50+ nurgake
Vanemaealise tutvumiskohad
vamainimene 07. jaanuar 2017, kl 16.07 |
Sapiens 07. jaanuar 2017, kl 18.14 |
naine Tallinnast 08. jaanuar 2017, kl 09.34 |
Vastan lühidalt, kodus suvaline riietus vastavalt vajadusele ja ilmale, muul ajal jälle vastav riietus vastavale üritusele. Mis värvi lips? Sama värvi ,mis värvi on naise kleit su kõrval. Kuid, mis on oluline, riietus võiks alati olla puhas, kui aga on töö selline, kus riietus määrdub , siis saab ka seda pesta.
Et lips söögi ajal ei segaks, viska see üle õla kui sööd. Ehkki ei tea, kuidas suhtuvad sellesse ümberkaudsed. Vältida saab aga pudru tükkide kukkumist lipsule nii, et ei aja lihtsalt söögi ajal juttu.Kingad on tähtis element ülikonna juures kui vaja välja minna mõnele üritusele.Botastega ei tohi igale poole minna.Nad rohkem spordijalanõud. Nagu ka seljakott, vabal ajal ja sportimisel. Muidugi peavad kingad olema parajad kinade kandjale, ei saa ju olla mitu numbrit suuremad siis kinganinad ülespoole nagu suusad jalas, kui pole parajad.Need minu mõtted lihtsalt ega inimesi ei muuda ja nende riietumisharjumusi samuti.
Et lips söögi ajal ei segaks, viska see üle õla kui sööd. Ehkki ei tea, kuidas suhtuvad sellesse ümberkaudsed. Vältida saab aga pudru tükkide kukkumist lipsule nii, et ei aja lihtsalt söögi ajal juttu.Kingad on tähtis element ülikonna juures kui vaja välja minna mõnele üritusele.Botastega ei tohi igale poole minna.Nad rohkem spordijalanõud. Nagu ka seljakott, vabal ajal ja sportimisel. Muidugi peavad kingad olema parajad kinade kandjale, ei saa ju olla mitu numbrit suuremad siis kinganinad ülespoole nagu suusad jalas, kui pole parajad.Need minu mõtted lihtsalt ega inimesi ei muuda ja nende riietumisharjumusi samuti.
naine Tallinnast 08. jaanuar 2017, kl 09.36 |
jajah 08. jaanuar 2017, kl 09.48 |
Sapiens 08. jaanuar 2017, kl 10.59 |
Nüüd jääb see lipsu lugu oma vasturääkivuses uduseks. Kas siis lipsu kui tööriiet ei pestagi või? Söömine on minu teada ainuke töö, mis toidab. Muu on kõik paljas raha tagaajamine.
Ja see teine probleem on selle värvivalikuga, sest kui teatris minu mõlemal käel istuvatel naistel on eri värvi kleidid, siis ma näen väga tobe välja kahe lipsuga ja minu intelligentsusest pildis ei jää isegi mitte varju järele.
Ja see teine probleem on selle värvivalikuga, sest kui teatris minu mõlemal käel istuvatel naistel on eri värvi kleidid, siis ma näen väga tobe välja kahe lipsuga ja minu intelligentsusest pildis ei jää isegi mitte varju järele.
naine Tallinnast 08. jaanuar 2017, kl 16.25 |
nii 08. jaanuar 2017, kl 17.01 |
HaukuvPeni 08. jaanuar 2017, kl 17.25 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Sapiens 08. jaanuar 2017, kl 20.54 |
Lipsud. Sokid. See on terve teadus. Üks soovitab oma parema äranägemise järgi ühte - teine taas vastupidist. Kah parema äranägemise järgi.
Sama rapsoodia tuleb arvatavasti ka sokkidega, põlvikutega. Mis värvi, mis number, materjal. Kas auk tohib olla? Äkitsi hoopis umbsokid või jalarätid? Seda ma tean, et paljas jalg kinga sees on maitsekam kui valge sokk. Ja kuna ma käin teatris üksi, siis on taas probleem: kuhu ma panen oma pähklikoti ja Coca-Cola pudeli, kui seljakott on labane? Kas annan oma naabrite või enda taga istuja kätte seniks, kuni mul neid vaja läheb. Pealegi ettepoole ei saa anda, sest istun alati esimeses reas ja näitlejad alati liikuvuses ja võivad mu varaga lavatagusesse ära kaduda.
Sama rapsoodia tuleb arvatavasti ka sokkidega, põlvikutega. Mis värvi, mis number, materjal. Kas auk tohib olla? Äkitsi hoopis umbsokid või jalarätid? Seda ma tean, et paljas jalg kinga sees on maitsekam kui valge sokk. Ja kuna ma käin teatris üksi, siis on taas probleem: kuhu ma panen oma pähklikoti ja Coca-Cola pudeli, kui seljakott on labane? Kas annan oma naabrite või enda taga istuja kätte seniks, kuni mul neid vaja läheb. Pealegi ettepoole ei saa anda, sest istun alati esimeses reas ja näitlejad alati liikuvuses ja võivad mu varaga lavatagusesse ära kaduda.
Lepikusalme 09. jaanuar 2017, kl 10.10 |
naine Tallinnast 09. jaanuar 2017, kl 12.17 |
ikka 09. jaanuar 2017, kl 18.18 |
Sapiens 09. jaanuar 2017, kl 22.50 |
trenditeadlik daam 09. jaanuar 2017, kl 23.10 |
ammust ajast 09. jaanuar 2017, kl 23.57 |
HaukuvPeni 10. jaanuar 2017, kl 05.33 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Sapiens 10. jaanuar 2017, kl 06.09 |
Sapiens 10. jaanuar 2017, kl 06.34 |
t. daam 10. jaanuar 2017, kl 09.12 |
naine väikelinnast 10. jaanuar 2017, kl 15.13 |
klassika 11. jaanuar 2017, kl 10.19 |
Tabav Peni 11. jaanuar 2017, kl 12.28 |
ood 11. jaanuar 2017, kl 13.27 |
Oo seda rasvast rahulolu
kus hingitseb mu hingelaad
oo naljamehe sümbolmolu
kel elulaad on ELULAAD
mu rahvus: eestlane