Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
Laen
 
Mures 27. jaanuar 2020, kl 12.22
Tere,
Oleks vaja laenu 35000 eurot, 80 kuud ja olen nõus maksma ka intresse kuni 3%.
Lugu selline, hakkasin käendajaks oma sõbrale laenu võttmisel, ta maksis laenu 4 aastat ja nüüd
on kadunud ja laenu maksmine jäi tal pooleli. Kuna asi on niikaugele läinud et kohtutäiturid on kaelas ja tahavad kogu summat saada ja nendega olen üritanud kokkuleppeid teha, aga
tulutult, siis asi on väga hulluks läinud,kuna nad saadavad minu tööandjale kirju ja juba vaadatakse seal mind viltu, kardan et mind lastakse lahti kui ma seda summat korraga kohe ära ei maksa. Ja olen üritanud saada ka pangast laenu, aga vastus on igaltpoolt tulnud eitav, kuna on maksehäire või on vaja tagatist, mida mul pole. Olen ise loll et usaldasin oma sõpra ja see ütlus peab paika, kui tahad oma sõbrast lahti saada, siis laena talle raha. Olen meeleheitel ja ei oska enam kusagile pöörduda, loodetavasti leidub siin keegi hea inimene, kes on võimeline laenu andma.
 
noo 27. jaanuar 2020, kl 20.30
selle kohta ütleks, et otsi lolli, kes oma raha peale vihane on. Neid, kes on võimelised laenu andma, neid ilmselt on, aga need oskavad ka vaadata, kuhu oma raha kulutavad.
Mis jutt see on, et tööandja vaatab viltu, sest maksad võlgu? Ja see pole ka usutav, et täituri ja võlausaldajaga üldse kokku leppida ei anna. Iga laenuandja on huvitatud pigem kasvõi osade kaupa laenu kättesaamisest, kui võlgnikul hoobilt kõri kinni pigistamisest. Seega mõtle hoolega, millega sa puusse panid, et sult kogu summat ja korraga nõutakse. Midagi väga olulist oled sa praegu rääkimata jätnud.
 
lutikas 28. jaanuar 2020, kl 13.24
Oot, sa tahad kogu summa ja 80mne kuu peale ainult 3% intresse maksta? Et ootan 6,6 aastat ja saan 1050€ juurde (õigemini jutumärkides "juurde", sest selle aja peale on selle summa väärtus teatavasti kahanenud)?
Maaks 28. jaanuar 2020, kl 16.49
Lutikas ei oska arvutada, mis liigkasuvõtja sa selline oled :-)
35000€, 80 kuud ja 3% aastas (laenujäägilt) teeb kuumakseks ~483,25€, tagasimakse kokku 38660,18€ (jäme arvutu Excelis).
Laenuandja peab saadult tulult maksma 20% tulumaksu, seega teenib 6,66667a kokku 2928,14€ neto.
Nüüd kui sama raha panna näiteks Inbank hoiusele 2,5%aastas (mis on riiklikult tagatud!), siis teeniks 80kuuga ~5830€ bruto, ehk 4666€ neto.
Loodetavasti ei lasknud kusagil viga sisse :-)
 
Mures 07. veebruar 2020, kl 13.35
Aga tehke oma pakkumine... Maksimaalselt saan kuus maksta tagasi 500 eurot.
 
Mees 19. veebruar 2020, kl 17.21
Kirjuta mulle Mures ootan
 
Mures 27. veebruar 2020, kl 14.47
See kes viimasena siia kirjutas ei tasu tegemist teha,sest lollitab ainult ja on millegi muu peal väljas....
 
noo 27. veebruar 2020, kl 17.07
Mures Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> See kes viimasena siia kirjutas ei tasu tegemist
> teha,sest lollitab ainult ja on millegi muu peal v
> äljas....

mis sa tõsimeeli lootsid, et siin keegi sulle sinu tingimustel laenu hakkab pakkuma või?? Nii naiivne ei tasu ikka ka olla. Eriti kui sa ei soovi avaldada, miks ükski võlausaldaja sinuga mingit kokkulepet pole nõus tegema. Midagi on su jutus väga mäda.
 
Mures 10. märts 2020, kl 12.22
Äki loed uuesti postituse läbi...
Et nüüd kui said korvi, siis on kohe vaja maha teha... Tüüpiline...
Loodan siis et mingi naiivitariga läheb sul see läbi...
Aga ma otsin rahalist abi, mitte ei otsi sexi partnerit...
 
elli 11. märts 2020, kl 02.03
jah,tõesti - loodetavasti leidub siin keegi hea inimene . . . eks jäägi siis lootma,tobupea
 
noo 11. märts 2020, kl 10.00
Mures Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Äki loed uuesti postituse läbi...
> Et nüüd kui s
> aid korvi, siis on kohe vaja maha teha... Tüüpilin
> e...
> Loodan siis et mingi naiivitariga läheb s
> ul see läbi...
> Aga ma otsin rahalist abi, mitt
> e ei otsi sexi partnerit...

sa hakkad oma rahanäljas päris lolliks minema? Mis sexpartnerit? Kus mu postitustes sexparnerist juttu on? Ja mis korvist sa jahvatad? Seenele hakkad minema?
Või peaks soovitama sul algkooli lugemist õppima minema? Ise küll ei leia oma postitustes vähimatki viidet mingist sexist vms. Aga näe, sinul lõi kohe silme eest mustaks ja loed kuskilt välja seda, mida üldse olemaski pole.

Lugedes uuesti sinu postitust, loen sealt ikka ja uuesti, et ükski võlausaldaja ei ole nõus sinuga mingit kokulepet sõlmima ja ka tööandja on valmis su päevapealt lahti laskma, kui su võlad avalikuks tulevad. Seega kirjutan ikka uuesti, et midagi on su jutus mäda ja raha kingiks sulle ainult keegi, kes oma raha peale väga vihane on. Võlausaldajad on alati valmis minema kokkulepetele, et midagigi rahast tagasi saada. Kui sinuga keegi kokku leppima nõus ei ole, siis on viga ilmselgelt sinus endas ja seda põhjust pole sa avaldanud. Mõtle hoolega järele, mida sa väga-väga valesti teinud oled. Ja ära looda, et siit selle lolli leiad, kes oma raha tuulde loopima hakkaks. Naiivitar oled sa küll, et üldse nii lolli lobaga siia tuled.
 
Ivica Ivkovic 12. märts 2020, kl 02.58
Tere, minu nimi on Ivica Ivkovic, olen valmis teid laenu saamiseks aitama.
Palun võtke minuga ühendust aadressil ivicakovic74@gmail.com või Whatsapp telefonil +4915735989841
Tänan teid väga
Dominique Jaenine Renée BEDET 25. aprill 2020, kl 15.06
ISIKLIK LAEN

Aitame teid meie väga soodsate isiklike laenudega, maksate iga kuu kindla summa tagasi. Võtke meiega ühendust e-posti teel E-post: dominiquejbedet@gmail.com
Minu südamlikud tervitused
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!