Gurmaanidele
head söögikohad Tartus?
ei soovita 06. märts 2010, kl 14.06 |
Rehepappi küll ei soovita. Juurikad on ülesoolatud, konservpuuviljad vahukoorega üle kallatud, et ikka jumala eest ühtegi tervislikku valikut teha ei saaks. Šnitslist pool pekk. Sellise solgi eest läks 100.-. Kui sulle pitsa maitseb, siis on Taverna kõige parem. Head praadi olen saanud Ristiisas.
pip 06. märts 2010, kl 18.21 |
half-tartlane 07. märts 2010, kl 22.12 |
... 22. märts 2010, kl 15.25 |
Ivo 02. mai 2010, kl 19.00 |
Tere!
Olen Tartu Ülikooli majandusteaduskonna 3. aasta üliõpilane ja oma bakalaureusetöö raames viin Eduard Vilde lokaali ja kohviku kohta läbi uuringu, mille eesmärgiks on välja selgitada, milline kuvand on inimestele Eduard Vilde lokaalist ja kohvikust jäänud. Samuti uurin klientide rahulolu ettevõttega ja klientide lojaalsust.
Küsimustikule vastamine võtab aega ligikaudu 5 minutit ja vastused jäävad anonüümseks.
Küsimustiku aadress: http://www.eformular.com/a72490/eduard-vilde.html
Aitäh vastamast!
Olen Tartu Ülikooli majandusteaduskonna 3. aasta üliõpilane ja oma bakalaureusetöö raames viin Eduard Vilde lokaali ja kohviku kohta läbi uuringu, mille eesmärgiks on välja selgitada, milline kuvand on inimestele Eduard Vilde lokaalist ja kohvikust jäänud. Samuti uurin klientide rahulolu ettevõttega ja klientide lojaalsust.
Küsimustikule vastamine võtab aega ligikaudu 5 minutit ja vastused jäävad anonüümseks.
Küsimustiku aadress: http://www.eformular.com/a72490/eduard-vilde.html
Aitäh vastamast!
naine 14. juuni 2010, kl 19.33 |
Käisin hiljuti Rehepapis. EI SOOVITA! Sooja toidu valik oli väga nigel: suurtel pannidel oli käputäis õlist läbi imbunuid nukker friikartulite hunnik (mis oli ilmselt ise lõigatud), veidi ahjukartuleid, ja riis, jahukaste ja kanapallid (mis olid küll vaatamise järgi öeldes hullem kaloripomm kui mäki burger) ja kanavardad (maitse hea, suuresti seda tänu heale magusale lihakastmele mida kokk purgist sinna peale pani). Tellisin riisi kanavarrastega (pakuti kõrvale külma jahukastet, millest keeldusin ja panin ise ketšupit) ning siis need kanavardad ja see läks kokku 70 krooni. Pluss veel mahl ja kahekesi käik läks seal kokku 160 krooni. VÄGA MÕTTETU JA KALLIS!
Liisu 12. mai 2011, kl 10.19 |
kiska 20. mai 2011, kl 20.58 |
La Dolce Vita on tõesti hea, parim itaalia toit Tartus.
Crep(p)iga on see naljakas lugu, et mulle sealsed krepid ei meeldi eriti. Samas pole veel kuskil saanud nii häid salateid. Just mehega täna mõtlesime, et peaks koha "Le Salade"'iks ümber nimetama :) Esmapilgul on küll meeletult kallid, aga need on ka suured ja täiesti korraliku prae eest, sest liha/krevette vms on seal ikka kuhjaga pandud.
Näituse tn. ŽenŽen on ka hea, eriti nende magushapu kaste ja veiselihapelmeenid.
Parimad paksu põhjaga pitsad on Tavernas ja õhukese põhjaga Operas.
Klassikalisi pubiroogi saab pea igal pool.
Aga vat Café Pierre mulle ei meeldi. Õhkkonda pole (või see, mis seal on, mulle ei sobi) ja eriliselt meeldejäävat toitu pole ka saanud sealt. Kes teab, ehk ongi mul lihtsalt liiga lihtne maitse :)
Crep(p)iga on see naljakas lugu, et mulle sealsed krepid ei meeldi eriti. Samas pole veel kuskil saanud nii häid salateid. Just mehega täna mõtlesime, et peaks koha "Le Salade"'iks ümber nimetama :) Esmapilgul on küll meeletult kallid, aga need on ka suured ja täiesti korraliku prae eest, sest liha/krevette vms on seal ikka kuhjaga pandud.
Näituse tn. ŽenŽen on ka hea, eriti nende magushapu kaste ja veiselihapelmeenid.
Parimad paksu põhjaga pitsad on Tavernas ja õhukese põhjaga Operas.
Klassikalisi pubiroogi saab pea igal pool.
Aga vat Café Pierre mulle ei meeldi. Õhkkonda pole (või see, mis seal on, mulle ei sobi) ja eriliselt meeldejäävat toitu pole ka saanud sealt. Kes teab, ehk ongi mul lihtsalt liiga lihtne maitse :)
Vot 21. mai 2011, kl 20.47 |
n 24. mai 2011, kl 13.50 |
Suudlevad on tõesti kohutav koht, jama toit kõrge hinna eest. Toit on nagu selline väga halval tasemel kodune tavaline toit.
Lemmik on Gruusia saatkond. Ainuke koht, kuhu ma ikka ja jälle tagasi lähen. Toidud on äärmiselt maitsvad ja huvitavad, veinivalik on hea. Ja ka teenindus on stabiilselt hea, mis on üsna harv juhus Tartus! Soovitan seda kohta.
Tavernas on tõesti maitsvad pitsad, teenindus pubi tasemel.
Lemmik on Gruusia saatkond. Ainuke koht, kuhu ma ikka ja jälle tagasi lähen. Toidud on äärmiselt maitsvad ja huvitavad, veinivalik on hea. Ja ka teenindus on stabiilselt hea, mis on üsna harv juhus Tartus! Soovitan seda kohta.
Tavernas on tõesti maitsvad pitsad, teenindus pubi tasemel.
sushifänn 02. detsember 2011, kl 07.53 |
Arnet Ml 31. jaanuar 2013, kl 23.06 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Eks nad kõik ole seal isemoodi head. Soovitan teile Eesti suurimat ja kvaliteetsemat Toidukohtade andmebaasi, et leida omale parimat söögikohta:http://mapsons.com/#category:1437&keyword:...
Arnis 17. märts 2013, kl 02.08 |
Minu naine käib "Kapriisis" sooja kanasalatit söömas ja kiidab taevani. Alati imestan, kuidas ta jõuab selle ära süüa. Ise armastan samas kohas käia Loomaliha nn minutipihvi söömas. Päevapakkumised on kah head. Üldse on viimasel ajal hirmus head söögid seal. Ei tea, kas uus omanik või uus kokk. Tase on kõvasti tõusnud. MeatMarket kah hea koht, aga tibake kallis.
halb kogemus Dedis 12. oktoober 2013, kl 01.15 |
olen ka mitmeid kordi kainud Tartu Kaubamaja Dedi kohvikus ja aina hullemaks laheb. Tana sain hirmkallist suppi, mis oli tulisoolane, nii et ei olnud voimalik suuagi. Salat vastupidiselt oli maitsestamata ja mage. Eelmisest korrast on meeles toores kala. Teenindaja vabandas kyll, aga raha sellise kvaliteedi eest rohkem ei maksa. Sooviks vaga naha antud sookla asemel midagi asjalikku.
Rehetalu suitsusaunasink 08. jaanuar 2014, kl 19.53 |
Lugeja 03. märts 2014, kl 11.49 |
Otsin erilist 03. märts 2014, kl 12.38 |
Kus saab Tartus süüa midagi erilist: nt metsseahautist, faasanit, hirveliha, küülikut? Mingit erilist suppi???
Paar aastat tagasi ei leidnud sellist kohta. Igal poole sea, kana ja loomaliha. Wildes leidsime siis põdralihakotleti (mis oli ok), aga kartulipuder oli suurem elamus, kui lambakarree.
Paar aastat tagasi ei leidnud sellist kohta. Igal poole sea, kana ja loomaliha. Wildes leidsime siis põdralihakotleti (mis oli ok), aga kartulipuder oli suurem elamus, kui lambakarree.
Raido 11. jaanuar 2015, kl 15.05 |
Raido 11. jaanuar 2015, kl 15.07 |
Meerilind 24. detsember 2016, kl 12.05 |
Karl Kindermacher 25. jaanuar 2017, kl 19.22 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 856 |
lastega 07. mai 2017, kl 23.57 |
Külastaja 12. august 2017, kl 00.37 |
Tulime Tartusse öökino seansile ja valisime istekohad toidukohas nimega Pierre. Ootasime ja ootasime...ja ootasime. Poole tunni möödudes teenindajale valjuhäälselt märku andes, astus viimaks näitsik laua juurde küsimusega "mida teile":) Mida siis tellida kui menüüd pole toodud?:)
Hea küll, tellisime majaveini. Ootasime , ootasime ja ootasime...viimaks kui teenindaja meie nägemis- ja kuuldevälja ilmus ning küsimuse peale "kas läheb veel kaua aega", tuli tõre vastus, et rahvast on palju ja ei jõu ning pealegi köögis on pikad ootejärjekorrad - ei mingit vabandust!.:) Jah, huvitav tõdeda, et Pierre-s keedavad siis majaveini kokad:) Igatahes seda nn. köögiveini me äraoodata ei jõudnudki:)
Aga edu Pierre-le! Meile jättis igatahes taoline teeninduskultuur kustumatu mulje ja otsustasime seda paika mitte enam kunagi külastada ja ega soovita ka seda teha oma tuttavatel.
Hea küll, tellisime majaveini. Ootasime , ootasime ja ootasime...viimaks kui teenindaja meie nägemis- ja kuuldevälja ilmus ning küsimuse peale "kas läheb veel kaua aega", tuli tõre vastus, et rahvast on palju ja ei jõu ning pealegi köögis on pikad ootejärjekorrad - ei mingit vabandust!.:) Jah, huvitav tõdeda, et Pierre-s keedavad siis majaveini kokad:) Igatahes seda nn. köögiveini me äraoodata ei jõudnudki:)
Aga edu Pierre-le! Meile jättis igatahes taoline teeninduskultuur kustumatu mulje ja otsustasime seda paika mitte enam kunagi külastada ja ega soovita ka seda teha oma tuttavatel.
Lisa postitus