Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
kaasa kiskuja
 
kaasa kiskuja 06. veebruar 2018, kl 13.00
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
sügav kummardus
naisteka naistelt
kaasa kiskujale
kaasa kiskumisex


suur algus suure tähega
see suur" täht "ongi
Kaasa Kiskuja

et 50+ ssi ikka elus hoida ,
peab midagi kaasa kiskuvamat
leidma ja hoidmagi peale selle leidmist.

tavalise "moka laada" asemel peaks leidma
midagi mis kõiki puudutaks ja seega kaasa kisukski
kaasa mõtlema ja rääkimagi .
mis oleks siis kõiki puudutavam teema? -
kas mitte kõikidesse puutuv rahva kaitse ?
kui valitsus alustuseks teisejärguliseks jätta ja
esimeseks meili kõigile kõige lähem kaitse - politsei - kes või mis rahvaküsitlusel sai tunnustuse kui üks usalduseväärseim riigiorgan ja süsteemgi tuletõrje ja piirivalve ning sõjaväe kõrval , siis kas ikka on see nii - see selgub kui me kõik avalikult siingi sellest räägime ; kes ikka meid kaitseb kui me ise mitte ?
alustuseks on kõik riigiorganid alustades valitsusestki rahva teenrid - mitte vastupidi .
on seda politseigi. juba vannet andes tõotavad nad riiki ja rahvast teenida - seega on nad ja need rahvateenrid ja teenistujad - kellele rahvas kui riik palka maksab. kui oled meie palgal - siis teeni meid ja kaitse meid - ära tunne end meie kuningana ,keda käsutada ja kamandada kui rämpsu kui madalamat kihti inimkonnas .
kahjuks, loodame et üksikud politseid , siin aga asjad sassi keervadki , mõeldes et nad kuningad on.
alustuseks ülbe ja lugupidamatu käitumine kui kuningas mitte rahvateenija…..sihtluses rahva ja selle esindajatega; kas oleme sellega nõus? Mittemingil juhul !
aga kirjutage meile –siia – millised on teie kogemused ja arvamused meid kaitsvast politseist – eraldi tava kui ka liikluspolitseist.
 
kaasa kiskuja 06. veebruar 2018, kl 13.14
spikkker

mida kirjutada vastuseks "Kaasa kiskujale" politseist kui rahva kaitsjast .
lühidalt oleks see selline : x arv meeldivaidd kogemusi - y arv ebameeldivaid .
pikem varant oleks kirjeldused nii halvast kui heast - mis annakski meile vähemalt siinse enamusarvamuse meie kaitsjatest .
kui meepotti lisada üks tilkki tõrva või tökatit - on kogu meepott rikutud - nii ka politseigagi .
kui see tökat just teid on vastiku maitsega mee sees üllatanud - pole kasu teile enam teadmisest et mesi on tegelikult magus.
järgmises postituses lisan minagi juba Omad kogemused
 
kaasa kiskuja 06. veebruar 2018, kl 14.44
miks minul on vaid halvad kogemused politseist ?

..sest tavapolitsei mind üldse ei näe ega kättegi ei saa , sest olen alati autos - joominguid ega perevägivaldagi ei harrasta . seega siis "suhtlen" peamiselt liikluspolitseiga .
kas minu arvamus meie kaitsjatest - politseist - on hea või halb ? kahjuks halb ..... milles süüdi loodame et üksikud mädapaised meie meepotist kui politsesist .
olles tööl taksojuhina on võimalus "paisetega" kohtuda enam kui tavainimesel .
nii kohtusingi 3 korda tökatiga aasta jooksul ja mind ähvardas tööst ilma jäämine ; 3 karistust aastas tähendab lubadest kui ka töösti ilma jäämist .
millised olid need rikkumised ?
kas pidigi nende eest karistama - või oleks piisanud hoiatusest - milleks aga oleks vaja olnud eeskujulikku kaitsjat mitte ametiredelil üles ronijat , kellele on iga karistatu järgmiseks astmeks või redelipulgaks ametiredelil.
esimene karistus oli öösel tööl olles taksona .
ristteel pööre paremale järel nägin seismas patrulli. kire (kiire) pilk spidole näitas 57-58 km/h. jäin alateadlikult seisma - ootama karistust. läheneski kui loivates patrull kutsudes mind oma autosse. nähes kaht noort - üks nane teine mees - tundus et olin nende "aega raisanud" olla koos. ilmselt solvunud noormees ulatas mulle protokolli allakirjutamiseks. olin mõttes juba vabanduskõnegi valmis teinud : läks paar milli üle(55 on lubatud kui spido eksimus) - andke andeks - enam niii tee .suur oli üllatus kui ..... kiirusex oli ...75 km/h !!!!!!! noo - MIDA !!! .... OLIN SATTUNUD PÄTTIDE mitte politsei otsa! alateadvus aga ütles : kui anda kohtussse , siis 2 politseid ühe taksisti vastu - keda usub enam kohus !? see kui mõtetu ettevõtmine -aja ja rahagi raikamine pigem - maksab ju kohtukuludki süüdlane . aga oleks pidanud - on hilisem tagantjärgi tarkus .
teine rikkumine
öösel tööl teen parema pöörde ristteel , kus enne ristteed on valusfoorgi . ees sõitja tagant nägin vaid kollast tuld. varsti oli vilkur mu taga - kutsuti patrullautosse süütegu vaatama videolt . "Näete - punane tuli süttib ... ja teie auto nina murdosa sek. pärast möödub foorist. süütegu tõestatud !
alateadvus jäle (jälle) mind õpetama : mida oma õigustuseks kohtus öeldagi nüüd veel !?
AGA OLEKS PIDAND - ütleb tagantjärgi tarkus.
kui auto läbib sekundiga 14 m sõites 50km/h - siis murdosa sekundiga polegi võimalik seisma jäädagi ! teiseks talvel libedaga tekib pöördel eriti külglibisemine - sattudes aga puhtale asfaldile - sõidab tagumine auto tagant sisse (kui see veel veoauto oleks täiskoormaga???) . oma murdosa sekundeid taga ajavad mendid - on pigem ohu loojad kui liiklusohutuse eest seisjad . ment on ment !
kolmas rikkumine
see pidi töökoha äärepealt maksma mulle - mille pärast mõtlematagi ja kaalumatagi selle kohtusse andsingi .
jälle öösel ja tööl - sõidan rahulikult kiirustamata kesklinna poole kus järjekorda olin end andud raadio kaudu olles hetkel 7 mes järjekorras . Õismäel pole mõtet oodata, sest hommikuni võib olla seal kliendita - kesklinnas saab suht ruttu kliendid . nii sõidangi mööda Kadaka teed kus vastu tuleb patrulli auto. ei peata mind ega peegliski ei sütti vilkur. pööran Nõmme teele Marja kaupluse suunas . selle juures näen peeglis vilkurit mis ilmub Kadaka teelt. mõne hetke pärast peatub see mu ees - kutsutakse mind autosse. Teie kiirus Kadaka teel oli ....75 km/h !!!!!!!!!!!!!!!noo kuuulge - kaua võib !!!! jäle (jälle ) sama laul ! pole ime kui kollegid ammu juba naljatasid : "hommikul palutakse kas sõbral või kolleegil "sõita sisse " näit kiiruse mõõtjasse(75) jaa siis näidatakse seda igale ühele kes kätte jääb". Seekord aga .... see ei õnnestunud ! Kohtunik kuulates ära minu detailne kirjeldus kogu loost - pani imeks pollade ülepingutust ; nad olid lisanud et ..... silmside !!!! olla kogu aeg olnud !!!! (see mind päästiski - mis - kus silmside !!).
load jäid ja töökohtki jäi - olin aga oodanud ligi aasta kaugsõidu autole kohta - kui keegi ära läheb töölt - ja just sel ajal see juhtuski ! Sellest jäin aga ilma .... siis oleks mu seljataga otsus tehtud - kui oleksin puudunud kohtust .
kokku võttes : minu isiklikud kogemused meie kaitsjatest politseis ... on kui oleksin kogu tökati ja tõrva mee seest omale suhu haaranud - ja allagi selle neelanud .
kas teil on paremaid koge musi ?
kirjutage siia !
 
Raivo Kohalik 06. veebruar 2018, kl 15.55
kassa kiskuja

must huumor

mida teha kui näed menti
jookse - lase lesta !

 
jätke 06. veebruar 2018, kl 19.58
 
Raivo Kohalik 06. veebruar 2018, kl 20.44
jätke 06. veebruar 2018, kl 19.58
see jama

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

olles karastunud videode vaatamisest ja sealsetest arutlustest liikluspolitsei ja juhtide vahel -
kus ükstest tahetakse üle lüüa ja lolliks teha - küsin külaliselt "jätke "
mis alustel liigitate oma juttu tõeseks ja teiste juttu jamaks ?
Palun selgitage seda kõigile arusaadavas keeles ja tõeselt .
 
kaasa kiskuja 07. veebruar 2018, kl 09.44
OOOOO

TÄNAN TOETUSE EEST kohalikku Kohalikku .

Samas ei imestagi "sissetungia" :
jätke 06. veebruar 2018, kl 19.58
repliigi : "jätke jama "kohta , sest seda tahaks isegi
öelda enamuse 50+ artiklite ja kirjutiste kohta .
Et teema "Kaasa kiskuja" ongi kaasa kiskumiseks mõeldud kolmandaks teemaks juba 50+ ssi ellu äratamiseks - eelnevalt olid 2 vastandlikku
teemat :"Toredate inimeste tore teema" mis toredaid kokku kutsus - ja negatiivne teema :
"teema kõigile õnnetutele " - mis neatiivsed ühendada püüdis . 2 ei jää aga ilma kolmandata. Selleks ongi "kaasa kiskuja" .
Meie teemas on kõik kaasa kiskuv .Kaasakiskuv arutlemiseks ja mõtlemisekski - lambapead ei ole oodatud oma lollustega.
Allegooriliselt võikski inimesed lahterdadagi :
1 lambapeadeks - kes kasvõi kord aastaski pügada saavad aga seeeest täiesti paljaks ka pügatakse - seeeest meeldib neil määgida päevad läbi .
2. oinasteks - kes kül sama lollid kui lambad kuid nii ennast kui ka lambakarjagi kaitsta suudavad ja sarvi mitte ainult pea kaunistuseks ei arva ega abielurikkumise märgikski - vaid tugevaks kaitsevahendiks - millega rünnatagi saab.
3.tööhobusteks - kes rabavad tööd teha - kuid ka hirnuda armastavad .
4. lehmadeks - keda kül vahel litsikski nimetatakse kuid vaid kord aastas meest saavad - keda aga lüpstakse aastaringselt . Öelda ei oska nad peale "Muud" - midagi .
5. kitsed - kes "kitse panevad " (peale kaebajad vangla zargoonis ) . Need ainult mökitavad - ja lüpstakse samuti aastaringselt (piima kül vähem kuid rammusam - ise aga sööb vähem kui lehm ).
6.kanad - need kaagutavad - kuni munele hakkavad . Kukk kül kireb ja omab haaremit - kuid vangla zargoonis on kukk mis kukk . (pole ise vangis olnud kuid kuulnud olen).
7 . nüüd vist ainus tark olend ....linnuriigis - öökull !
silmad peas kui prillid oleks ees ! mõtlik seega armastab mõelda ja mõteldagi - erinevalt eelmistest . Seeeest teda ei lüpsa ega püga keegi!Peale eesmärgi ja sihi paika panemist - lendab öösel ja pimedaski peale oma saagile - tark kurask !
Seega inimloomad! Olgem kullid - mitte kui lambukesed jumalakirjas - keda jumalakirigi käseb teise põse ette keerata kui esimesele põsele lüüakse . Endi kaitsjaid (politseid) võime allegooriliselt nimetada valvekoerteks - kurjategijaid huntideks ; mõlemad omavad hambaid kui relvi - koerad aga on kõige koolitatumad.
Kui keegi veel tahab täiendada allegoorilist võrdlus nimekirja inimestest kui loomadest -olete oodatud täiendama nimekirjagi .
meie omalt poolt teeme kõik et kõiki kaasa
kiskuda.kiskuda kaasa koos arutama kõike - mitte lamba kombel määgima lollusi suust välja ja saada pügatuks . olgem siis vähemalt oinadki kes ennast kaitstagi suudavad.
 
kaasa kiskuja 07. veebruar 2018, kl 10.30
Et hunt pesa kõrvalt ei murra - jätkame politseigi saadet kaugelt Venemaalt - kus kõik on .....parem kui meil.
Ette rutates meenutagem 50 ndate aastate ajalehti kus oli öeldud : Ameerika on kuristiku äärel - järgmisel lehel aga : Me jõuame Ameerikale järgi ja isegi ette !
Kas tahamegi nüüd Venemaale järgi jõuda on iseasi .
Et korruptsioon on venamaal meist ette jõudnud on fakt . Edaspidi paneme ühte patta venemaaga ka ukraina ja valgevenegi . Kõigis kolmes on vennalik korruptsioon ühtemoodi ja ühtklaseltki - kui vennalike maade eripära.
Vestlesin naabriga kes käib külas oma sugulastel . Ütles temagi et igal aastal ei suudagi - sest lisaks kütusele on "tasuline teede maks"(altkäemaks liikluspolitseile ) ülejõu käiv - ei midagi vaenulikku välismaalaste suhtes (sest temagi oli rahvuselt kohalik ) .
Aga kohalikud on ühisrindena võtnud ette registraatorid - kaamerad - millega kõik kohtumised politseiga üles võetakse . Sellest on saanud juba omaette filmi zanrgi . Üllatav kui lambukesteks saavad endised maanteehundid kaamerate ees . Asi on lausa pea peale keeratud juba - kodanikud kel on igav lausa ahistavad tänavatel töötavaid politseisid - milleks on ka meist erinevad kohalikud seadusedki , mis tekkinud pika ajalise altkäemaksu võtmise tagajärjelgi .Näiteks ei pea autojuht autost väljumagi - rääkimata veel politsei autosse kutsumisestki . Teiseks ei tohi ilma põhjuseta (rikkumiseta)kontrollida dokumentegi !Kolmandaks - peab iga politseinik end esitlema ja dokumenti näitama - seda kõike - altkäemaksu ära hoidmiseks .
Tulemuseks on et endistest maante ja teede kuningatest on saanud viimaks rahva teenrid . mitte kuningad - keda nüüd rahvas ise narrib kui
igav peaks olema .
näited :
ajude puuderdamine polla vs kodanik

БЕСПРЕДЕЛ ДПС!!
! Тупая МАКАКА, Заказали активиста
ajude pu(u)derdamine kes keda "Polla "vs tavainimene ?
kui inimesed ajaviiteks norivad polla kallal tänaval

https://www.youtube.com/watch?v=ygSZv0j1BaQ&t=2s
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kui on igav –norige liiklus inspektori kallal !
ДПС 2018ШОК как всё было на самом деле! 10 min.

https://www.youtube.com/watch?v=HNh9aXY1Jxk
 
kaasa kiskuja 07. veebruar 2018, kl 10.55
Et juba ütlesime - et hunt murrab kodust kaugelt - seepärast jätamegi rahule omad - kuni valitsuseni välja- ja võtame ette naabrid ; loll õpib oma vigadest - tark õpib teiste vigadest .

Et naabritel kõik parem meist on on samuti varem öeldud . Et hiljuti küsiti juba euroopast Ansipilt : kas eesti on korrumpeerunud maa et nii palju avalikkuses altkäemaksudega vahele on jäädud - vastas ta : Kui vahele jäädakse näitabki see et võideldakse selle vastu . Korrumpeerunud maades vaikitakse kõik maha - sest ostetakse kõik ära .
Kui kõrgele ja kaugele saab korruptsioon jõuda?
Venemaal jõudis see .... korruptsiooni vastu võitleva kõige kõrgema ülemuseni !!!! - kes jäi altkäemaksuga vahele !

Главный борец с коррупцией Томской области задержан за получение взятки
ohoooo ! kellele veel kaevata? korrruptsioonist
kas saab veel kõrgemale - ei - vist enam ei saagi
https://www.youtube.com/watch?v=q6oLoSQ1pIU
 
kaasa kiskuja 07. veebruar 2018, kl 11.20
Tark hunt teab tänapäeva (kirjutamata) seadusi .
Julge hundi rind pole alati rasvane - see võib olla ka haavleid täis .
Seepärast meiegi ei vaata oma pesa kõrvale - vaid hästi kaugele - naaber aeda - venemaale - et vältida haavleid rasvases rinnas .
Näriks ja pureks veelkord liiklus "Pollasid"- kui kõige korrumpeerunumat ametit meie kaitsjate seast .
selle tõestuseks : tonn (kaaluv) dollarite kogus mis ""juhuslikult" leiti liikluspolitsei kodust (kaugemale ei osanud peita siis vää)

Тонну долларов обнаружили в квартире у российского полковника

https://www.youtube.com/watch?v=fuddipwLVUs

tonn raha kaalus + tsentner veel . kui araabia ŠAHH nafta miljonär
 
kaasa kiskuja 07. veebruar 2018, kl 11.40
ET MITTE LANGEDA MADALALE ja hädaldava õnnetu tasemele - lõpetame tänase päeva naljadega politsei teemadel

kaasa kiskuv video naljanumbrina politseist

TAGASI VAESUSE JUURDE (MUST HUUMOR)
KÜLA polla
https://www.youtube.com/watch?v=iW_WLR7onYA

1) vaadata kuni 5,55 ajanäitaja all servas

Prügiauto (musor) ameerikalik puksimine pukseerimine teelt välja (ülejäänu on näidis materjali ehitamine vaid)
lubasime tänase päeva alguses et möödume ameerikast ja läheme ettegi veel
 
kaasa kiskuja 10. veebruar 2018, kl 21.15
ON kätte jõudnud kaua oodatud lumi . Sellega koos ka suusa ,uisu ja kelgutamise aegki. Kuidas seda kõike saab ka autodega teha - mugavalt ja soojas kabiinis raadiot kuulateski ?
Seda saame näha järgnevas videos
(avamiseks libistame hiirega üle aadressi - värv muutub .siis parem klahv annab valiku -AVA .)

https://www.youtube.com/watch?v=TgrZXVIeGUM

JAGAGE TEIEGI oma kelgutamise ,suusatamise ja uisutamise koge musi meiga siin .
Endale mul väga meeldib ligu lasta - eriti autoga . (ohutult muidugi).
 
kaasa kiskuja 10. veebruar 2018, kl 22.35
vaadates You Tube videosid "Autojut jumalast " näeb järgnevat reklaami
kus kutsutakse üles "kaitsama" venekeelset elanikkonda venekeelste koolide kadumise eest eestis .
Nõutakse lisaks venekeelsele haridusele veel
venekeelset meditsiinilist teenindust
ja palju muudki venekeelset teenidust

küsimus : millistes riikides maailmas saavad veel nõuda
muukeelsed oma keelset med teenidust ja koolegi?

http://www.minority-safepack.eu/landing/rus_lnd_02?check=done&gclid=EAIaIQobChMIwfXpvJWc2QIVzoIZCh2gIwIlEAEYASAAEgLOpPD_BwE
 
kaasa kiskuja 20. veebruar 2018, kl 07.25
meeldimised , laikimised , kuvamised ,vaatamised
räägime täna – juuksurist
ja teisteski keskkondadest - kui Naistekas


Arvasin et haarasin liig suure ampsu nimetades end „kaasa kiskujaks“.
Samas ei oma ma ega keegi teinegi nüüd mingitki pilti vastaspoolest kes teiselpool ekraani on . Selleks - lisaks varasemale kui niigi asi udune ja segane oli – lisandus (pigem eemaldus) sellele teadmisele vajalik lahter „Vaatamised“ – mis kui saladokumendid nüüdsest on .
Omamata ettekujutust kaaslastest ei aimagi kas räägin seinaga või leidub mõni kes kui Betlemas mind nutumüüri ees ootamas on .
Kommentaaridki on praktikas näidanud end et ca iga kümnes või enamgi veel väike osa kommenteerivad-enamus eelistab lühemat ja kergemat varianti – näiteks „Like „ või pöial kas alla või ülesse .
Tekib küsimus : Miks kaotati lahter „Vaatamised“ mis ainsana peegeldas (kuigi ebamääraselt) rahva kohalolekut naistekas üldse .
On ju You tube –s 2 vastandlikku märki näitamaks lisaks kuvamistele rahva reaktsiooni kas positiivset või negatiivsetki märkide abil pöial üles või alla .
Facebookis on jõutud järgmisele tasandile : varem olnud valik „like“ (meeldib) sai lisaks veel valikud naerust kuni nukruseni välja . (see muide üsna hiljuti alles lisati – ca aasta jooksul ) .
Naistekas aga seevastu otsustas stalinlikult ja lühidalt : pole inimest – pole probleemi Ehk siis : pole probleemi põhjustajat – pole probleemi ! Ja kustutatigi ära – vaatamised (ei mingit vaatamist enam) .

Nüüd jõuamegi juuksuri juurde arutamaks seal koos naistega Naistekas – t.
Kas kõige ära lõikamine on see kõige moodsam asi ? Karvadest rääkides eemaldame ju täielikult karvad kaenla alt ja bikiini piirkonnastki – valu aga … moodne ja paljutõotav .
Et karvad valu hinnaga mõnest kohast eemaldame – ka see ka juuste kohta käib? Selle asemel teeme soenguid mis ülikallid ja aegagi nõuavad – rääkimata selle ühekordsest kasutamis õigusest kui võimalusestki . Miks ei võiks Naistekas kombel – odavalt ja kiirelt – juuksed kiilaks lõigata ?
Näeme koos kõik järgmist järgnevat sammu naistekas – kui keegi riiete kohta hakkab riidu ja kismat üles kiskuma . kõrvaldame koos probleemi – võtame kõik koos endid alasti …..pole probleemi põhjustajat – pole probleemi ! Arvan et … 50+ s võiks erandi teha : külmetamise vältimiseks jätta saunalina selga
.
Nüüd veel lisaks :
kui kõik karvad aetud (peadki paljaks pöetud) – riidedki seljast võetud ...on aeg lisade kallale karata . Võtame ära veel paruka , valed hambad ja muud proteesid (vale silm näiteks). Olemegi porgand paljad – enam pole midagi peale pensi ja kodukese meilt võtta (ah jaa – eluke veel alles – võtku siis seegi ).

Ettepanek : kas ei peaks Naistekas asendama kiila pea parukagagi ?
Lahter „Vaatamised“ asendama millegi paremaga ? Hetkel jääb mulje et alles jäi vaid kommentaarid – mida kui pangas raha hoiule ja hoiustamisele lisandub vaid 3-7% ?
Kas see vilets protsent peakski nüüdsest iseloomustama Naistekas publikutki !? Publik vaeseke on jäetud täiesti vaeslapseks ja tähelepanuta ?
Kui jätaks võimaluse möödujatele - kes kui vaateaknastki möödudes – ei jätaks maha arvu juhuslikest pilkudest akna suunas (kuvamised) – vaid jätaks endast maha jälje kas naerusuuse või mahategevagi (arvamus seegi) – ennast väljendada muul viisil kui kommentaar (ei saa ju kõikidelt nõuda kommentaari ) ?
Lõpetuseks õpetuseks :
Vaevalt keegi usub et maailmakuulus Facebook oli kunagi pankroti äärel – see oli siis kui praegune omanik ja Facebooki loojagi ..eemaldati juhtkonnast – asemele astusid rumalamad ..kes peagi teda tagasi palusid müts käes kui kerjustel . Tuligi tagasi – tegi enne kõike puhta töö eelmisest juhtkonnast ja astus etteotsa ainu omanikuks tagasi . Õnn ja edugi tulid koost temagagi tagasi .
Kas ei peaks paralleeli leidma ja otsimagi meiegi õnnetust Naistekas keskkonnasast - mis kunagi varem oli täis rahvast( kirju valik kõiki nimesid ja imesid ) – nii kirjutajaid kui komenteerijaidki ....+ vaatamisigi ?
Kas ei peaks mingitki tasu pakkuma Naistekas kirjutajatele – väikseimaiks tasuks oleks tunnustuski .Eestimaa on talente täis – oleks vaid väiksemgi muu tunnustus kui vingumine ja virisemine kõige üle – mis soliidsemad ja ennast lugupidavamad sellisest keskkonnast eemale ajavad .
Oleks vaja „kohalike Zukermanne “ – kasvõi ükski .
 
me 20. veebruar 2018, kl 08.16
taevake. olen ise ka värskelt viiskümmend saanud ja mõtlesin, et paistab huvitav rubriik olevat.
tegelikkuses on mingi jauramine, palju kirjavigu ja läbivad suurtähed (netisuhtluses röökimine).

"kaasakiskuja" on muide selles mõttes, mida siin silmas peetakse, üks sõna :S
 
nonoh 20. veebruar 2018, kl 08.44
me, ära valeta. sa oled siin rubriigis juba ammu ja tead täpselt millises teemas ja kelle peale oma hapu olemine välja paisata.
 
kaasa kiskuja 20. veebruar 2018, kl 09.23
üllatuus
2 külalist
kas neg . või pos .
ikkagi arvamused !

ettepanek
teeme naistkast
kohaliku facebooki !
nimega naiste raamat

saame meiegi maailmakuulsaks!

Zuckerbergi turvamiseks kulub viis miljonit aastas
ning muid huvitavaid fakte Facebooki juhi kohta,,,,

see peaks ära tasuma ? kuigi ta teenib 1 dollar aastas


https://geenius.ee/uudis/zuckerbergi-turvamiseks-kulub-viis-miljonit-aastas-ning-muid-huvitavaid-fakte-facebooki-juhi-kohta/


saame
 
to nonoh 20. veebruar 2018, kl 14.00
sul on õigus, delfis hängin juba jupimat aega. minu õigustuseks võib öelda, et selles rubriigis käin õite harva ja mis hapusse olekusse puutub, siis selleks peab pisut rohkem, kui pisut pingutama, et mina hapuks muutuksin. aga jah, lauslollus teeb mu suisa tulihapuks.
 
kassa kiskuja 20. veebruar 2018, kl 14.50
to nonoh 20. veebruar 2018, kl 14.00
sul on õigus, delfis hängin juba jupimat aega. minu õigustuseks võib öelda, et selles rubriigis käin õite harva ja mis hapusse olekusse puutub, siis selleks peab pisut rohkem, kui pisut pingutama, et mina hapuks muutuksin. aga jah, lauslollus teeb mu suisa tulihapuks.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
arvamus seegi ! parem kui mittemidagi .
tahaks täpsustust kus ja millal näete lauslollust ?
suvaliselt võib ükskõik mille ja kelle vastu kasutada
väljendit "lauslollus " (ka kaasvestlejagi kohta näiteks).

kui on juba süüdistus -lauslollus - tuleb seda ka tõestada ;
vaid kohus omab õigust avalikult süüd tõendada - kõik teised
nii inimesed kui ka väljaandedki - ajalehed ajakirjadki - ei oma
õigust kedagi süüdistada ja seda eriti avalikult veel .
Suurim erinevus ongi kohtu ju muude vahel et muud süüdistavad
oletustel ja tõendamatute tõendite alusel - mis kohtul on keelatud.

jääme ootama tõendatud vastust lauslollusele
ka kõik teisedki arvamuste omajad on oodatud
 
me viimasele 20. veebruar 2018, kl 15.08
harjuta funktsinaalset lugemist.
 
MUST HUUMOR 20. veebruar 2018, kl 15.25
et mitte ühtki teemat eelistada ega solvata
lisab Must huumor värsiread kõikidesse
viimastesse teemadesse kus käis
korraga siin :

vemmal värss

söö sa sibulat ja kala
siis sul seisab nagu tala
aga veelgi parem pala
kui sööd küüslauku sala

sibul see teeb muidu lusti
küüslauk ajab päris püsti
ajab püsti see üsna hästi
kui sind poodi minna kästi

poodi lendad nagu lind
vaatama mis viina hind
see siis rahuldabki sind
kui saad viimaks.... mind

PS
ma kes su Sinilind
KUNI VÕTAB SIND MAAPIND
 
must huumor 20. veebruar 2018, kl 15.33
see ei mahtund ära eelmisesse postitusse :


PS
mind kes ma su Sinilind
KUNI VÕTAB SIND MAAPIND
võtab oma külma embusse
luine käsi haarab..lembusse

armas kallis luukere
ütleb sulle kallis tere
 
must huumor 20. veebruar 2018, kl 15.45
must huumor pajatab :

ei saa mite vaiki olla

mis on kõige meelam kolin ?
see ei ole allikavee solin
see siis kui kord üks luukere
on teisest välja laskmas vere

võttes teise endal sleppi
plekkatusel koos teevad keppi
veel lisaks tantsimas veel steppi
toeks varmalt kasutades jalutuskeppi

vaat see on alles kolin meelas
kes teidki seda teha keelas
kuid ootama peab millal pere
teist ükskord teebki luukere
 
must huumor 20. veebruar 2018, kl 15.51
me viimasele 20. veebruar 2018, kl 15.08
harjuta funktsinaalset lugemist.

....................
et minagi - must -käin siin külas
vastan oma eest :

kui loen siis mul kül ei funksi
 
must huumor 20. veebruar 2018, kl 16.02
ei saa mite vaiki olla 2

peaks harjutama lugemist
kui mõni pee ees pugemist
teiste kõikide sugemist
avardama mustuse nägemist

kuidas mudu olla saaks must
pritsida maailmale vastu kust
kustkohast kül sellised tulevad
kes ilma tuletagi ära põlevad

kõik mis läigib pole kuld
sooja saamiseks vajad tuld
kuni viimaks katab sindki muld
lähed sinna kust kord oled tulnd

PS
MUUTUDES UUESTI MAAMULLAKS
MUSTAKS JA VILJAKAKS.. KULLAKS
 
must huumor 20. veebruar 2018, kl 16.33
AVASTASIN TEEMA KUS TÄNA KÄINUD POLE


"kuidas toiduraha alles jääks "

LIHTSAMAST LIHTSAM JUU
elementaarnee !

ära osta toiduraha eest toitu
siis jääbki toiduraha alles
(sitmine kaob ise ära)

kas on veel küsi musi ?
 
Rimi valdaja 21. veebruar 2018, kl 06.57
et külalisi vähevõitu
siis peab igat sõna neilt
tähtsutama ja tähtsaks pidama

me 20. veebruar 2018, kl 08.16
taevake. olen ise ka värskelt viiskümmend saanud ja mõtlesin, et paistab huvitav rubriik olevat.
tegelikkuses on mingi jauramine, palju kirjavigu ja läbivad suurtähed (netisuhtluses röökimine).

"kaasakiskuja" on muide selles mõttes, mida siin silmas peetakse, üks sõna :S
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
alustaks lõpust .
kaasa kiskuja (et olla see) väldib tavalisust , lihtsust (eelistades keerukust) ja stampe . kaasakiskuja ongi näide tavalisusest kui ka stambist ilukirjanduses.
kaasa kiskuja on teadlikult eraldatud (stampidest kui ka ) üksteisestki sõnad omavahel.
alustaks sõnast : kaasa
tööle minnes andis kaasa toidu kaasa .... ?
kaasa andma - 1
abikaasa --2
järgmine sõna - kiskuja
(kaasa) kiskuja tuli kismasse kaasa kiskuma
"kaasa kiskuma" on samuti kahes mõttes :
1 .tuli kaasa .. kiskuma 2. abikaasa tuli kiskuma .
mis saaks veel erilisem olla kui - sama sõna -
erilises ja erinevas tähenduses -
aina mõtle millises mõttes seekord

kokkuvõttes :
kaasa kiskuja - kiskuja kes kaasa oma
kaasa kiskuja - kaasa haarama -
kaasa kiskuja - kaasat kiskuma

mida on ühel liigagi tavalisel "kaasakiskujal "
vastu pannna värvikale kirevale "Kaasa kiskuja"- le
 
must huumor 21. veebruar 2018, kl 07.35
must huumor

et kaasa kiskuja juba varakult üleval
tähendab vist elumuutust.
mida leida teemas musta ja koledat ?
siin saan aidata mina - must (huumor)

kisun minagi välja konstektist erinevused
ja aitan kuidas saan .
alustaks kismast (kiskuja) .... kas kaasa või mitte ..kaasa.
kisma erilised gurmaanid vaatavad kui sõna "Naistekas " ....kui naiste omavahelist kaklust.
mõelda vaid kui külm ja (maha) magav Lumivalguke peakski osa võtma ...kismast !
Poisid - kisma ! naistekas ! hurraaa!
ja külmast kõledast Lumivalgukesest saab ....
kiisu kel küüned . Meenutagem et kass kukub ....(mitte kui kägu) alatii jalgele ;
viska teda pea või p. ees - ikka jalgele !
Kujutate seda ette .....Lumivalgekese puhul?

meenub kohe video loomaaiast kus isalõvi saabudes võidukast võitlusest - kael rõngas uhkusest - möödub liiglähedalt istuvast tiigrist (kellele muljet tahtis avaldada : "minuga ei mängita - kes üritab saab karistada ). Tiiger kui "möödaminnes" äsab käpaga "võitjale " vaast molli !Eriliselt väljendusrikas kehakeel näitas kohe ...kui valus oli ....vastu tahti saada !
Valu alla surudes .... jätkas lõvikuningas teed (kui poleks midagi juhtunud).
Siit moraal : küüned pole kihvad - kuid teravad kui pistodad - kihvadega võrreldse kui mõõkadega .
Inimestele teatavaks et ....pole vaja alati kõige võimsamat relva - "väikegi ajab asja ära" . lõpetuseks veel :
Naistekas - ehk naiste kaklus - on midagi meeeldejäävat . Saame teada mida teha ....
soengutega , küüntegagi , kauni jalakesega näkku virutades (kui vastane pikali viskub end välja sirutades ) , kuidas naised pasunasse annavad (hiljem oma mehegi voodisse kannavad - peale pidust naasmist - peale pikka joomist ) .
lõpp "kiskus" lausa luuletu sex
 
must huumor 21. veebruar 2018, kl 07.37
must huumor

et kaasa kiskuja juba varakult üleval
tähendab vist elumuutust.
mida leida teemas musta ja koledat ?
siin saan aidata mina - must (huumor)

kisun minagi välja konstektist erinevused
ja aitan kuidas saan .
alustaks kismast (kiskuja) .... kas kaasa või mitte ..kaasa.
kisma erilised gurmaanid vaatavad kui sõna "Naistekas " ....kui naiste omavahelist kaklust.
mõelda vaid kui külm ja (maha) magav Lumivalguke peakski osa võtma ...kismast !
Poisid - kisma ! naistekas ! hurraaa!
ja külmast kõledast Lumivalgukesest saab ....
kiisu kel küüned . Meenutagem et kass kukub ....(mitte kui kägu) alatii jalgele ;
viska teda pea või p. ees - ikka jalgele !
Kujutate seda ette .....Lumivalgekese puhul?

meenub kohe video loomaaiast kus isalõvi saabudes võidukast võitlusest - kael rõngas uhkusest - möödub liiglähedalt istuvast tiigrist (kellele muljet tahtis avaldada : "minuga ei mängita - kes üritab saab karistada ). Tiiger kui "möödaminnes" äsab käpaga "võitjale " vaast molli !Eriliselt väljendusrikas kehakeel näitas kohe ...kui valus oli ....vastu tahti saada !
Valu alla surudes .... jätkas lõvikuningas teed (kui poleks midagi juhtunud).
Siit moraal : küüned pole kihvad - kuid teravad kui pistodad - kihvadega võrreldse kui mõõkadega .
Inimestele teatavaks et ....pole vaja alati kõige võimsamat relva - "väikegi ajab asja ära" . lõpetuseks veel :
Naistekas - ehk naiste kaklus - on midagi meeeldejäävat . Saame teada mida teha ....
soengutega , küüntegagi , kauni jalakesega näkku virutades (kui vastane pikali viskub end välja sirutades ) , kuidas naised pasunasse annavad (hiljem oma mehegi voodisse kannavad - peale pidust naasmist - peale pikka joomist ) .
lõpp "kiskus" lausa luuletu sex
 
MUST HUUMOR 21. veebruar 2018, kl 07.40
arvuti tõmbas mind ..illist

peale sisetamist küsis veelkorra

"sisestage autor "
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!