On ka olemas. Vastupidiselt kadumisele ilmub ooramatult keegi su ette, keda ei teadnud oodata. Ja keda polnud ka eemalt tulemas näha. 1 juhtum oli mul lapsepõlves. Vanemad olid lahuranud ja me emaga kolisime teise linna. Emal oli tekkinud afäär endises linnas töökohas ühe endast noorema mehega. See mees tuli meiega teise linna kaasa. Ta hakkas kohalikus tehases tööl käima ja meiega elama. Ühel päeval, kui ma õuest tuppa hakkasin minema, ilmus ta oitamatult trepikojas mu selja taha. Mäletan selgelt, et sel ajal, mil ma maja juurde liikusin, polnud läheduses kedagi näha tulemas. Ema mees pidi tööl sel ajal olema. Mina igatahes teda tulemas ei näinud kusagilt küljest maja ümbrusest. Teed ja majaesine olid sel hetkel inimtühjad. Ja just siis, kui mina olin paar trepiastet saanud ülespoole ronida, ilmus äkki, nagu eikusagilt ema mees, kes astus välisuksest sisse. Kust ta nii äkki välja ilmus, kui ma MITTE KEDAGI vahetult enne trepikotta sisenemist ei näinud läheduses!?
2 juhtum oli siis, kui sain 20-aastaseks.
Tollal polnud mobiile ja ma pidin kasutama telefoniautomaati, et helistada. Tahtsin ühe noormehega rääkida. Oli sama asi nagu lapsepõlves ema mehe ilmumisega eikusagilt äkki.
Läksin bussijaama juures oleva telefoniautomaadi juurde, et helistada. Sinna minnes ei näinud ma ei tänaval ega ka bussijaama juures (ega ka jaamas sees) seda isikut, kellele helistama läksin. Telefonist vastati, et otsitavat polevat hetkel kodus. Kõne kestis vaid pool minutit, kui sedagi.
Kohe peale helistamist tulin kabiinist välja ja mis ma nägin! See noormees, kellele olin üritanud just helistada, seisis sealsamas väljas, peaaegu telefonikabiini kõrval! Ja ometi polnud ma vahetult enne helitamist teda näinud kusagil jaama juures ja veel vähem selle kabiini kõrval! Kust tema siis äkki välja ilmus? Ja kui ta seiski seal enne minu helistama asumist, siis miks ma teda ei näinud? Ja miks tema ei andnud endast märku, kuinägi mind tulemas!?
Niiet vastupidiselt kadumistele võib hoopis selline fenomen ka olla, et keegi või miski ilmub ootamatult sinna, kust poleks osanud oodata. Et polnud sealja siis äkki ilmus eikusagilt!