Haaa, suur vahe,kes on priske, täidlane, mõõdukas täidlane, täistäidlane, paks, tüse, ülipaks, ülitüse jne...
Mu üks sõbranna õgis ennast paksuks nagu tootsi maakera, ümmargune ja pidevalt punane näost ja roosa kehast. Lisaks vaevas lõpuks teda mitu terviseviga, lõõtsutas nagu auruvedur. Käia ei jaksanud, jooksmisest ma ei hakka rääkimagi, meestega oli tuuga, täitsa lõpp. Läksime ööklubisse naistega tantsima, sõbranna nagu vene ahi istus löötsakile laia trepi peale ja hakkas uluma. Oi tegi viha küll. Uhkus juba ei luba õgima hakata kui mõni mees otsustab ühel päeval olla rohkem kärssnina kui mees, on ju? Aga tema õgis...Uhh, kui vastik , vinguv ja paks oli...Võtsime ümarlaua kokku ja tegime talle kampas koos ta lastega söögikava. Arvestades kehakaalu ja probleeme. Ära jätsime saia, saiatooted, kartulid, suhkru...Kolme kuuga võttis alla 10 kilo, edasi rohkem puuvilju ja lõpetas suitsetamise kah.Lapsed võtsid nahhaalselt ära suitsud, lihtsalt võtsid. Alko oli majast kadunud. Stiimuliks!!! Nb! temale aitas ütlemine: kui võtad kokku ennast ja kaalu, saad lõpphea mehe.... sellest on nüüd 8 aastat, praegu on tal lõpphea kaasa ja ise kaalub 166cm juures 60 kilo aga oli 114. Ma tean, mis hirmus asi see on aga vaja end kätte võtta, mehele tahavad ju kõik, ka meie eas.