Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
ei mõista 50+ kommentaariumis labasust
 
lihtsalt heietan 10. oktoober 2015, kl 22.38
nagu pealkirjaski öeldud, lihtsalt ei mõista. mis on selles eas veel tõestamata jäänud (vahet pole, kas endale või teistele), et labasustele kisub? rääkida võib vabalt igal teemal, ilma madalaks muutumata. normaalne olla pole ju mingi raketiteadus.

ps märgin igaks juhuks ära, et see ei käinud HaukuvPeni kohta. ilma hoiatamata tal jälle tunne, et ainult tema kapsamaad kaigaste ja kividega pillutakse.
 
Vanainime 10. oktoober 2015, kl 23.23
No eks vanainime taha ka vahel labast mula ajada, muidugi eks igal asjal on mõistlik piir
 
lihtsalt heietan 10. oktoober 2015, kl 23.36
seda ma silmas pidasingi, et 50+ peaks piisavalt näinud-kuulnud-kogenud olema ja piiritunnetus paigas.
 
Siilike Ne 10. oktoober 2015, kl 23.41
No võib-olla on vanal inimesel lihtsalt vilets päev olnud - ja nii ta elabki end virtuaalselt välja. Mõni on viletsa iseloomuga vanainime, mõni on haige inime. Ja nii ongi. Ikka leidub mõni vanainime, kes läheb labaseks, ja kui vanainimesi ei jätku, siis tuleb mõni noorem ja veel hullem kui kõik labased vanainimesed kokku. Vanad mehed on eriti hirmsad nähtused - nendest ma küll aru ei saa... mõni on ikka...
moosimadu 10. oktoober 2015, kl 23.42
Ega vanus anna piiride tajumise garantiid. Igast ossist ei saa Osvaldit ja kõik mannid ei kasva Mariedeks.
 
Siilike Ne 10. oktoober 2015, kl 23.45
Jah, Moosikas, juba pisikese lapse pealt on näha, mis tast kasvab.
 
Siilike Ne 10. oktoober 2015, kl 23.47
Mul oli kunagi kass Oskar - vat see oli tõeline Oss.
 
puidust kikilips 10. oktoober 2015, kl 23.53
eks ta nii vist ole jah, moosikas. ja millegipärast on karvane tunne, et siinsel maastikul on kitsa silmaringi, kuid laia profiiliga ossi välja vahetanud samas kategooria mann.
 
väga hea 10. oktoober 2015, kl 23.58
Tore, võrdõiguslikkus ruulib.
 
kah vana 11. oktoober 2015, kl 00.00
need inimesed on nooruses ka labased olnud, aga vanaduses kõik võimendub. Pealegi on vanadus üks jube asi millele nooruses ei mõtle ja noored arvavad, et ega nemad nüüd küll vanaks ei saa. Meie vanadel on see häda, et kui surm varakult ei tule, siis ressursid on juba otsas ja vaesus kimbutab. Aga vaene inimene ei saa väärikas olla, niiet andke nendele lollidele andeks.
 
puidust kikilips 11. oktoober 2015, kl 00.03
Siilike Ne, sa vist lausa selgeltnägija, kohe pisikese lapse pealt oskad näha, mis või kes tast kasvab. see on huvitav teema, kastead. ja see ossist kass on samuti midagi erakordset. räägi siis ometi neil huvipakkuvatel teemadel. me siin loeme ja vahel üritame isegi sõna sekka poetada.
 
:) 11. oktoober 2015, kl 00.10
Ma imestan juba pikemat aega, kuidas on võimalik, et siinses keskkonnas elab (aktiivselt) moosimao-nimeline tegelane. Seniloetu põhjal tundub see olevat täielik nonsens. Miks siin? Miks selline (aja)raiskamine?
 
Siilike Ne 11. oktoober 2015, kl 00.13
Vaata mul oli lapsena venkust sõbrants. Tahtis millegipärast kodumängus alati isa olla. Nüüd avastasin (pole teda ammu näind, kuulutuste lehel), et ta on lesbi mis lesbi.
1. klassis pidin istuma vastiku poisiga - siuke külm ja vägivaldne. Nüüd guugeldasin - onuke oligi kellegi maha löönd, palus presidendilt armu... JPm, hästi palju.

Oss oli väga nahhaalne loom - tõeliselt mats mees. Kargas minu teistele kiisudele kõrri, peeretas diivanil nagu vana mees (hirmsa munahaisuga), mul pole enne teda kunagi olnud peeretavat kassi. Ajas ligi naissoost külalistele, tegi pahandust. Üks kuri naabriet maalt lõi ta lõpuks maha. Praamisõidul kakas püksid täis...
moosimadu 11. oktoober 2015, kl 00.14
Odoot.. Ma ei saanud küsimusest aru...? Miks ma ei võiks.....?
 
makaron 11. oktoober 2015, kl 00.14
mina jälle ei mõista, kuidas ikka ja jälle siinses keskkonnas kellelegi nimelised ette jäävad? äkki keegi seletaks. huviga kohe ootan seda seletust.
moosimadu 11. oktoober 2015, kl 00.26
Siilike, meil oli külas nii hullult palju lapsi, et igaühele ei jätkunud võimalust kodu mängides isegi võimalust ses mängus laps olla, mõni oli lausa koer või (maalaste asi) põrsas. Ei ole kuulnud, et neist vanad sead või krantsid oleks saanud.
Lasteaias näed küll selle lapse kodu peegeldust, aga tulevik on siis veel udus peidus.
 
EI LABASUSTELE 11. oktoober 2015, kl 00.31
Aga uudishimu tapab. Siilike, kes kakas praamisõidul püksid täis? Eeldatavasti kassil pükse polnud, seega kas sina või see kuri naabrieit.
Äkki see polnudki üldse vaese kõutsi süü, te lihtsalt sõite koos naabrimutiga mingit vanaks läinud pläusti ja nii see juhtuski.
 
:) 11. oktoober 2015, kl 00.38
moosimadu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Odoot.. Ma ei saanud küsimusest aru...? Miks ma ei
> võiks.....?

Võid, muidugi võid. Aga milleks? Kindlasti saaksid oma vaimu ja sõna kuhugi eesmärgipärasemasse tegevusse suunata... või mis? Ajast kahju pole?
moosimadu 11. oktoober 2015, kl 00.43
Ära minu pärast muretse, mina sinu pärast ju ka ei põe. Võid mind vabalt tähele panemata jätta, üks mure vähem :D
 
saekaader 11. oktoober 2015, kl 00.50
nüüd ei saanud aru, kas väheke vaimust ärksamad peaksid kusagil tolmuses nurgas Dostojevskit lugema ja vaimupoolikud möllaku mööda foorumeid ringi? nii või?
 
Agrippa 11. oktoober 2015, kl 01.04
Mina jälle ei saanud aru, miks Siilike Ne räuskama hakkas? Liivakastis teda ahistati, koolis ka, hiljem veel kahtlased naabrid. No nüüd on liivakasti iga selja taga, kooliaeg samuti. Ja kui ikka väga nirud naabrid, siis ärakolimine lõpuks, kui muidu omavahel sotte selgeks räägitud ei saa. Nüüd siin vabas ruumis, kus kõigil oma äranägemise järgi vaba voli tulla ja minna jääb äkki Moosimadu ette. Millega ta ette jääb siis? Tegu igati toreda kaasfoorumlasega, pole varem kedagi kunagi seganud. Vastupidi, toob elu ja särstu juurde.
Aga mida ma nüüd tahtsin Siilikese käest kohe otse küsida, et kui siin käivad sellised vastikud tüübid nagu Moosimadu ja HaukuvPeni ja kindlasti on siin vihavaenlasi veelgi, siis mis sind siin kinni hoiab? Tegu pole enam õue ainsa liivakastiga, siin on kõigil vaba voli mittemeeldimise korral mujale suunduda.
moosimadu 11. oktoober 2015, kl 01.18
Rahu, ainult rahu.
Klaasike külma suhkruvett pealekauba.
Keegi pole loodetavasti kellelegi ette jäänud, pisike hilisõhtune ülereageerimine, arvatavasti särtsatasin ka ise tiba liiga äkiliselt.
Muig... Me oleme ju ometi kõik siin hästikasvatatud ja juba sünnipäraselt viisakad vanainimesetükid...?
 
saekaader 11. oktoober 2015, kl 01.39
jah, moosikas, üldpilti vaadates võib öelda küll, et täitsa viisakad vanainimesetükid koos... no vahel kipub mõni tilk tökatit meepotti lausa trügima. pole hullu, elame üle.
 
võib ju vabalt esteediks hakata 11. oktoober 2015, kl 03.51
no need,kellele ei sobi nag8u sutlusviis, võivad ju vabalt esteetideks hakata. Pole ju keelatud.
 
esteedid 11. oktoober 2015, kl 04.31
milleks hakata? me juba sünnipäraselt sellised.
 
labased 11. oktoober 2015, kl 06.40
..külamoorid ja külavaarid,sekka mõni kinnimajas istunud mehike. Siin pole ammu enam see koht,kus norm. inimene aega viidakas, juba 5a tagasi mandus. Ühed ja samad tuttavate seltskond .
 
Melilotus 11. oktoober 2015, kl 08.05
Labasusele tuleks vastata labasusega.Mōjub vahetevahel efektiivsemalt.Muidu vōid jāādagi tōestama ,et ei ole kaamel.
 
Köhh-köhh 11. oktoober 2015, kl 09.17
Mitmendat korda te sedasama laipa juba lahkate?:D
 
tuulepesa 11. oktoober 2015, kl 09.54
Teada tuntud tõde on, et hädaldamine ei muuda midagi. Teemaalgataja võiks tõstatada siin teda huvitava teema, millega saaksid liituda need inimesed, kellele meeldiks antud teemal kaasa rääkida.
Rohkemat ei saa ta soovida, sest sellist teemat, millest absoluutselt kõik oleksid huvitatud, ei eksisteerigi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!