armas kommentaator nimega "lugeja", kirjutan oma viimase postituse. Ma ei ole komminud mingisuguse "teise nime" (?) all, nagu sa väidad. Võid kontrollida adminni kaudu. Kuidas üldse saab siin teise nime all kommida, kui ma olen oma isikliku koduarvuti IP all siia kasutajana registreeritud? Ja kuna tõesti siin väga harva käin (mälestuseks 10 a tagusest ajast, kui siin oli tore seltskond, kelledega sai nalja visatud - valulla, vares, alina, nelli, viibur, tydruk jts), siis milleks mulle teine nimi? Ei saa aru! Tore, et sa mind tundmata minu kohta kohe iseloomustuse kirjutasid, aitäh sulle! Kuna mina nii hea psühholoog pole, et võõra inimese kohta paari sõna põhjal iseloomustust teha saaksin,. siis minu poolt jääb see ära :) ). Leedulannat ma aitangi - niipalju kui oskan. Muide, ka selle teema panin ma siia just seepärast, et see inimene käis mitu korda mu juures kurtmas. Ma ei ole ise eriti halbade inimeste ja tühjajutuajajatega kokku puutunud, seepärast ei osanud talle muud nõu anda, kui et ära tee välja. Tema ütles selle peale, et kuidas saab mitte välja teha, kui see naaber trepikojas vastu tulles alati midagi halvasti ütleb. Ja teistele väikelinna elanikele tema kohta igasugu jama räägib. MA VABANDAN SÜGAVALT, et julgesin selle teema teha, enam ma seda ei proovi :) sest väljas on tõepoolest palju tegemist (lillepeenrad, kasvuhoone jms). Kena kevadet kõigile!!