Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Naised kõik siin hakkajad, hellust ei vaja keegi.....
rästu 06. september 2014, kl 22.48
Hellus ja armastus siia konteksti ei sobi. Maailmas on neid veel palju, oi kui palju. Nii hellust kui armastust, ole vaid terane ja korja üles, aga kui pole paksu nahka ja palju aega, siis siit seda otsida on raske.

head ööd...:D
moosimadu 06. september 2014, kl 23.12
Kindel on jah see, et kindel ei saa milleski olla. Aga illusioonides elada on ka ohtlik, reaalsus lajatab mingil hetkel nagu surnud tursaga vastu nägu.
 
Mari nr 1 06. september 2014, kl 23.15
Naisele
Võib ikka, kui Sul kellegi siinse vastu tunded on tekkinud :) Mina isiklikult ei saa pahatihti arugi, kas kirjutaja on mees või naine, seega ei suuda küll konkreetselt kellelegi oma hellemaid tundeid pakkuda. Ja isegi kui on üheselt mõistetav mehenimi, ei ütle see veel midagi. Ka kirjastiil ei ütle. Arvan, et inimest peaks ikka näost näkku nägema, teda paremini tundma õppima. Muidu juhtubki nii, nagu keegi ühes teises teemas ütles - ei taha võõra inimesega koos elama hakata :)
Seda kõike pidasin oma kommentaari kirjutades silmas.
 
reps 07. september 2014, kl 09.25
Pakun klaasikese Helluse metsamarja joogijogurtit.
moosimadu 07. september 2014, kl 09.31
Kojutoomisega? Või postiga?
 
Triin 07. september 2014, kl 10.06
Ma ka küsiksin, et mis on need naiste nõudmised, mida siin mõni mees mainib......kas ikka see sama, et naised tahavad vaid raha. Pilleriini jutus polnud ju millestki taolisest juttu, vaid et puudus mehe hellusest ja miks arvata, et naised midagi vastu ei anna.....arusaamatu tõlgendus antud mehe poolt.
 
Pilleriin 07. september 2014, kl 10.11
3. uitaja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Meil on?, Pilleriin, ja palju teid on!

Pilleriini meil Uitajale on danne.berg@hot.ee ja meid on vist palju.....tundub nii...
 
ninatargake 07. september 2014, kl 11.51
arvab, et siis peab lausa üksikul saarel elama mõned aastad või lausa aastakümned, kui seda hellust nii palju üle ja samas nii palju puudu on meie vanusel inimesel, et lausa läbi neti peab hellust jõuga teisele peale suruma või ennast maha surudes seda teistelt nuruma. miks inimene arvab, et kui teda ümbritsevate reaalsuses olevate inimestega ei õnnestu hellusi jagada, et siis nett on kõikvõimas ja pakub hopsti sellele probleemile lahenduse.
 
lahendus 07. september 2014, kl 18.06
Triin,ma aiman,kellele sa sihid.On elus palju vastandeid.On mehe ja naise esimene kohtumine,armutakse.Tavaliselt võiteb mees naise eest,ei vastupidi.Naine ootab kindlat seljatagust.Ja kui tekib parem seljatagune,loobutakse esimesest.Aga vahel oleks vaja mehele suunajat,kes ise hakkama ei saa.Äkki eksin.Ka valulla juttu hea lugeda.
 
Triin 07. september 2014, kl 18.16
Tänan,lahendus.Ma tahan olla mehele suunaja aga kunagi ei ole see suunamine õnnestunud.Suund on ikka voodisse ja siis kõik sellele järgnev ehk lahendus on puudulik.
 
ninatargake 07. september 2014, kl 18.39
minule ütles mees, et mina kui naine olen armastamiseks ja armatsemiseks, mitte mõistmiseks ja lahkamiseks. olen siis lasknud mehel ennast armastada ja tõesti pole probleeme tekkinud.
 
ja 07. september 2014, kl 18.51
mitte mingeid intellektuaalseid arutelusi polegi? kuidagi igavana näib, aga igale oma.
ei suudaks ennast küll mingi seksiesemena ette kujutada, kel pole vaja isegi mõistmist.
 
ninatargake 07. september 2014, kl 18.58
ja .. kui seda mõistma hakkad pole ka enam igav sinul.
 
asd 07. september 2014, kl 20.03
sul on tark mees ja sa ise ka,
aga selliseid naisi on üllatavalt vähe,
enamus naisi tahavad ka lahkama hakata
ja siis on jama majas
 
lahendus 07. september 2014, kl 20.08
ja algata intellektuaalne arutelu kuidas mõlemad pooled rahul oleksid.ninatargake ,ka sinu jutul iva sees kuid pole täiuslik.seks on loominguline tegevus,mis peab muutuma .niisama ei nühkimine ei anna midagi-rutiin tekib varsti.Triin,naise suunamine on hea lahendus. Meestele meeldib naise agatatud ja huvitavad poosid.Ja kui nii ei toimi on midagi korrast ära.Tuleb leida salajane ja kindel.See teema ol ka valullal kunagi.Äkki eksin.
 
irw 07. september 2014, kl 21.19
Ainsaks eluavalduseks indlemine ja hädaldamine on ikka igav elu küll.
 
irw 07. september 2014, kl 21.20
Ainsaks eluavalduseks indlemine ja sel teemal hädaldamine - ikka igav elu küll.
 
lahendus 07. september 2014, kl 22.30
irw,sul on igav elu,hädaldad.sa lausa kordad ennast.
 
Ants 07. september 2014, kl 22.52
Kuraasi siin naistel jätkub, hellusest ei sõnagi, koguaeg käib siin üksteise ületrumpamine. Kes on vaimukam ja kangema ütlemisega, tõeline kapitalism avaldub väga hästi ka inimsuhtluses.
 
lendavlinda 07. september 2014, kl 23.48
Tupsununnukesekene!
 
lahendus 17. september 2014, kl 23.27
Triin,ei saa sinust aru.Oled mehele suunaja aga ikka ei õnnestu.Suund on ikka voodisee?Kas sina suunad voodisse?Vabanda aga arusaamatu.Tegelikult peaks suunamine olema mõlemapoolne.Suunamine,soovimine.Järelikult on midagi vale kui soovi pole.Seksi ei saa ühepoolselt suunata.Vabanda kui eksin
 
Teate 17. september 2014, kl 23.57
põrgusse see tasuta piimapläsku ja LiPo taskukohased hinnad. selle asemel, et kuus tundi muidusaadud piimaliitri järjekorda seista ja pärast paar tundi teise linnaossa paki odavate kaerahelveste järele sõita, ajame parem netis teist samapalju umbluu seksijuttu. ikkagi vanainimesele igati eakohane ja muidu vääriline tegevus.
 
N50 18. september 2014, kl 08.37
mina ei nõudnud enne ega nõua mehel midagi, saan oma elukorraldusega ise hakkama. Ei ole ma mingi kodukana ega kokamutt kunagi olnud ja enam selleks ei hakka ka, lapselapsi pole ja ma ei viitsiks nendega tegelda ka, pole minu tassike teed.
Aga päris ilma meesteta ma oma maailma ka ette ei kujuta. mulle meeldib hea sex, ilusad sõnad, lilled ja muu säärane värk, kohtamiste põnevus ja rõõmud, aga... Agal on saba taga. Saadki mõne ontliku sobivas eas ja olekus meesterahvaga tuttavaks- aga seda särinat on vaid paaril esimesel kohtumisel, siis läheb neil jutt juba liiga oma laste ja lastelaste teemale (ei tea kas üritavad sellega oma aktsiat tõsta) siis juba kehvale tervisele, mis ei võimalda reisida ja rännata, tantsida ja muidu liikvel olla. Juba istutakse tundide kaupa teleka ees ja tõmmatakse ninaga- mis head köögis toimub. Ikka vaadatakse naist kui "emmet" kes nüüd peaks hakkama suure pojakese eest hoolitsema.
Meeste ja naiste erinevus selles eas ongi selles, et kui naised veel tahavad ja jaksavad enda eest hoolitseda ja püüavad olla oma partnerile noorulik ja isuäratav, siis mehel lasevad kiiresti ennast käest ära ja koduses elus vajatakse naist ikka kui kodumasinat, kes nende elu lihtsamaks teeks
 
käsi 18. september 2014, kl 09.08
käsi peseb kätt. sina tahad lilli, mees süüa - igale oma. nii lihtne ongi.
 
kandiline kera 18. september 2014, kl 09.28
Kõik õhtul Kadriorgu jahile!
 
tibu 18. september 2014, kl 10.59
Küll on igavad virtuaalid, tüütud ja igavad. Saage omavahel kokku ja olge omavahel vait ka ja nii saategi õndsaks.:))

Magage vähem!
 
tibu 18. september 2014, kl 11.00
Ja lõunauinak olgu tehtud ning õhtul hilja magama ja varem üles siis õue kõndima ja saate ehk igavast olekust lahti, hakkab mõni ka teid vaatama.
 
m50+ 18. september 2014, kl 11.47
N50, su jutt on tore, aga räägi oma noorusest ka,
mis seal juhtus, et pubekaks jäid,
muinasjutus elad ja ainult ennast näed.

Kui 50-ne räägib, et
mulle meeldib hea sex, ilusad sõnad, lilled ja muu säärane värk, kohtamiste põnevus ja rõõmud, aga...

Et kõik see meeldib, see on loomulik,
aga et 50+ alustab sexist,
see on midagi väga meditsiinilist.
Osta peegel, ja mõtiskle veidi
 
mallikas-milli 18. september 2014, kl 12.45
Mina tahaksin armuda, ja tahan suhet, kus see oleks võimalik. See ilus tunne ja viib muud asjad ja ka armuasjad paika.
Kuid on üks kiiks. Soovin tundeid ka mehelt. Kui neid ei tule, siis osutub armumiskogemus lõppkokkuvõttes kurvaks ja väga tühjaks.
Mind ei rahulda lilled söögi vastu variant, või soodsa vaba voodi pakkumine. Ennem koon sokke ja kammin koera. Armastus ju lilli ja sööki ei välista, aga selle puudumisel oleks tegu kuiva butafooriaga.

Ja nii nad uljaks ja tegusaks muutusidki :)))
 
tibu 18. september 2014, kl 12.51
Mis sorti koer sul on, kui villakoer, siis saad jah sooje sokke katusepanijatele ja remonditöölistele talviseks ajaks kududa. Talv tuleb Soomest juba järgmisel nädalal , seal sajab lund aga siin ei tea mida. Igal juhul koerakarvavillasokid on just õigel ajastusel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!