleri leidma :)

?? 15. detsember 2015, kl 21.54
Kui ei oleks huvitatud, paneks ta oma aadressi varjatuks.

HaukuvPeni 19. detsember 2015, kl 21.44
Kirjutage, kirjutage. Printsessidel soovitan oma nimele lisada ka aadlipartikkel, von, pani, d`, jne.

vana luud 19. detsember 2015, kl 22.15
ära mitte unistagi printsessilaadsetest. selleks pead ise kristallkingakese soetamiseks piisava ostuvõimega olema. kuni sa seda pole, ei sel ega järgneval sajandil, siis saad nagu alati pundi vanu luuavarsi. võta parem vastu, mis antakse ja pea koonud koomal. homme võibolla ei anta sedagi.

HaukuvPeni 20. detsember 2015, kl 00.23
vana luud Kirjutas:
> ära mitte unistagi printsessilaadsetest. saad nagu alati pundi vanu luuavarsi.
> võta parem vastu, mis antakse ja pea ko
> onud koomal. homme võibolla ei anta sedagi.

Mida ma nende luuavartega teen? Kui mõne kobedama luua kätte saan, küll ma ise sellele varre taha panen. :-p

topise tegemine 20. detsember 2015, kl 00.36
mida teed, mida teed. trussad riputad teivaste otsa kuivama kui neid vahel pesed. tuules laperdavate roosade kalsoonidega on sul vähemalt miski võimalus, et mõõdasõitev traktorist näeb sihtmärki, muidu suredki sinna üksinda ära ja keegi isegi ei vaevu sinnapoole pöörama

HaukuvPeni 20. detsember 2015, kl 16.06
Mida te siin minust räägite. Pole nagu erilist mainimist väärt! Vaat see kui mõni hakkaja mees mõnelt Delfi printsessilt süütuse ära võtaks ja selle tähistamiseks printsessi roosad uhutud "Marati" aluspüksid, mis algselt olid nr. 58 aga nüüd vähemalt kümme numbrit suuremaks ja viledaks kulunud, kuuse latva tõmbaks. Vaat see oleks tõeline sensatsioon ja vägitegu!

Piits 20. detsember 2015, kl 17.29
Peni, issand millistest suurus numbritest sa unistad, jäätki ilmselt unistama. Pole siin nii ümaraid naisi, pead silmad naabervabariiki suunama.

oijeh 20. detsember 2015, kl 17.47
suurusnumbritest

jäädki

/komadest pole tõesti mõtet mitte iitsatadagi/

[ma saan koerast ja sellest läbipaistvast tegelt nats arugi, mõelda, et sa usud netitutvusesse ja siis saabuvad selliselt kirjatud sõnumid ja nii aastaid.. ..peab ikka kõva unelm olema tõega]
mansion ghost 20. detsember 2015, kl 18.04
Pole see eluke nii trööstitu midagi, ega otsimine/ootamine pea meeleheitlikult tõsine tegevus olema.

oijeh 20. detsember 2015, kl 18.13
no siis on korras, tähtsaim, et inimese meel on rahujalal asjadega ja rõõmustab. võtame nüüd glögi.

Küll 20. detsember 2015, kl 18.23
see peni ka lõpuks ära väsib, kaua ta ikka teiste koerte näritud kontide peale haukuda viitsib.

oijeh 20. detsember 2015, kl 18.30
eks me kõik lõpuks väsi, pealegi veel sureme ära ka, viitsime või mitte, aga kõik.

kuid hetkel naudime hetke ja võtame glögi edasi.

HaukuvPeni 30. detsember 2015, kl 10.41
oijeh Kirjutas:
>
> kuid hetk
> el naudime hetke ja võtame glögi edasi.

Ajasid isu peale! Kaupmehe laos on päris talutavat glögi 5 liitristes kanistrites. Oma tervise huvides võiks seda suurt kogust mõne naisega jagada aga kardan printsessi otsa sattuda, nii et jääb ära! Joon jaanipäevani...

Klähviv Nässu 30. detsember 2015, kl 11.45
Printsessid peaks selle Peni kibuvitsapõõsasse viskama:D
mansion ghost 30. detsember 2015, kl 15.30
Nässu, sa rumal nähvits, peni istubki keset kibuvitsapõõsast, et "printsessid" ligi ei tikuks. Istugu parem oma vandlist tornides edasi ;D)

HaukuvPeni 30. detsember 2015, kl 15.44
Kui Delfi-printsess seejärel vaatama läks, mis Haukuvast Penist on saanud, kükitas see põõsas, nakitses vurre vaigust puhtaks ja kisas suureliselt: „Kibuvitsapõõsas on mu kodu, mu kindlus, kallis rahvas!”

tk 30. detsember 2015, kl 15.50
Tervise huvides võid kanku põõsa ette panna ja ise seal edasi kükitada, siis pole otsa sattumise hirmu ega ka peljata, et kasukas sasitud saab...

no kuule 30. detsember 2015, kl 15.52
mis ajast kibuvits vaiku ajab?

Klähviv Nässu 30. detsember 2015, kl 16.00
Peni on kutsikas(laps) igatahes olnud, seda mäletab, et keegi midagi nakitses...., lapselapsi tal vist pole, muidu oleks värskelt meeles, et Jänes oli see, kes kibuvitsapõõsasse visati...

tk 30. detsember 2015, kl 16.06
Sa arvad, et Jänes ajas vaiku välja või?

Toetudes minevikumälestustele peaks HaukuvPeni kasukat glögist puhtaks lakkuma hoopiski...minu arvates.

HaukuvPeni 30. detsember 2015, kl 16.08
no kuule Kirjutas:
> mis ajast kibuvits vaiku ajab?

Jälle keegi kellel pole lapsepõlve olnud. Tõnu Aav, "Onu Remuse jutud" heliplaadina.
https://www.youtube.com/watch?v=CHFGNzEqWnw

Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!