50+ nurgake
sööge sibulit ja kala
kaheksajalg 09. september 2016, kl 09.26 |
eestlane on rannarahvas ja eluaeg mingit silguniiska nätsutanud. ega see sajandki erand ole. õnneks on meil lisaks silgule lettidele ka lõhet, ahvenat, forelli, lutsu, karpi, koha, rannakarpe, kalmaari, krevette ja mudilast ilmunud.
üks eriti hää retsept - võtke terve forell, rookige, puhastage soomustest, lisage soola, sidrunipipart ja sättige suure nõu sisse. kõhupoolte vahele hakitud tilli ja üle valada vähemalt 400g vahukoorega.
üks eriti hää retsept - võtke terve forell, rookige, puhastage soomustest, lisage soola, sidrunipipart ja sättige suure nõu sisse. kõhupoolte vahele hakitud tilli ja üle valada vähemalt 400g vahukoorega.
tursanägu 09. september 2016, kl 09.50 |
aitäh hea retsepti eest. hommikusöögiks plaanisin küll homaare grillida, aga nüüd veensid mind ümber ja teengi ühe kena täidetud forelli. bruschettad oliiviõli ja tüümianiga juurde, mida sa hing veel tahad. selle peale võtame lausa ühe caffe latte. võtaks väikse tiramisu ka, kahjuks pean tööle minema. tööd tänavu palju, ei anna eelmise aastaga võrreldagi.
kaheksajalg 09. september 2016, kl 09.58 |
lestalapik 09. september 2016, kl 10.09 |
tursanägu 09. september 2016, kl 10.17 |
lestalapik 09. september 2016, kl 10.20 |
tursanägu 09. september 2016, kl 10.28 |
kah mul maailmaavastus see grillpeet. sakilise noaga nii poolesendised viilud, ahjurestil grillfunktsiooni all ca 250 kraadil minutit paar ühelt ja samapalju teiselt poolt. kuumale peedile viil mozarellat, peale puistada seesamiseemneid, triibud balsamicoga peale ja kõik. täna sobib siiski ice coffee. iiriselisandiga.
rästu 09. september 2016, kl 10.44 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
kaheksajalg 09. september 2016, kl 10.46 |
tänud jääkohvi eest, iiriselisand mu lemmik. tegelikult peaks vist kergeks kohvikõrvaseks hoopis keedukreemiga kirsistruudlit tegema. puhta eestimaise võiga lehttainas ongi sügavkülmas ootamas. samas sai ka filotainast varutud ja krevette, mõtlengi nüüd suure töö rabamise vahepeal, kas struudel või kevadrullid. kohe valmib kuum šokolaad, saadan su poole tassikese teele.
tursanägu 09. september 2016, kl 10.48 |
lestalapik 09. september 2016, kl 10.54 |
rästu 09. september 2016, kl 10.57 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
rästu 09. september 2016, kl 10.59 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
tursanägu 09. september 2016, kl 11.03 |
kaheksajalg 09. september 2016, kl 11.15 |
tursanägu 09. september 2016, kl 11.33 |
kaheksajalg 09. september 2016, kl 11.42 |
tursanägu 09. september 2016, kl 12.39 |
rästu 09. september 2016, kl 13.39 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
tursanägu 09. september 2016, kl 13.54 |
soovitaja 09. september 2016, kl 14.07 |
uu 09. september 2016, kl 14.13 |
just, õige jutt: sibulit ja kala! teadlased on nimelt välja selgitanud, et peekoni söömine on ohtlik, naturaalsest "venna ihust" e seapekist rääkimata:)
tegelikult see viimane on kogu aeg toidutegemiseks olemas. või ka. mingit "liha" peale hea lamba nagu ei lähegi, aga aeg-ajalt on suur kalaisu ja -tegu. ainuke viga, et lestad kipuvad jätkuvalt liiga lahjad olema.
tegelikult see viimane on kogu aeg toidutegemiseks olemas. või ka. mingit "liha" peale hea lamba nagu ei lähegi, aga aeg-ajalt on suur kalaisu ja -tegu. ainuke viga, et lestad kipuvad jätkuvalt liiga lahjad olema.
to uu 09. september 2016, kl 14.38 |
lestalapik 09. september 2016, kl 14.39 |
tursanägu 09. september 2016, kl 14.49 |
tursanägu 09. september 2016, kl 18.47 |
pauka kauss 09. september 2016, kl 20.08 |
podzataya 09. september 2016, kl 20.45 |
rästu 09. september 2016, kl 21.08 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
täpiline vihmavari 09. september 2016, kl 21.13 |
Lisa postitus