Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Muusika
30 seconds to mars
 
fänn 25. juuni 2011, kl 21.16
Kas kellelgi on plaanis minna 30 seconds to marsi Lätti vaatama?
 
Styg 26. juuni 2011, kl 17.46
minul :)

Tallinna kontsert oli nii äge lihtsalt.
 
fänn 26. juuni 2011, kl 20.23
Lahe! Aga on sul pilet juba ostetud? Ma ei suuda otsustada millisesse kohta pilet osta, kas seisukoht, või siis kõige ette istekoht... Seisukohta valides on mul ilmselt jälle tõenäosus mitte midagi näha, sest olenemata suurest trügimisest ja praktiliselt kõige ees olemisest Tallinna kontserdil, ei näinud ma suurema osa ajast ikkagi mitte midagi, sest olin kõige lühem. Istekohta valides kardan ma aga liiga lava ette/alla sattuda ja jälle mitte midagi näha:( Taha/tahapoole külje peale ei taha, sest halva nägemise tõttu ei näe siis niikuinii mitte midagi.
 
Styg 27. juuni 2011, kl 18.36
pilet on olemas. kõige odavam, põrandapilet. istekoht oleks minu jaoks puhas raiskamine, ma olen kõva rokkija nimelt. sellega, et ma midagi ei näe, olen alati eos ette arvestanud, mis siis, et ma olen päris pikka kasvu. tühja kah. ma tean küll, miuke Jared välja näeb XD
 
fänn 28. juuni 2011, kl 18.42
Mina küll sellega ei lepiks, et midagi ei näe. Ma just kontserditel sellepärast käingi, et artiste ja liveshow´d näha! Muusikat (tegelikult ju paremat- stuudios tehtud) saab kodus ka kuulata:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!