Farfalla Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kõhurääkija onu pähh või kes ta oma kõigi nimedega
> on, on rääkinud.
> Hea vähemalt, ise arvab, et k
> õik temaga hirmsasti arutlevad.
> Papagoi soetami
> sest tõuseks rohkem tulu, ei peaks end ilmaaegu il
> marahva ees tolaks tegema.
> Kui papagoi intellek
> t ületab arutledasoovija võimed, saab puuri kinni
> katta ja täiesti üksipäinis arutleda oma alter ego
> ga.
> Alter ego ei pea kaasarutlejat mingiks Saal
> omon Vesipruuliks, nagu mingi lollakas lind.
Seega ütled, et onu Pähh pole autoriteet ja tõde saab omada ainult autoriteedid.
Seetõttu, onu on pähh.
Arvan, et oleme rääkinud eelnevalt, et pole mingit täöhtsust, kes on autoriteet või omab muid kõrvalisi omadusi, näiteks diplomeid või siniseid silmi. Kui autoriteet ütleb, et 1+2 on 4, siis kas see on tõsi või? Ei ole ju, olenemata selelst, et ta on autoriteet ja siniste silmadega ja mitme diplomiga. Seega pole oluline, kes räägib, kas autoriteet härra Huu või ükskõik kes. Oluline on, mida räägitakse, sisu. Oluline on, kas 1+2 on 4 või pole, mitte aga pole oluline, kes ütleb, kui palju on 1+2. See peaks korduvalt selgitama sinu jutu seda osa, milles on fraas ", on rääkinud". Kas oled rahulö selgitusega, või tuled peagi taas korduvalt autoriteetide kummardamise ideoloogiaga lagedale? Tule peagi, kordame ja ravime selgitusega ka edaspidi.
Teiseks, näib, et ütled, et arutlen üksi. See on ka korduv väide ja korduvalt ümber lükatud. Esiteks arutlen ju sinuga hetkel, kullake, teiseks, on fakt, et ilma minuta on rahvus haiglaselt vaikne. See on fakt, meeldigu see jonnipunn rahvusele või mitte. On fakt, et mitte keegi pole eales nä tõestanud mitte kui ühtegi minu viga/eksimust, pole ealeski selgitatud, et teen või ütlen midagi valet. Sina seda ei tee, sina ainult hõiskad ja kui küsin vastu, et põhjenda oma jonni, siis vaikid, kui ma enam midagi ei räägi ega küsi, siis on pikema vaikus, ja nii aastakümneid jutti muide. Kordan, et ma ei räägi üksi, ja ravin vaikust tõhusalt. Mind on kiidetud rohkelt ja põhjenduslikult, olen tõhus ravija, see on fakt. Olen enda kiitmise vastu olnud, öelnud, et mind ega teisi pole vaja kiita, kuna see sünnitab pimestavat autoriteetide kummardamist. Seega on fakt, et minu loome on võimekas, ja see ravib. Tooge vähemalt 1 vastuväide mulle, milles iganes, ja vaatame, kas eksin või olen eksinud selles. Minu väited on aga kõik selge tõestusega, näiteks väidan selgelt, et Vene alamrahvused ei oska rääkida ega mõelda. Seda olen mitmeti tõestanud, nagu kõik minu mõtted on selge teadmine, mitte jonn ega ajupesu.
Kiidan- aktiivsuse eest muidugi.
Head aktiivsust.