Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Oma kodus kaovad asjad nii, et neid ei leiagi üles
 
neverland 06. detsember 2020, kl 04.24
kui nüüd lugeda siin seda pikalt pudistavat ja kõike kaotavat kirjutajat, siis üldse ei imesta kui mingid võtmekesed kuhugi kaovad. sama müstiliselt haihtuvad tema kirjutistest nii tähed, sõnad ja lausa mõtted on keegi tuuri pannud. segadus peas = segadus kõiges. olgu selleks siis võtmed, arved, suhted või midaiganes.
 
Kadunud asjade müsteerium 13. detsember 2020, kl 23.08
Nii see juhtub, et see on nagu mingi reegel, et asjad lähevad kaduma just kõige ebasobivamal hetkel. Ja kusjuures see polegi seotud hajameelsusega ega ole tingitud ka lohakusest ega "kanapimedusest". Vaid mingil hetkel võetakse see või teine asi ära. Otsitavat ei näe ka siis, kui see on vaid mõne sentimeetri kaugusel.
Ja on ka reegel, et kadunud asi ilmub välja just siis, kui on ostetud asemele uus asi. Siis kohe nagu võluväel ilmub välja ka kadunud ese, mis on olnud ---oh üllatust!--- kõik see aeg su vahetus läheduses.
Kuid see on eriti kummaline, et kui näiteks pliiats kukub maha või lõngakera (või erksavärviline pallike)veereb laua alla. Kui siis sekund hiljem vaadatata, kus pliiats on, ei leia seda mitte kusagilt! Otsid kasvõi kogu ruumi läbi, kuid pliiats on kadunud täiega. Alles mitu päeva hiljem leiab selle sealtsamast lähedalt. Ja laua alla veerenud lõngakera või palliga sama asi. Seda pole samuti kusagil, ei laua, voodi, kapi ega toolide all. Ja ilmub ootamatult otse nina alt nähtavale alles mitu päeva hiljem.
 
Seda 18. detsember 2020, kl 16.33
See on seotud sinu mõtlemisega sa mõtled ja kaod mõtetes ära kuskile mujale
Ilmselt sa pole oma mõtetega siin ja praegu...

Sagedane selline mõtlemine tekitab dimensiooni vahetuse ehk välgatused ja osa asju võibki sinna Bermuda kolmnurka ära kaduda.

Ilmselt on kogu aegvsügavates mõtetes mõtetest saab energeetika väli ja tekib dimensiooni vaheline üks pikalt ei viitsi seletada
 
Lysandra 18. detsember 2020, kl 20.09
Eduard läks üleeile prügiämbrit välja viima.
Ma olen siin nüüd mitu tihi taro- ja horoskoobikaarte pand aga ei midagi.
See õmblusmasin mis ta tõi see, see ei tee ka midagi, sellele on riiet vaja.
Siin külapeal liiguvad ainult vesipead ringi, isegi autot pole kellelgi.
 
Kurb mõelda 20. detsember 2020, kl 01.16
Kadunud võtmed välja pole ilmunud. Kuigi lasin teha asendusvõtmed. Miks siis vanad välja ei ilmunud, kui on olemas selline fenomen, et kui soetad kadunud asjale asendaja, ilmub kohe ka kadunud asi välja!? Miks siis mul võtmed välja ei ilmunud sellepeale, kui lasin uued valmistada?
 
Q1 20. detsember 2020, kl 10.11
Sellist fenomeni ei eksisteeri. Küll aga on täheldatud aegajalt nähtust kus peale asendusvõtmete tegemist kaotatakse ära uks mida avada.
 
Selline asi 07. märts 2021, kl 12.40
On ka olemas. Vastupidiselt kadumisele ilmub ooramatult keegi su ette, keda ei teadnud oodata. Ja keda polnud ka eemalt tulemas näha. 1 juhtum oli mul lapsepõlves. Vanemad olid lahuranud ja me emaga kolisime teise linna. Emal oli tekkinud afäär endises linnas töökohas ühe endast noorema mehega. See mees tuli meiega teise linna kaasa. Ta hakkas kohalikus tehases tööl käima ja meiega elama. Ühel päeval, kui ma õuest tuppa hakkasin minema, ilmus ta oitamatult trepikojas mu selja taha. Mäletan selgelt, et sel ajal, mil ma maja juurde liikusin, polnud läheduses kedagi näha tulemas. Ema mees pidi tööl sel ajal olema. Mina igatahes teda tulemas ei näinud kusagilt küljest maja ümbrusest. Teed ja majaesine olid sel hetkel inimtühjad. Ja just siis, kui mina olin paar trepiastet saanud ülespoole ronida, ilmus äkki, nagu eikusagilt ema mees, kes astus välisuksest sisse. Kust ta nii äkki välja ilmus, kui ma MITTE KEDAGI vahetult enne trepikotta sisenemist ei näinud läheduses!?
2 juhtum oli siis, kui sain 20-aastaseks.
Tollal polnud mobiile ja ma pidin kasutama telefoniautomaati, et helistada. Tahtsin ühe noormehega rääkida. Oli sama asi nagu lapsepõlves ema mehe ilmumisega eikusagilt äkki.
Läksin bussijaama juures oleva telefoniautomaadi juurde, et helistada. Sinna minnes ei näinud ma ei tänaval ega ka bussijaama juures (ega ka jaamas sees) seda isikut, kellele helistama läksin. Telefonist vastati, et otsitavat polevat hetkel kodus. Kõne kestis vaid pool minutit, kui sedagi.
Kohe peale helistamist tulin kabiinist välja ja mis ma nägin! See noormees, kellele olin üritanud just helistada, seisis sealsamas väljas, peaaegu telefonikabiini kõrval! Ja ometi polnud ma vahetult enne helitamist teda näinud kusagil jaama juures ja veel vähem selle kabiini kõrval! Kust tema siis äkki välja ilmus? Ja kui ta seiski seal enne minu helistama asumist, siis miks ma teda ei näinud? Ja miks tema ei andnud endast märku, kuinägi mind tulemas!?
Niiet vastupidiselt kadumistele võib hoopis selline fenomen ka olla, et keegi või miski ilmub ootamatult sinna, kust poleks osanud oodata. Et polnud sealja siis äkki ilmus eikusagilt!
 
Selline asi 07. märts 2021, kl 12.56
Olen ka seda kogenud, kui inimene, kes minust mõne sammu kaugusel on olnud. On äkitselt nagu maa alla vajunud, kui korraks kõrvale vaatasin. Kord juhtus sedasi Pärnu rannas. 1 mees, kellega seal õhtupoolikul jalutasime, kadus müstiliselt, kui vaatasin hetkeks kõrvale. Olin sel momendil ta peale solvunud ja astusin paar sammu temast eemale. Vaatasin mõne sekundi mere poole, siis pöördusin tagasi mehe suunas. Kuid imekombel teda polnud enam seal! Ei leidnud ka rannast otsides, ei olnud teda ka ei "seene" all ega ka ühegi kohviku terassil. Kuursaali poleks ta ka jõudnud selle aja jooksul, sest see jäi natuke kaugemale. Oleks ta aga jooksu pannud, oleksin ju seda kuulnud. Kuidas see juhtus, et ta selle hetke jooksul, mil ma kõrvale vaatasin, sai sedasi kaduda! Kui tal oligi plaan mind sinnapaika jätta ja oma teed minna, siis oleksin ju vähemalt eemalt teda näinud. Aga ta oli tõesti nagu maa alla vajunud või õhku haihtunud!
 
Ka kogenud 12. aprill 2021, kl 01.32
Müstilist kadumist kodus. Mul oli karp kreeka pähkli kujuga küpsistega, mis olid vaniljetäidisega. Mulle maitsesid need ja ma ostain neid aeg-ajalt. Kuid ühel õhtul töölt tulles tahtsin näksida tee kõrvale neid. Mul oli pool karpi neid küpsiseid veel. Kuid kui hakkasin neid võtma, selgus et karbis oli vaid üksainus järel! Elasin üksinda, oli kööktuba. Karpi hoidsin riiulis teiste toiduainete kõrval. Ma olin šokis, kui avastasin, et vaid üksainus küpsis oli alles, kui minust oli ometi pool karpi jäänud. Kuhu kõik küpsised kadusid!? Mina neid ühekorraga ära ei söönud ja kedagi minu pool ka ei käinud. Ja ometi olid peale ühe kõik kadunud! Nagu vaimud oleksid mu tööloleku ajal need ära varastanud!
 
Q11 12. aprill 2021, kl 14.53
Vanilje-täidisega küpsiseid või ka niisama vaniljet ei tohi kunagi hoida lahtiselt teiste toitainete kõrval. Kuna vaniljel on oma spetsiifilise lõhna tõttu kalduvus ajanihkeks, siis ajaauku kadumine on ülimalt tõenäoline.
 
Mrs 04. oktoober 2021, kl 02.17
See on majavaim, kes trikitab seal kodus, talle panna pimedamasse nurka piima ja midagi magusat nt.küpsist, siis võib temaga uuesti sõbraks saada.
 
Samuti 07. detsember 2021, kl 14.01
Minul on juba mõnda aega kadunud 1 padi. See oli diivanipadi ja seda sai ka toolil istumise alla panna. Aga juba mitu nädalat on see kadunud ja ei leia seda kusagilt. Olen otsinud nii diivani kui ka voodi alt ja teiste patjade vahelt, aga pole kusagil.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!