Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
kingid, kingid, kingid
 
tšillimoos 20. detsember 2013, kl 22.02
kuidas teil, usinad prouad, kingikoti täitmine edeneb? kõik juba koos või jääb ideede puudusel viimasele minutile?
poes ringi vaadates keerab asjaderohkusest silmavaate krilli, aga otsustasin stoiline olla ja suurema osa kinke nii öelda omatootelised teha. seda just omavanustele, noortele Kaubamaja kinkekaart, neile meeldib šopata ja las siis valivad täpselt selle asja, mida momendil tahavad.
 
vanem eit 20. detsember 2013, kl 22.12
hea teema
lastelastega on lihtne, miniatele on ka veel päris lihtne teha, aga poegadele ei oska. mida te kingite noortele meestele?
 
vaaaal 20. detsember 2013, kl 22.19
kuidas see reklaam oligi, et 'sokid', tegelikult ei olegi midagi:)
 
vanem eit 20. detsember 2013, kl 22.28
vot mul on ka villased kootud sokid, ise kardan kas see jama kink ei ole. kuid kunagi üks poegadest ütles, et ei tea miks enam keegi sokke ei kingi, et nii vajalikud asjad.
 
kiigelauluviisik 20. detsember 2013, kl 22.32
mul vähenõudlikud poisid/noored mehed. kuu aega tagasi küsisin vanema käest, mida siis soovib. poetas mokaotsast, et deodorant hakkab otsa saama. noorem kaotas termokruusi kahe trenni vahel kusagile ära. kommipakk ka juurde, mis sest, et mõlemad juba ligi 2 meetrit, ikkagi lapsed.
 
vanem eit 20. detsember 2013, kl 22.32
just neid villaseid kodukootud ta mõtles.
aga sel aastal pole talvegi :(
 
vaaaal 20. detsember 2013, kl 22.38
tegelikult kõik kingid on jamad, eriti need tarbekingid, kas ilma jõuludeta peaks ilma sokkideta olema seni, kuni keegi kingib või ise ostad niikuinii..., kingitakse ja tehakse nägusid aastast aastasse:), lastele lihtsam kinkida, nad on siiralt õnnelikud, kuid kas alati...
 
tšillimoos 20. detsember 2013, kl 22.49
päris väikestel vist enam-vähem iga kingi peale nägu särab. teismelistele just sellepärast kinkekaart, et iga jumala aasta need firmanimed muutuvad, kelle kindel küünelakk või puudripintel või misiganes jura see olema peab.
ise olen väga rahul, saades kingiks marineeritud kuuseriisikaid või purgi mett. eriti kui purgi kaunistamiseks on ohtralt fantaasiat kasutatud. eelmisel aastal sain erinevaid viltimistehnikas esemeid. rõõmu rohkem kui kolmeks talveks.
 
vaaaal 20. detsember 2013, kl 22.56
ja nii ongi enne mingeid kinkimisi näpud villis, saab kinkida midagi, mida samasugust teistel pole ja oma tuttavale inimesele ju jura kokku ei keera...
 
mõhk ja tölpa 20. detsember 2013, kl 22.57
saavad endale kirjadega T särgid. sellised käsitöö omad, tekst on käsitsi peale maalitud, homme kavatsen rapla laadalt osta :)
 
vaaaal 20. detsember 2013, kl 23.02
:D, mu üks tuttav lubas oma prouale väravasildi kinkida - tekstiga - *tige kass ja kuri perenaine*, ka suvel kuskilt laadalt olevat saanud
 
rissukas 20. detsember 2013, kl 23.09
meie oma peresiseselt ei kingigi midagi. kõik juba suured inimesed.
aga meeldivad ikkagi kasulikud kingitused - omakootud sokid, küünlad, shampoonid, hoidised, käterätikud, mesi, jne.
aga kindlasti ei soovi saada suveniire.
 
hilineja 20. detsember 2013, kl 23.30
mis laat homme Raplas toimub? laadakalendris pole selle kohta midagi. plaanisime juba Võsule sõita, Rapla oleks lähemal.
 
Rozza 21. detsember 2013, kl 14.36
Kingid kõik ilusti ja aegsasti olemas. Vajavad vaid pakkimist. Õnneks on veel piisavalt aega, et sellega tegeleda. Lihtsaim viis oleks kinkekotte kasutada, aga saajale oleks vist huvitavam kingitus paberist lahti harutada.
 
skiso 21. detsember 2013, kl 15.02
just. omavanustele tuleb ise kingid teha!
kuna minuomavanustel on kõikidel omavanustelekohasedsamavanusedsapakad, siis praega ma keevitan sumpse kokku neile. igaüks saab omasumpsi. uue. kaunistuseks läheb ühte otsa üleeelmise aasta joulupuukesest üle jäänud kuuseoksad sisse ja teise otsa ma panen punase traadi nigu paigaldamiskomplektina või nii. piavalusid valmistab etkel pädevas 3,5 meetrises mõõdus kingikoti leidmine, aga kuna praega on külges ka osavad käed, siis mina julgen arvata, et ka selle isetegemine näituseks kasvõi kokkukleebitud üüriarvetest ei tohiks käia meile üle jõu vajadusel.

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
 
pipramoos 21. detsember 2013, kl 16.43
Miks peab tegema kinke? Kas me oma kallitega olema vaid kinkide pärast? Mida kallim kink, seda kallim inimene.
Otsustasin müüti murda ja oma lähikonnas lõpetasime selle lolli kingikombe. Igaüks ostab omale vajaliku ise ja tühja tähja kokku kuhjamine on täiesti mõttetu, pärast minema visata ka kahju.
Kogu see jõulukampaania ostke ikka rohkem, ikka vara valmis, poolest suvest alates. Jama ja ajab juba ammu meele hapuks.
Jätame selle tingel-tangeli ära. Ma ei tea kas meie jõulud on nüüd vaesed? mis te arvate?
Aga koosolemise rõõmu pakume ikka ühise laua taga ja muid ühiseid ettevõtmisi, see ei ole tingitud jõuludest, vaid hoopis talve algusest.
Kas te kõik olete kristlased ja tähistate Kristuse sündi oma kingikampaaniaga. Või te muul ajal ei oska ega taha kinke teha?
Kes vastab?
 
vaaaal 21. detsember 2013, kl 17.01
:) ära siis nüüd enne pühi ärimehi vihast kärna aja:), selliseid peresid küll, kus mingi habemik ainult lastele käib...
 
skiso 21. detsember 2013, kl 17.23
mina!!
mina vastan!

muul ajal pole mul mõtet neid kinke teha, sest ülevaatused on jaanuaris-veebruaris


ah mis sellest. praega tulin viiendalt Apolloringilt, et osta omale see kuramuse "Kuldne kaseleht 2013" aga neid ei ole ega tule! neli esimest ringi ei olnud VEEL tulnud ja nüüd viiendal olid JUBA otsas :/

nüüd mina tahan, et keegi mulle selle ära kingiks.
äbi lugu ka kui Laura Aatki seda väärt kausta omale ei saa angitud praega. seepärast oleks selle toreda inimese, kesse mulle selle ära kingib, süüdistamine jeesukese sündimise ärakasutamisest mulle ära kinkimiseks, täiesti alusetu ettevõttmine.

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
 
rissukas 21. detsember 2013, kl 17.26
mina olen eestlane. mingit kristuse sünnipäeva mina ei tähista. ei tähista ka meie pere. meie tähistame jõule ja uut aastat ja saadame vana aastat ära. meil on jõulupuu, päkapikud, jõuluroad ja jõulu- ja näärilaulud. kuulame ka kirikulaule ja kellakontserte, sest need on ilusad. kirikus käime puht kultuurilises mõttes. ja kui tuleb isu, räägime ka jõululapsest. võtame asju vabalt ja mõistusega. kingitusi teeme selleks, et need on toredad ja vahvad. nagu eelpool ütlesin, enam oma pere keskel ei tee, sest oleme juba kõik täiskasvanud. aga kui külla läheme, siis võtame ikka midagi toredat kaasa. ei ütleks, et väikeste kasulikke asjade kinkimine on kaupmeeste taskute täitmine. neid asju ostaksime kõik ju niikui nii. miks me siis jõulu ajal ei tohiks?

kui sinu meel sellest hapuks läheb, on see sinu probleem. ära ole nii kergesti mõjutatav ja ära mine kõiksugu kampaaniatega kaasa.
 
Oleks minu olemine 21. detsember 2013, kl 17.30
Siis mina kingiksin
Vaaalale talveaia eksootiliste taimedega,
Leele koerakasvatuse ja ekskavaatorijuhi abc,
Rozzale igvese suve,
Kraksule tiigi kuldkaladega,
Krooksule Rubensi maali vormikate naisstega,
Skisole raamatu "Vene tehnika"
Rabile hulgaliselt sukkpükse koos siinsete austajate autogrammidega.
Lullarile uue taevatraavli.
Lugupidamisega,
Roheline vihmavari.
 
Roheline vihmavari 21. detsember 2013, kl 17.32
Unustasin tagasihoidlikkusest lisada, et ise sooviksin kolm paari villaseid sokke.
 
skiso 21. detsember 2013, kl 17.37
vau

see "vene tehnika" on miski väärt asi vist küll eksole!? lausa rariteet!!

http://www.vanaraamat.ee/Ehitus-tehnika...

aitähh hia inimene
silm läks kohe märjaks praega

pee ees!
ma kingiks sulle küll kolm paari villaseid sokke ka, aga meie sokivarikul on käsi gipsis praega :(
 
vaaaal 21. detsember 2013, kl 17.44
Laura Aat, tõmba Luhaäär liistule:) ja igas toimetuses on mingi laud ja laua all kastike:)))
 
pipramoos 21. detsember 2013, kl 17.51
to rissukas
Huvitav lähenemine. Ei pea jõule?? aga kirikus käid kultuuri mõttes? mis mõttes sealt kultuuri ammutad, jeesuse kiituslaulude näol ja jõululapsest räägite, aga mis siis need jõulud õieti on. Nagu körtpörtlisärk tagurpidi ja sassis.
Kummaline on kuulda, et keegi ei tunnista ennast kristlaseks aga jõuluid, ühte suuremat kirikupühi, peavad ja pidasid ka nõuka aeg(nüüd kõik kuulutavad)väga silmakirjalik mu meelest.
Aga mind väsitab see jõulutingeltangel, hoian eemale.
 
Krooks 21. detsember 2013, kl 19.19
To roheline: Oleksin ka eelistanud seda siniste kaantega Vene tehnikat aga olen rahul ka maaliga, pildi pealt on neid ohutum vaadata.
 
härra peterson 21. detsember 2013, kl 19.38
vaaal vist ei oska lugu pidada talveaiast eksootiliste taimedega, võtaksin siis meeleldi selle omale. see on just see, mis mul veel puudu on :))
 
vaaaal 21. detsember 2013, kl 20.19
peterson, loll, ma mõnulen!!!, naudin!!!, tema, koi, tahab tagasi:D
 
härra peterson 21. detsember 2013, kl 20.24
kes tema tahab tagasi?:) nüüd jääb küll tunne, et äkki ongi kõik postitused minu tehtud:)) kas ma ehk võiks ka nurgas vaikselt mõnuleda?
 
vaaaal 21. detsember 2013, kl 20.28
ah, krt, mul põlnd aega täpsemalt lugeda, tundsin vaid, et keegi õõnestab:))) ja kohe kisama:)))
 
hr peterson 21. detsember 2013, kl 20.39
laupäeva õhtul peaks seda aega laialt käes olema:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!