50+ nurgake
a kellega te siin nii järjekindlalt tutvute üldse?
ehheee 20. juuli 2016, kl 08.04 |
just 20. juuli 2016, kl 08.19 |
to ehheee 20. juuli 2016, kl 08.31 |
haahaa 20. juuli 2016, kl 09.01 |
see 20. juuli 2016, kl 11.04 |
Siller 20. juuli 2016, kl 15.50 |
Raivo Kohalik 20. juuli 2016, kl 19.03 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 5,767 |
just 20. juuli 2016, kl 08.19
üks ontlik kükametsa eit ja taat vahib ikka kõik ladina seriaalid ära. aint selle koha peal, kus ricardo esmeraldale briljante kingib, on oht, et kohalik taat saab tuhvliga üle küüru.
,,,,,,,,,,,,,,,,
mina nimelt Kohalik - kasutan seepe vaid seebitamiseks -ja selle eest ükski eit mulle üle küüru ei anna .
briljante kingin vaid ..luules !
Luule ongi mu salaarmastus
üks ontlik kükametsa eit ja taat vahib ikka kõik ladina seriaalid ära. aint selle koha peal, kus ricardo esmeraldale briljante kingib, on oht, et kohalik taat saab tuhvliga üle küüru.
,,,,,,,,,,,,,,,,
mina nimelt Kohalik - kasutan seepe vaid seebitamiseks -ja selle eest ükski eit mulle üle küüru ei anna .
briljante kingin vaid ..luules !
Luule ongi mu salaarmastus
huntington-whiteley 27. juuli 2016, kl 06.25 |
hädaoru hääletoru 05. august 2016, kl 06.38 |
oh, no mis pulmakellad või muud kellakolinad siin. üks vanamees on kuidagimoodi merest järveni ja järvest jõeni hulpinud, sest pikast teest ära väsinud, hing teisel vaevu paelaga kaelas. nüüd ukerdab kuskil lombis, püüab panniga konnakulleseid ja kutsub naisi karjakaupa kalale. no mis sellise lolliga ikka peale hakata.
teine refereerib püüdlikult kõik delfi artiklid veel lollakamateks kui nad algselt olid. pissib lillevaasi ja avaldab varsti memuaarid.
huvitav, kumma hurmuri juurde pikem naistejärjekord tekib?
teine refereerib püüdlikult kõik delfi artiklid veel lollakamateks kui nad algselt olid. pissib lillevaasi ja avaldab varsti memuaarid.
huvitav, kumma hurmuri juurde pikem naistejärjekord tekib?
keskealine 06. august 2016, kl 19.34 |
Tegelikult tuvuks küll,kui teaks et ka tema tahab just minuga tutvuda, et foorum nagu vahend kahe inimese tutvumisel-abiline. Mitte, et siin valves ollakse, ei seda mitte aga tutvuks küll. Vaba oldud ka juba päris tükk aega ja siia tulevad kiikama inimesed 50+ ja vanemad, mis ongi oluline. Oma vanune või natukene noorem või vanem, ei määra. Peamine, et on jututeemat, mitmes punktis langevad mõtted kokku,isegi poliitika teemal on palju sarnast, siis võib ju tutvuda.Hea ju ,kellet nõu küsida või kellel ise nõu anda ja kehvadel momnetidel oleks õlga,mille najal pisarat poetada. Ilus ju.
taadivere 07. august 2016, kl 07.45 |
uu 07. august 2016, kl 09.12 |
KniksMarihen 07. august 2016, kl 10.03 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 82 |
HaukuvPeni 07. august 2016, kl 10.13 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
uu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> aga nüüd, ennäe, eit ja taat
> ei pooldagi sama erakonda:)
Taat ütleb, et "vaata kui hästi Ets toidetud on! Mina valin kesikud." Eit jälle sõnab, et "Siimul ilusad vuntsid! Mina valin oravad." Ja ongi poliitiline debatt kodus alanud.
© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
-------------------------------------------------------
> aga nüüd, ennäe, eit ja taat
> ei pooldagi sama erakonda:)
Taat ütleb, et "vaata kui hästi Ets toidetud on! Mina valin kesikud." Eit jälle sõnab, et "Siimul ilusad vuntsid! Mina valin oravad." Ja ongi poliitiline debatt kodus alanud.
© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
keskealine 07. august 2016, kl 13.40 |
Eks poliitika ole vaidlusaluseks nii mõnegi paari juures, lähevad riidu eimillegi pärast. Olen pealt pidanud kuulma ja siis mõtlesin, et nii tore oleks kui mõlemale on sel teemal ühist.Tundub, et poliitika on kodudesse tee teinud, et praegusel kiirel ja ohtlikul ajal on parem kui sel teemal on asi juttis.
Kahju taadivare, et sul eidevarega ka poliitikas pole ühist seisukohta, pannid ja potid võivad katki minna, siis ottides,pannides ja eelarves augud ja süüdi on poliitika.Näed ise enda peal, kui tähtis on tutvumisel nimme see teema.
Kahju taadivare, et sul eidevarega ka poliitikas pole ühist seisukohta, pannid ja potid võivad katki minna, siis ottides,pannides ja eelarves augud ja süüdi on poliitika.Näed ise enda peal, kui tähtis on tutvumisel nimme see teema.
äh 16. august 2016, kl 08.10 |
vaaaal 16. august 2016, kl 08.29 |
keskealine 16. august 2016, kl 08.54 |
mis 16. august 2016, kl 09.12 |
müügiinsener-sadulsepp 19. veebruar 2017, kl 05.20 |
Olen lammas 20. veebruar 2017, kl 20.19 |
eee 20. veebruar 2017, kl 21.27 |
Lisa postitus