50+ nurgake
iccc
piiga60 18. oktoober 2016, kl 17.32 |
Elu vajab elamist, nautimist 27. oktoober 2016, kl 22.21 |
hmm 28. oktoober 2016, kl 06.30 |
ooohhh 28. oktoober 2016, kl 09.38 |
Dolores 28. oktoober 2016, kl 10.42 |
KniksMarihen 29. oktoober 2016, kl 08.25 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 82 |
viimasele 29. oktoober 2016, kl 08.38 |
niisama 29. oktoober 2016, kl 10.40 |
Muidugi 29. oktoober 2016, kl 11.17 |
see et 29. oktoober 2016, kl 22.52 |
hmm 29. oktoober 2016, kl 23.08 |
see et 29. oktoober 2016, kl 23.13 |
KniksMarihen 29. oktoober 2016, kl 23.23 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 82 |
KniksMarihen 29. oktoober 2016, kl 23.26 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 82 |
Selle asemel, et teisi tümitada, pange kõrvaklapid pähe ja kuulake ja nautige
https://www.youtube.com/watch?v=-ToQFT3M-Vg
https://www.youtube.com/watch?v=-ToQFT3M-Vg
no kuulge 29. oktoober 2016, kl 23.49 |
kui 30+ aastat abielus oldud, siis ei tähenda see veel, et istutakse ühel ajal sohvat lohku ja vahitakse telekast samasuguseid saateid. normaalsetel inimestel ikka erinevad huvid läbi elu olnud, ilma, et kooselu segaks. sinna hulka ei kuulu küll mingitele saksmannidele või normannidele itsitava iba ajamine nagu keegi siin mingiks vananeva inimese kohustuslikuks käitumiseks peab.
kuuleme, kuuleme 29. oktoober 2016, kl 23.57 |
no kuulge 30. oktoober 2016, kl 00.06 |
KniksMarihen 30. oktoober 2016, kl 00.06 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 82 |
no kuulge 30. oktoober 2016, kl 00.32 |
KniksMarihen 30. oktoober 2016, kl 11.45 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 82 |
Tegelikult meeldib mulle positiivne ellusuhtumine, mistõttu leian, et igal inimesel on oma rõõmu allikas, kes seda vähegi soovib.
Ja naudin, kui inimestel läheb hästi. Nii ka piiga60 osas.
Mulle ei meeldi, kui hakatakse tümitama teisi ilma tausta teadmata. Miks eeldatakse, et Eestis on selles vanuses inimesed KÕIK abielus? Ei ole ju!
Väga palju on üksikuid, nii nais- kui meessoost. Ja on's sellel tähtsust, mis rahvusest endale meeldiv kaaslane leitakse? Ei ole ju!
Ei maksa olla kade, kui kellelgi hästi läheb ja ta seda siin kuulutab. Kujutan ette, et need, kellel rutiin on elurõõmu viinud, just need ongi siin mürginoolte pildujad.
Armastage ennast ja tehke ise oma elu huvitavaks, olgu siis abielus olles või üksikuna uidates. Nautige näiteks mõnusat muusikat, käige loodusradadel või rabades matkal, jalutage (tormise) mere ääres ja tunnetage looduse jõudu. Vastavalt sellele, mis võimalused kellelgi on. Uskuge, saate palju positiivsust juurde.
Ja naudin, kui inimestel läheb hästi. Nii ka piiga60 osas.
Mulle ei meeldi, kui hakatakse tümitama teisi ilma tausta teadmata. Miks eeldatakse, et Eestis on selles vanuses inimesed KÕIK abielus? Ei ole ju!
Väga palju on üksikuid, nii nais- kui meessoost. Ja on's sellel tähtsust, mis rahvusest endale meeldiv kaaslane leitakse? Ei ole ju!
Ei maksa olla kade, kui kellelgi hästi läheb ja ta seda siin kuulutab. Kujutan ette, et need, kellel rutiin on elurõõmu viinud, just need ongi siin mürginoolte pildujad.
Armastage ennast ja tehke ise oma elu huvitavaks, olgu siis abielus olles või üksikuna uidates. Nautige näiteks mõnusat muusikat, käige loodusradadel või rabades matkal, jalutage (tormise) mere ääres ja tunnetage looduse jõudu. Vastavalt sellele, mis võimalused kellelgi on. Uskuge, saate palju positiivsust juurde.
mina olen egoist 30. oktoober 2016, kl 18.13 |
mina olen egoist 31. oktoober 2016, kl 00.09 |
lihtne 31. oktoober 2016, kl 06.38 |
on jagada õpetussõnu ja samas ise tümitada?
"...Ei maksa olla kade, kui kellelgi hästi läheb ja ta seda siin kuulutab. Kujutan ette, et need, kellel rutiin on elurõõmu viinud, just need ongi siin mürginoolte pildujad..."
mõtle, äkki teistel on lihtsalt teine nägemus ja nad avaldavad samamoodi arvamust, mitte ei loobi mürginooli?
millal ise viimati looduses käisid?
"...Ei maksa olla kade, kui kellelgi hästi läheb ja ta seda siin kuulutab. Kujutan ette, et need, kellel rutiin on elurõõmu viinud, just need ongi siin mürginoolte pildujad..."
mõtle, äkki teistel on lihtsalt teine nägemus ja nad avaldavad samamoodi arvamust, mitte ei loobi mürginooli?
millal ise viimati looduses käisid?
KniksMarihen 31. oktoober 2016, kl 09.25 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 82 |
Et millal ise käisin :)
Näiteks laupäeval käisin matkal. Ja pühapäeval viibisin pisut looduses.
Nõustun sinuga, lihtne. Igal inimesel on oma nägemus asjadest ja olukordadest, aga miks nii negatiivne? Miks ei võiks teiste õnnestumisele positiivselt kaasa elada?
Käin viimasel ajal üha harvem Delfi foorumites, sest mul puudub soov lugeda negatiivseid kommentaare. Kui kirjutan midagi toetavat või positiivset, siis tõmmatakse ka mulle vesi peale.
Jääb mulje, et ainult siis oled tegija, kui suudad kedagi mutta tampida.
Vahva!
Nautige!
Näiteks laupäeval käisin matkal. Ja pühapäeval viibisin pisut looduses.
Nõustun sinuga, lihtne. Igal inimesel on oma nägemus asjadest ja olukordadest, aga miks nii negatiivne? Miks ei võiks teiste õnnestumisele positiivselt kaasa elada?
Käin viimasel ajal üha harvem Delfi foorumites, sest mul puudub soov lugeda negatiivseid kommentaare. Kui kirjutan midagi toetavat või positiivset, siis tõmmatakse ka mulle vesi peale.
Jääb mulje, et ainult siis oled tegija, kui suudad kedagi mutta tampida.
Vahva!
Nautige!
KniksMarihen 31. oktoober 2016, kl 09.32 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 82 |
Minu sisu:
tasa vihmasabin
põsil tipib
laugelt liugleb
lehesadu puult
värviliseks vaibaks
muru lipib
külmakargus
jahutamas tuult
hanekolmnurk kulgeb
lõuna poole
peagi luigedki