Gurmaanidele
kus on nõmme head söögikohad?
tripp 06. märts 2006, kl 16.57 |
paks kass 06. märts 2006, kl 19.25 |
gata 06. märts 2006, kl 22.32 |
Pirosmani on jah Nõmmel, no täpsemini Nõmme ja mustamäe piiril. pole seal ammu käinud aga siis kui see koht avati oli ta küll üsna OK. Muudes Nõmme söögikohtades pole ma kahjuks käinud aga tean et seal on Hiiu Õlletuba ja see teine söögikoht Õlletoa vastas üle tee. Ja siis see vene köögil põhinev kohvik mille tase on madal ning Kassi kohvik kuhu ma pole julenud minna. Buldogi pubisse ma ka eriti minna ei taha- liiga palju rekkamehi.
ühesõnaga, nõmmelasena pean kahjuks ütlema, et ei tea ühtki normaalset restorani sealkandis :S
ühesõnaga, nõmmelasena pean kahjuks ütlema, et ei tea ühtki normaalset restorani sealkandis :S
kiisu 07. märts 2006, kl 12.49 |
kati 07. märts 2006, kl 14.26 |
8 07. märts 2006, kl 16.05 |
paks kass 07. märts 2006, kl 17.46 |
mafalda 08. märts 2006, kl 15.02 |
ma 08. märts 2006, kl 15.41 |
kellu 09. märts 2006, kl 15.11 |
raili 10. märts 2006, kl 16.04 |
On ikka. Cafe Akbana on täiesti OK. Hiiu õlletoast paar majakest Nõmme poole. endine lepido vist mu mäletamist mööda. Kunagi oli seal india restoran. Ainult parkida on vilets. Söögid on suured ja maitsvad. Kohv oli kah hea. Ja tee. Eriti modernne see koht pole, aga hubane ja nö "hea auraga" küll. Puhas ja armas.
Heidi 29. november 2007, kl 12.04 |
sass 01. veebruar 2018, kl 20.52 |
gata Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pirosmani on jah Nõmmel, no täpsemini Nõmme ja mus
> tamäe piiril. pole seal ammu käinud aga siis kui s
> ee koht avati oli ta küll üsna OK. Muudes Nõmme sö
> ögikohtades pole ma kahjuks käinud aga tean et sea
> l on Hiiu Õlletuba ja see teine söögikoht Õlletoa
> vastas üle tee. Ja siis see vene köögil põhinev ko
> hvik mille tase on madal ning Kassi kohvik kuhu ma
> pole julenud minna. Buldogi pubisse ma ka eriti m
> inna ei taha- liiga palju rekkamehi.
> ühesõnaga,
> nõmmelasena pean kahjuks ütlema, et ei tea ühtki
> normaalset restorani sealkandis :S
Tropp oled
-------------------------------------------------------
> Pirosmani on jah Nõmmel, no täpsemini Nõmme ja mus
> tamäe piiril. pole seal ammu käinud aga siis kui s
> ee koht avati oli ta küll üsna OK. Muudes Nõmme sö
> ögikohtades pole ma kahjuks käinud aga tean et sea
> l on Hiiu Õlletuba ja see teine söögikoht Õlletoa
> vastas üle tee. Ja siis see vene köögil põhinev ko
> hvik mille tase on madal ning Kassi kohvik kuhu ma
> pole julenud minna. Buldogi pubisse ma ka eriti m
> inna ei taha- liiga palju rekkamehi.
> ühesõnaga,
> nõmmelasena pean kahjuks ütlema, et ei tea ühtki
> normaalset restorani sealkandis :S
Tropp oled
Maaks 08. mai 2018, kl 09.59 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,627 |
Maaks 02. jaanuar 2020, kl 14.47 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,627 |
Vahur@maintest.ee 29. juuni 2020, kl 20.22 | Registreerus: 6 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Maaks 14. juuli 2020, kl 15.22 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,627 |
Üks viisakas söögikoht on "Jah, kallis!" Manta majas (Vabaduse pst 174B). Toit ja teenindus OK, interjöör samuti. Isegi väliterrass on olemas.
EDIT: Siis meenus veel, et sai mingi aeg tagsi KIUS restorani külastatud Nõmme turu kõrval. Jättis kah hea mulje, ei olnud odav, ja ega ei pdanudki olema. Nüüd võiks veel nende suveterrassile jõuda enne kui suvi otsa saab.
EDIT2: Vaatasin, et siin teemas ei olegi keegi veel Diner't maininud (endine Iris'e maja) - pakun, et parimad burgerid lähikonnas.
Toimetatud 2 kord(a). Viimati Maaks 14.07.2020 15.35.
EDIT: Siis meenus veel, et sai mingi aeg tagsi KIUS restorani külastatud Nõmme turu kõrval. Jättis kah hea mulje, ei olnud odav, ja ega ei pdanudki olema. Nüüd võiks veel nende suveterrassile jõuda enne kui suvi otsa saab.
EDIT2: Vaatasin, et siin teemas ei olegi keegi veel Diner't maininud (endine Iris'e maja) - pakun, et parimad burgerid lähikonnas.
Toimetatud 2 kord(a). Viimati Maaks 14.07.2020 15.35.
Ja, kallis on hea koht? 26. august 2020, kl 06.17 |
Jah, kallis on ok koht? Ma olen kord käinud ja rohkem ei lähe ka. Menüüsid pidi ise küsima minema, sest keegi meid ei märganud (mis sest, et olime ainsad kliendid seal). Sai, mis pasta kõrvale toodi, oli kuivanud ja poolkõva. Ei jätnud head muljet, enam ei läheks.
Pirosmani on see-eest väga ok, suht hea hinnataseme ja teenindusega koht. Ega Eestis teab mis head teenindust ei leia ka.
Pirosmani on see-eest väga ok, suht hea hinnataseme ja teenindusega koht. Ega Eestis teab mis head teenindust ei leia ka.
hoplapla 02. september 2020, kl 18.42 |
Lisa postitus